Backstage

GLADIATORE84

Nettdating.

Hvis vi for noen sekunder tar utgangspunkt i at alt jeg har skrevet er sant. At jeg faktisk har vært i AFG i over 25 mnd.

Ville det være rart av meg å besøke sider med nettdating? Jeg har blitt godt kjent med et antall på 3. Som skiver daglig og veldig mye! To bor i Oslo og en i Sverige. Til slutt gikk det fra morsomt til et slags arbeid for ikke å såre noen. Utrolig hvor intense noen kan bli.

Samtidig tenker jeg at til syvende og sist, er det min egen feil. Jeg har forrådt dem. Sviket dem på noe vis. Spesielt når jeg har forklart at jeg ikke har noe ønske om å møte henne/de når jeg er hjemme fordi jeg drar sporenstreks tilbake. Der hvor jeg jobber er det faktisk ikke lov å ha personlige eiendeler med på oppdrag, da hevnaksjoner kan skje i hvilket som helst land hvis de finner data på døde meg om mine elskede.

Jeg ser den er tynn når det gjelder en date..

Men jeg har bare ikke hatt lyst. Jeg har gått så lenge uten sex at jeg ikke ønsker å stoppe jomfrurekken før jeg vet at jeg virkelig mener det. Høres ut som ei snerpen kjerring der.

Men jeg kjenner jeg har dårlig samvittighet ovenfor noen som trodde de skulle få møte meg. Samtidig tror jeg ikke disse har satt seg inn i Afghanistan. De sier de har og nekter for at de opplever det som romantisk at jeg er/har vært/kommer til å bli i farlige situasjoner.

Tror de at bare en klem og noen koseord, skal fjerne min historie og gjøre meg til en perfekt kjæreste?

Jeg skriver dette fordi noen har lagt enormt mye tid i dette bekjentskapet. Jeg har vært tydelig på at jeg ikke kan love noe fra dag 1. Men jeg kjenner allikevel veldig dårlig samvittighet når jeg drar fra Oslo uten å møte den eller de face 2 face.

Jeg er faktisk litt rådvill om hva jeg bør eller skal tenke om dette. Tar gjerne imot kommentarer av varierende kvalitet.

3
57 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Følelsene lyver ikke, gjør de? Skal du tvinge deg selv til å ta det neste steget med en eller flere av disse kvinnene?

1

Drar uansett uten å treffe noen. Har sterkere følelser for Gideg enn noen av disse, så da er det vel greit:))

3
MomentsInLove

Hvis vi for noen sekunder tar utgangspunkt i at alt jeg har skrevet er sant. At jeg faktisk har vært i AFG i over 25 mnd.

Du og??

1

Jeg hadde møtt de bare for å knulle de sønder og sammen. Du kommer ikke til å ha kontakt med disse kjerringene i ettertid uansett, så jeg sier bare kjør på!

1

Lignende innlegg

Ordstjernen Sparess Siste svar

Utrodd

Hvis utror (ror ut til en fiskeplass) tillates, hvorfor tillates ikke utrodd? (jeg trenger ikke svaret "fordi det ikke står i ordboka")
1
2 svar
Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 1/7

DODO? 1 DONOR? 5 DONT? 1 DORT? 1 DORY? 1 DOTT? 1 DROTT? 5 NORD? 1 NORN? 1 NYORD? 5 ONDT? 1 ORDN? 1 RODD? 1 RONDO? 5 RORO? 1 ROTOR? 5 ROTORD? 6 ROTT? 1 TODDY? 5 TONN? 1 TONT? 1 TORDN? 5 TORN? 1 TORT? 1...
2
0 svar
Ordstjernen SveinM Publisert

Ungstut?

Igjen savnes litt logikk i godkjenningen av sammensatte ord. "Unggutt" er med, mens det tilsvarende, og minst like vanlige, "ungstut" ikke er godkjent.
2
0 svar
Ordstjernen jarlp Publisert

Togtur?

Eg tenkte togtur burde vere tillatt, men eg fekk ein eurekaopplevelse når eg forsøkte å slå det opp 😂: https://naob.no/ordbok/togtur
2
0 svar
Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 2/7

AMTA? 1 APATI? 5 APATITT? 7 HAMITT? 6 HATA? 1 HATT? 1 HIPT? 1 HITA? 1 HITT? 1 HITTA? 5 IMAMAT? 6 IMAMATA? 7 MAHATMA? 7 MATA? 1 MATT? 1 MATTA? 5 MITT? 1 MØTA? 1 MØTT? 1 PATT? 1 PATTA? 5 TAIM? 1 TAIMA?...
1
0 svar
Ordstjernen azora Publisert

30.6

GNUR? 1 GORO? 1 GORR? 1 GROGG? 5 GROR? 1 GROS? 1 GROSS? 5 GRUGG? 5 GRUNN? 5 GRUS? 1 GRÅGÅS? 6 GRÅN? 1 GRÅOR? 5 GURU? 1 NORN? 1 NORS? 1 ROGN? 1 RONG? 1 RORO? 1 RUGG? 1 RUNG? 1 RUNN? 1 RUSS? 1 SNOR? 1 S...
1
0 svar
Laster...