Backstage

Lanistamannen

Karl Johan

Karl Johan 1763-1844. (Det står på den bygningen Arbeiderpartiet kjøpte av Gud og Kongen)

Det er også en gate. Der er det mye rart. I går møtte jeg en jente jeg hadde snakket med på Møteplassen rundt Egertorget. Jeg orket ikke og sto og knyttet skolissene i tre minutter for å være sikker på at hun hadde gått videre. En søt mulatt som ble altfor opptatt i hele konseptet Lanista. Jeg ble litt redd. Hun så meg ikke.

På samme sted så jeg en svensk burger-butikk som jeg måtte prøve. For noe vås. Det værste jeg har smakt.

Men hva i helvete er det med alle selgerne? Det er selgere overalt! Jeg er kanskje verdens beste selger, tror jeg. Jeg respekterer gode selgere. Men dårlige? Nei!

Elexia, gjett min vegt? Herregud.. Vil du støtte hmehmm..? HÆ? Støtte hva?

Nordmenn er for skjenerte til å være selgere.

En fin ting med Oslo er alle svenskene. De er pene. (Blanding av russisk skjønnhet, litt krydder fra Riga og litt nordisk) De liker jeg. Og jeg elsker det svenske språket. Spesielt hvis det er en jente fra ca rundt Stockholm..:)

Men politi? Har ikke fått med meg alt, men har Jens lagt ned politiet? De finnes jo ikke lenger. Bare på TV.

Greit nok. Det er ikke jeg som trenger dem. Men det klikk-klakker noen bak meg på nattestid som sikkert hadde satt pris på om de gadd å få den feite ræva si ut på gaten!

En øl alene er undervurdert. Midt på dagen. Skal ha en i dag også. Ingen venner. Ingen bekjente. Bare meg. Kanskje en søster. Det hadde ikke gjort noe, men de er for opptatte midt på dagen.

Det er så rart. Et land uten bekymringer. Men det eneste du ser er fattigdommen fra andre land. Folk som bruker alle midler til å vise seg fra nederste etasje. De ville vært fjernet i en annen by.

Det er noe rart med Oslo. En blanding av Europa, samtidig en særnorsk lukt. De som kan litt historie merker at vi fortsatt er preget av et årtusen med hovedstad utenfor landets grenser.

Vi vil være for oss selv nå! Samtidig som vi vil være inkluderende. Mer inkluderende enn andre. Men fortsat være for oss selv, det er viktig:) Et paradoks? Vet ikke.

Men en døsen dag i Karl Johan er en artig opplevelse.

Mener fortsatt at tiggerne er pløsete i kinnene etter alle pølsene de har spist. Men jeg får allikevel vondt når jeg ser dem. Å knele i et land hvor ingen trenger å bekymre seg, må være ekstra nedverdigende.

Jeg har 30 dager jeg skal bruke på ingenting. Jeg takker Gud, hvis han finnes. Jeg takker uansett h*n som skapte verdensrommet. Du må være passe idiot hvis du ikke har tenkt så langt at noe(n) skapte det.

Jeg vandrer videre i bleke jeans og en hvit T-skjorte. Hvite joggesko og solbriller. Gode gamle Ray-Ban:)

Jeg sr på flotte bilder laget der og da. Får lyst å kjøpe noen, men vetikke hvor jeg skal ha dem. Jeg ser igjen en fra Romania. Jeg gir en hundrelapp men vet ikke hvor den havner.

Jeg ser massevis av søte jenter i ballerinasko, med hestehale eller uten. Noen sender frekke blikk. Jeg smiler for meg selv. Så var det dette som kanskje var livet?

Jeg, som er blå som få, skjønner plutselig de som stemmer Rødt eller SV. Å vandre opp og ned Karl johan uten mening, er ikke meningsløst.

2
21 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

hei Lanista har lest på alt nå jeg syns det var en finfin fortelling fra livet ditt

det kan bli spennende å se deg på TV-serien (2014) om det nå skulle stemme at du er den du er der

1
Lanistamannen

Jeg gir meg på BS snart. Det gir meg ingenting lenger. Det var en periode jeg lurte på hva folk svarte på rare innlegg jeg skrev. Den tiden er over.

Vet ikke helt hvorfor. Opplever hele stedet som mindre intelligent enn før? Andre kan sikker si hvem som mangler. Jeg har ikke oversikt.

Vil fortsatt gifte meg med Gideg og bla, bla ,bla.

Men, med noen få unntak, er resten borte?

Forvent noe sporadiske og usaklige innlegg fra meg de neste 10 dagene.

Deretter tror jeg Lanista forsvinner i solnedgangen og denne gang for godt.

Ikke noe dramatisk med det. Jeg fant en hvitvin og alle er på jobb. Jeg tror jeg skal fnne en psykiater. Jeg falt på en måte mellom to stoler.

Men på en annen måte, er det bare piss. Alle, da mener jeg alle, somp synes synd på seg selv - er patetiske. De er mindre verdt en vanlige folk i min bok. Inkludert meg selv.

Hvis du synes livet er vanskelig - og du bor i Norge - da er du en dust!

Problematisk? Ja, men vanskelig? Not.

Prækass!

1
Lanistamannen

I dag er det VG-topp 20.

Håper jeg sitter og ser film med familien med taco. Har lyst og the Galdiator igjen. Elsker han kjekkasen i hovedrollen. Var jeg nok metroseksuell, nå?

1

ongen) Det er også en gate. Der er det mye rart. I går møtte jeg en jente jeg hadde snakket med på Møteplassen rundt Egertorget. Jeg orket ikke og sto og knyttet skolissene i tre minutter for å være sikker på at hun hadde gått videre. En søt mulatt som ble altfor opptatt i hele konseptet Lanista. Jeg ble litt redd. Hun så meg ikke. På samme sted så jeg en svensk burger-butikk som jeg måtte prøve. For noe vås. Det værste jeg har smakt. Men hva i helvete er det med alle selgerne? Det er selgere overalt! Jeg er kanskje verdens beste selger, tror jeg. Jeg respekterer gode selgere. Men dårlige? Nei! Elexia, gjett min vegt? Herregud.. Vil du støtte hmehmm..? HÆ? Støtte hva

Du skriver så vannvittig bra!

2
Lanistamannen Jeg gir meg på BS snart. Det gir meg ingenting lenger. Det var en periode jeg lurte på hva folk svarte på rare innlegg jeg skrev. Den tiden er over. Vet ikke helt hvorfor. Opplever...

Deretter tror jeg Lanista forsvinner i solnedgangen og denne gang for godt.

Hvor mange ganger skal du si dette før du faktisk gjennomfører?

Skal gi deg et tips - send mail til mod og be dem sperre brukeren din. Fint for oss, fint for deg.

1

Lignende innlegg

Ordstjernen lilja3 Publisert

Fasit 3/7

FULL? 1 FULLT? 5 FULT? 1 FUTIL? 5 FUTILT? 6 FUTT? 1 JULI? 1 JULT? 1 JUTUL? 5 LITIUM? 6 LUFT? 1 LULL? 1 LUTT? 1 MUFTI? 5 MULL? 1 MULM? 1 MULT? 1 MUML? 1 MUTT? 1 TUFF? 1 TUFT? 1 TULL? 1 TUML? 1 TUMULT?...
2
0 svar
Ordstjernen Sparess Siste svar

Utrodd

Hvis utror (ror ut til en fiskeplass) tillates, hvorfor tillates ikke utrodd? (jeg trenger ikke svaret "fordi det ikke står i ordboka")
1
2 svar
Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 1/7

DODO? 1 DONOR? 5 DONT? 1 DORT? 1 DORY? 1 DOTT? 1 DROTT? 5 NORD? 1 NORN? 1 NYORD? 5 ONDT? 1 ORDN? 1 RODD? 1 RONDO? 5 RORO? 1 ROTOR? 5 ROTORD? 6 ROTT? 1 TODDY? 5 TONN? 1 TONT? 1 TORDN? 5 TORN? 1 TORT? 1...
2
0 svar
Ordstjernen SveinM Publisert

Ungstut?

Igjen savnes litt logikk i godkjenningen av sammensatte ord. "Unggutt" er med, mens det tilsvarende, og minst like vanlige, "ungstut" ikke er godkjent.
2
0 svar
Ordstjernen jarlp Publisert

Togtur?

Eg tenkte togtur burde vere tillatt, men eg fekk ein eurekaopplevelse når eg forsøkte å slå det opp 😂: https://naob.no/ordbok/togtur
2
0 svar
Laster...