Backstage

MaybeLeo

Enkle ting du ikke klarer

Ja overskriften sier det meste, som vanlig.

Har du noen ting som alle andre mestrer med glans, men som du av en eller annen grunn sliter med? Enkle ting du rett og slett ikke klarer å gjøre skikkelig? Fortell til onkel Leo. Kan hende kommer det noen gode råd som du kan ta med på veien videre også.

Jeg kan for eksempel åpne med å si at jeg har store problemer med å kakke egg. Det kommer alltid sånne små forbanna deler av eggeskallet ned i speilegget, og så må jeg fikle med noe greier nedi egget for å få bort alle bitene. Utrolig irriterende.

2
123 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg prøver av hele mitt hjerte å komme på noe for å bidra i denne tråden, men jeg kommer ikke på noe. Jeg kommer selvsagt sterkt tilbake når jeg kommer på noe som er verd å skrive om. :)

Det med eggeskal er forøvrig et velkjent problem. Jeg pleier å kakke egga i en liten skål først. Da kan jeg plukke ut de ekle bitene før jeg heller egga i steikepanna.

1
Fritz_ Jeg prøver av hele mitt hjerte å komme på noe for å bidra i denne tråden, men jeg kommer ikke på noe. Jeg kommer selvsagt sterkt tilbake når jeg kommer på noe som er verd å skrive...

Jeg kommer selvsagt sterkt tilbake når jeg kommer på noe som er verd å skrive om. :) Det med eggeskal er forøvrig et velkjent problem. Jeg pleier å kakke egga i en liten skål først. Da kan jeg plukke ut de ekle bitene før jeg heller egga i steikepanna.

Hehe, det er bra. Regner med det dukker opp noen flere temaer hos meg også, kom bare på dette nå da jeg skulle fikse en omelett, noe som gikk slik det alltid går, skall-messig.

Hm, liten skål ja. Det er jo vel og bra, men man må jo uansett plukke bitene. Jeg vil helst klare dette uten å måtte makke med det i det hele tatt.

De fleste andre jeg kjenner tar jo bare å: kakk, ferdig arbeid.

1

Jeg kan for eksempel åpne med å si at jeg har store problemer med å kakke egg. Det kommer alltid sånne små forbanna deler av eggeskallet ned i speilegget, og så må jeg fikle med noe greier nedi egget for å få bort alle bitene. Utrolig irriterende.

x2...

ellers er det vel så mye jeg ikke kan, at det hadde tatt for lang tid å skrive alt.. Raskere å skrive det jeg kan ;-)

1
AntNebula Begge. Kan legge til at jeg ALDRI finner frem i ukjent terreng.

Hehe, ok, den lille er jo i hvert fall helt på sin plass her. Problemet med den store tror jeg du deler med en stor prosent av befolkningen.

Stedssans er en annen ting jeg også sliter med.

Er jeg i en ukjent by, kommer jeg til å gå meg vill så snart jeg er utenfor døra på hotellet. Jeg husker f.eks, første gang jeg var i Praha, brukte et par timer på en tur som normalt skulle ha tatt fem minutter, fordi jeg gikk feil vei da jeg kom ut av hotellet.

1
MaybeLeo Hehe, ok, den lille er jo i hvert fall helt på sin plass her. Problemet med den store tror jeg du deler med en stor prosent av befolkningen. Stedssans er en annen ting jeg også sli...

Stedssans er en annen ting jeg også sliter med. Er jeg i en ukjent by, kommer jeg til å gå meg vill så snart jeg er utenfor døra på hotellet. Jeg husker f.eks, første gang jeg var i Praha, brukte et par timer på en tur som normalt skulle ha tatt fem minutter, fordi jeg gikk feil vei da jeg kom ut av hotellet.

De(n) fjellturen(e) hadde vært absolutt katastrofal(e) i så tilfelle. Vi hadde aldri kommet oss hverken opp eller ned, og i hvert fall ikke hjem igjen.

1

Lignende innlegg

Ordstjernen Gunleiv Publisert

Fasit 13.8.

DRIV? 1 DRIVIS? 6 DRØV? 1 IVRIG? 5 RØVD? 1 SVIDD? 5 SVIR? 1 SVIRR? 5 SVIS? 1 SVIV? 1 SVIVD? 5 SVIVØRD? 7 SØRV? 1 SØRVIS? 6 VIDD? 1 VIGD? 1 VIGG? 1 VIGØR? 5 VIRR? 1 VISIR? 5 VISS? 1 VRIDD? 5 VRIR? 1 VR...
3
0 svar
Ordstjernen lilja3 Publisert

Fasit

CITY? 1 IAKTTA? 6 IAKTTATT? 8 KAIA? 1 KAKI? 1 KICK? 1 KICKA? 5 KIKA? 1 KIKK? 1 KIKKA? 5 KIKT? 1 KITT? 1 KITTA? 5 TAKTIKK? 7 TIKA? 1 TIKK? 1 TIKKA? 5 TITA? 1 TITT? 1 TITTA? 5 ÅTTI?
2
0 svar
Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 12/8

AGGA? 1 AVGA? 1 AVGASS? 6 AVGAV? 5 DAGA? 1 DYGD? 1 DYGDA? 5 GADD? 1 GAGG? 1 GASS? 1 GASSA? 5 GAVA? 1 GYSA? 1 GYVA? 1 GYVD? 1 HYGD? 1 HYGG? 1 HYGGA? 5 SAGA? 1 SAGD? 1 SVAG? 1 SVAGA? 5 VAGG? 1 VAGGA? 5...
2
0 svar
Ordstjernen christenmoe Publisert

Likk?

Alle som løser kryssord vet at å likke betyr å lee, bevege. Men bokmålsordboka har ikke tatt bryet med å ta med dette ordet.
2
0 svar
Laster...