Backstage

siskan

"Deg skal vi penetrere"

Hurra for deg som fyller ditt år, ja deg skal vi penetrere. Gutta i ring omkring deg vi står, og nå skal vi onanere. Runke, fiste, denge deg rundt omkring, jukke på deg med hopp og sprett og spring. Stappe opp i rumpe mange store ting, og si meg så hva vil du mere? Gratulere!

Hilsenen går til ei 17 år gammel jente hilsen klassen hennes. Og gratulasjonen av den noe spesielle karakter ble satt på trykk i Troms Folkeblad på tirsdag.

Hva synes du om at slike ting slipper igjennom sensur. Dette viser seg å være andre gang denne trakaseringen finner sted. Hvor er sensuren og personvernet?

Forferdelig å bli utsatt for slik sjikane.....

2
38 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

"Forferdelig å bli utsatt for slik sjikane....."

De der gutta i klassen driter seg ut på den måten. Det går nok opp for dem etterhvert, om det ikke allerede har gjort det.

1

Den der var så grov at den aldri skulle kommet på trykk. Skal man tillate slikt så kan man lett sende trusler på denne måten. Denne hilsenen inneholder konkrete detaljer om at en gruppe gutter skal både runke over henne, banke henne og penetrere henne her og der i tur og orden på ulike måter. Ikke bra!

Selv om det sikkert ikke var ment som en trussel så kan det like lett være det.

2
alva1 Den der var så grov at den aldri skulle kommet på trykk. Skal man tillate slikt så kan man lett sende trusler på denne måten. Denne hilsenen inneholder konkrete detaljer om at en g...

Selv om det sikkert ikke var ment som en trussel så kan det like lett være det.

En må alltid velge å ta slikt som en trussel sett fra de som liksom skal etterforske slikt. Det ville vært rimelig lett å oppspore personen(e) i dette tilfellet. Kan de ikke det mangler de noen viktige folk i politiet. Og slikt må straffes hardt. Silkehansker hjelper ikke her.

1

2 BU = Barn og undom. Jeg bare sier det. fremtidens barne og ungdomssarbeidere. Jaja, det er jo morsomt for dem da.

1

Håpløst at slikt slipper igjen hos avisen.

Nå virker det som det er et humorinnslag skrevet av to jenter i klassen til 17-åringen. Om 17-åringen tar det som det eller som trakkasering vet jeg ikke.

Dumt av jentene som skrev det, alt for dårlig av avisen å ikke få luket det vekk.

1
pfrog567 Enig, men det viser også at mange unge i dag er omtrent på barnestadiet enda i oppførsel. Skulle ikke tro at noe sånt skulle komme fra noen 17-åringer.

Jeg tror nok det bare kunne kommet fra personer mellom 14 og 25 år så 17 år høres ut til å være akkurat i rette alderen.

Men må ha ordforrådet og forstå hva man skriver samtidig som man må ha litt for liten forståelse av mulige konsekvenser og da er 17 år midt i blinken. Flere av mine klassekamerater fra videregående kunne klart å skrive noe slik selv om jeg ikke vet om at noen gjorde det.

1
BornOnThe4thOfJuly Jeg tror nok det bare kunne kommet fra personer mellom 14 og 25 år så 17 år høres ut til å være akkurat i rette alderen. Men må ha ordforrådet og forstå hva man skriver samtidig so...

eg tror nok det bare kunne kommet fra personer mellom 14 og 25 år så 17 år høres ut til å være akkurat i rette alderen.

Hadde det nå vært en i 20-åra hadde jeg nå reagert mere. Men det kan vel skyldes at jeg hører til den eldre garde som allerede var flyttet hjemmefra og var i jobb som 17-åring, og for meg så var sånt barnslig greie et tilbakelagt stadium :)

1

Hilsenen går til ei 17 år gammel jente hilsen klassen hennes. Og gratulasjonen av den noe spesielle karakter ble satt på trykk i Troms Folkeblad på tirsdag.

Hva synes du om at slike ting slipper igjennom sensur.

å trykke slikt er jo helt sykt spør du meg. jeg syntes synd på ungdom i dag, særlig de som blir utsatt for mobbing, de blir mobbet i alle mulige kanaler. når tilogmed en avis eller hva det er trykker noe som er ment som mobbing har det gått langt.

1

Hurra for deg som fyller ditt år,

Jeg fylte førti i dag, men denne gratulasjonen er i overkant grov. Slik humor hadde jeg da jeg var fjortis av meg og ikke mentalt sett var voksen heller. Jeg hadde flirt godt da, men ikke nå.

1

Forferdelig å bli utsatt for slik sjikane.....

Det syntes ikke mottaker av bursdagsgratulasjonen. Folk må slutte å bli fornærmet på vegne av alle andre. Jeg hadde heller ikke tatt noe slikt så veldig alvorlig, om mine venninner gjorde noe sånt. At avisen ikke har klart å sensurere er noe helt annet.

1

Lignende innlegg

Ordstjernen Cecilie82 Publisert

Fasit 25/5

ABAYA ALBA ALIBI ALIBIA BABL BABLA BABY BABYOLJA BALA BALJA BALL BALLA BIAL BIALA BILA BILABIAL BLYA BOBIL BOBL BOBLA BOLA BOLL BOLLA BYLL JABB JABBA JIBB JIBBA JOBB JOBBA LABB LABBA LABIAL LABIL LOBB...
4
0 svar
Ordstjernen ninamartine Siste svar

Løsning 23/5

BEBYGG? 6 BEBYGGE? 7 BEGYNN? 6 BEGYNNE? 7 BYEN? 1 BYENE? 5 BYGE? 1 BYGEN? 5 BYGENE? 6 BYGG? 1 BYGGE? 5 BYGGEN? 6 BYGGENE? 7 GNYENE? 6 GYNG? 1 GYNGE? 5 GYNGEN? 6 GYNGENE? 7 GYVE? 1 GYVENE? 6 HYENE? 5 H...
3
3 svar
Ordstjernen Øivind_ Siste svar

Fasit 21/5

AISS? 1 BAHAI? 5 BAISS? 5 BAISSA? 6 BASIS? 5 CHASSIS? 7 CHASSISA? 8 CHIC? 1 CHIHUAHUA? 9 CISS? 1 HISS? 1 HISSA? 5 HUIA? 1 HUSHAI? 6 IBIS? 1 ISHUS? 5 ISHUSA? 6 SAHIB? 5 SISU? 1 SUSHI? 5
1
1 svar
Ordstjernen torenagel Siste svar

Dette og , da.

Her heter det djup, djupa, djupna og djupn. Og som det står i ordbøkene, NAUD. Men det står og NAUDA. Men det er ikke godtatt i dagens ordstjerne. Er ingen filolog, men skjønner ikke logikken ( er hel...
2
2 svar
Ordstjernen Inger-Lise51 Publisert

Løsning 20 mai

ELEV?1ELLE?1ELLEVE?6FELE?1FELL?1FELLE?5FLUE?1FOLE?1FOLLE?5FULE?1FULLE?5HELE?1HELL?1HELLE?5HELULL?6HEVE?1HEVL?1HEVLE?5HOLE?1HOVEL?5HULE?1HULLE?5HVELV?5HVELVE?6LEFL?1LEFLE?5LELL?1LEVE?1LOFFE?5LOVE?1LUFF...
2
0 svar
Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 26/5

DEKK? 1 DEKKE? 5 DEKKEDE? 7 DEKKES? 6 DESK? 1 DESS? 1 ESKEDE? 6 EVEDE? 5 FEDD? 1 KVED? 1 KVEDE? 5 KVEDES? 6 KVEEDE? 6 KVEKKEDE? 8 KVESSEDE? 8 KVÆVD? 5 KVÆVDE? 6 SEED? 1 SEEDE? 5 SEEDEDE? 7 SEEDES? 6 S...
1
0 svar
Laster...