Backstage

Basse77

Tips hvis du blir forsøkt ranet

Hvis du blir forsøkt ranet eller overfalt er det mest sannsynlig av en gutt/mann av utenlandsk opprinnelse. Og da skal du ikke gi deg uten kamp, for da vil han bare fortsette å rane og overfallet andre.

Jeg ble forsøkt ranet i går kveld i Kristiansand sentrum av 3 unge brune menn med skinnjakke og glatt, bakoverkjemmet hår, som ville ha mobil, penger, kredittkort og smykker. Siden jeg ikke har smykker eller går med kontanter sa jeg fra om det, og at telefonen var min, så den fikk de ikke. Da stilte de seg i en halvsirkel rundt meg og truet med at de skulle knuse skallen min.

Fort som et lyn slo jeg albuen inn i magen på han ene, slik at lufta gikk ut av han. Deretter slo jeg knyttneven hardt ned i skrittet hans, mens albuen fremdeles var i magen hans. Refleksen hans over balleslaget var å lene seg forover, og med albuen fremdeles plantet i magen på han, slo jeg knyttneven oppover, slik at jeg straff hann på ørnenebbet, eller snyteskaftet.

Da han var satt ut av spill, gikk jeg til nestemann og gjorde det samme, bare at handa gikk som en jojo mellom skrittet og ansiktet hans noen ganger, mens albuen var inne i magen hans. Og etter å ha knipset han bort, så han lå ved kantsteinen og jamret, tok jeg for meg tredjemann, som var den spinkleste på samme måten. Tror jaggu han fikk en bedøvelse også, for han lå helt stille på bakken, mens de andre to lå og holdt seg på pungen og søyt og bar seg.

Deretter gav jeg de beskjed om at de heller burde samle flasker, eller lete etter returmynt i parkeringsautomater hvis de ville ha penger. Tror ikke de er så hypp på å rane andre etter denne hendelsen gitt.

1
10 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hei.

Ble selv ranet en gang for noen år tilbake. Var Molde og skulle ut på byen med jobben (Smøretur). Av diverse grunner ble jeg hengende litt etter når vi skulle videre etter middagen, og fant meg selv alene i Moldes gater. Har aldri vært i Molde før, og jeg hadde ikke batteri på mobilen. Gikk da bort til tre etnisk norske ungdommer for å høre om de hadde sett følget mitt. Det skulle jeg aldri gjort.

De samlet seg i en halvsirkel rundt meg og lurte på hva problemet mitt var. Sliter med beinhinnebetennelse, men ellers ingenting, svarte jeg. Fikk så trusler om at skallen min skulle knuses hvis jeg ikke ga fra meg mobilen og lommebok. Dette nektet jeg, og fort som et lyn traff kneskålen til han hviteste av nordmennene meg i magen. Jeg mistet pusten og prøvde forgjeves å holde meg oppe. Fikk da smake en uppercut av den av dem som hadde lysest hår. Havnet da på bakken og sistemann med størst forhud på penis begynte da å sparke meg i magen.

De klarte å rive mobil og lommebok ut av lommene mine. Det som da skjedde var at noen tilfeldige forbipasserende kom og stoppet det hele. Det var to pakistanere og en somalier. De klarte å legge vedkommende som hadde tatt tingene mine ned i bakken mens de to andre løp. Politiet kom etterhvert og plukket raskt opp de som hadde flyktet.

Er glad noen tok affære og stoppet attentatforsøket på meg ellers er det ikke sikkert jeg hadde klart å skrive det her i dag med et vanlig tastatur. Gjerningsmennene var klare til å vise meg Den Siste Respekt.

3

Fort som et lyn slo jeg albuen inn i magen på han ene, slik at lufta gikk ut av han. Deretter slo jeg knyttneven hardt ned i skrittet hans, mens albuen fremdeles var i magen hans. Refleksen hans over balleslaget var å lene seg forover, og med albuen fremdeles plantet i magen på han, slo jeg knyttneven oppover, slik at jeg straff hann på ørnenebbet, eller snyteskaftet. Da han var satt ut av spill, gikk jeg til nestemann og gjorde det samme, bare at handa gikk som en jojo mellom skrittet og ansiktet hans noen ganger, mens albuen var inne i magen hans. Og etter å ha knipset han bort, så han lå ved kantsteinen og jamret, tok jeg for meg tredjemann, som var den spinkleste på samme måten. Tror jaggu han fikk en bedøvelse også, for han lå helt stille på bakken, mens de andre to lå og holdt seg på pungen og søyt og bar seg. Deretter gav jeg de beskjed om at de heller burde samle flasker, eller lete etter returmynt i parkeringsautomater hvis de ville ha penger. Tror ikke de er så hypp på å rane andre etter denne hendelsen gitt.

Hahaha, hvilken film har du sett, for no fjas, haha...mitt navn er Bruce Willis...

1

Deretter gav jeg de beskjed om at de heller burde samle flasker, eller lete etter returmynt i parkeringsautomater hvis de ville ha penger. Tror ikke de er så hypp på å rane andre etter denne hendelsen gitt.

Hvilken actionfilm er dette fra?

1

Lignende innlegg

Ordstjernen Gunleiv Publisert

Fasit 13.8.

DRIV? 1 DRIVIS? 6 DRØV? 1 IVRIG? 5 RØVD? 1 SVIDD? 5 SVIR? 1 SVIRR? 5 SVIS? 1 SVIV? 1 SVIVD? 5 SVIVØRD? 7 SØRV? 1 SØRVIS? 6 VIDD? 1 VIGD? 1 VIGG? 1 VIGØR? 5 VIRR? 1 VISIR? 5 VISS? 1 VRIDD? 5 VRIR? 1 VR...
3
0 svar
Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 8/8

ILLVÆR? 6 INNVI? 5 INNVINN? 7 LINNVÆR? 7 LIVN? 1 LIVNÆR? 6 NIVÅ? 1 NÆRVÆR? 6 RÅVÆR? 5 VILL? 1 VILLVIN? 7 VINN? 1 VIRIL? 5 VIRR? 1 VIRVL? 5 VRIR? 1 VRÆL? 1 VÅRVÆR? 6
3
0 svar
Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 12/8

AGGA? 1 AVGA? 1 AVGASS? 6 AVGAV? 5 DAGA? 1 DYGD? 1 DYGDA? 5 GADD? 1 GAGG? 1 GASS? 1 GASSA? 5 GAVA? 1 GYSA? 1 GYVA? 1 GYVD? 1 HYGD? 1 HYGG? 1 HYGGA? 5 SAGA? 1 SAGD? 1 SVAG? 1 SVAGA? 5 VAGG? 1 VAGGA? 5...
2
0 svar
Ordstjernen christenmoe Publisert

Likk?

Alle som løser kryssord vet at å likke betyr å lee, bevege. Men bokmålsordboka har ikke tatt bryet med å ta med dette ordet.
2
0 svar
Laster...