Backstage

ynnory

Banning.....

Banner dere? Mye? Favorittuttrykk... Synspunkter på dette fenomen.

1
79 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

nja, banner egentlig ikke veldig mye, men banning er helt ok for min del.. reagerer ikke på det i det hele tatt.

1

Banner dere?

Aldri. Kjenner knapt noen som banner. Men jeg er fra sørlandet da.

Jeg sier f*ck og fi**e av og til.

1
sirjoss888 nja, banner egentlig ikke veldig mye, men banning er helt ok for min del.. reagerer ikke på det i det hele tatt.

reagerer ikke på det i det hele tatt.

Er vel her noe av problemet til banningen ligger. Det bannes så mye at ingen reagerer. Og hva gjør man? Banner enda mer og oppkonstruerer nye bannord og setter sammen en lang rekke bannord og tror at man er smart og blir forstått og får nødvendig oppmerksomhet. Inn i granskauen så godt humør jeg er i.

De snakket litt om bannord på radio for minutter siden. Denne hælvetes radio. Ikke i farger. Dette amøbeprodukt..Dra på Lopphavet! Er det ikke der pepper`n gror?

1

Er nordlending så JA, altfor mye. Men kaller det ikke for banning, kaller det for hjelpe verb.

2
ynnory [sitat…] Er vel her noe av problemet til banningen ligger. Det bannes så mye at ingen reagerer. Og hva gjør man? Banner enda mer og oppkonstruerer nye bannord og setter sammen en l...

De snakket litt om bannord på radio for minutter siden. Denne hælvetes radio. Ikke i farger. Dette amøbeprodukt..Dra på Lopphavet! Er det ikke der pepper`n gror?

Likte når egon olsen dro frem de drøyeste fornærmelsene i olsenbanden, det var andre tider.. dåsemikler, klossmajorer, dumrian og hottentott

1

ups, danvito guida rett tidligere... fan )(&)%/&((/$/&(/) st?(=))&)(/(&%(kiK

Hælvete.... etc etc...

1
Aasheimen FÆSKETRYNE!

Branneren har alle sine tryner! Sett en storvoksen steinbitt inn i aua? Krokodiller og storgjedder virker puslete...

Perrkele! Finsk. Noen som kan noen saftige fra andre steder i verden?

1

hvorfor har dere fremdeles ikke fikset "skifteprofilbilde" greiene øyvindtryne??!!

http error klarer man å fikse lett

skjerpings nrktryne!!

1
Branneren hvorfor har dere fremdeles ikke fikset "skifteprofilbilde" greiene øyvindtryne??!! http error klarer man å fikse lett skjerpings nrktryne!!

nrktryne!!

Kommunistkanalen tar vare på alle. "Vernet bedrift" i megaklassen. Og noen lurer på hva skattepengene går til. For mange vandrer i korridorene og koker kaffe.

Jeg krever at lisensen fryses ved at alle grå mus og kaffekokerer i "Det hvite hus" overføres til virksomhet som krever et minimum av daglig innsats.

Gi alle overflødige et grisehode som "fallskjerm." Smalahoved og noen misfornøyde TRYNER på vei vekk vil gjøre at "butikken" vil blomstre.

1

Lignende innlegg

Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 8/8

ILLVÆR? 6 INNVI? 5 INNVINN? 7 LINNVÆR? 7 LIVN? 1 LIVNÆR? 6 NIVÅ? 1 NÆRVÆR? 6 RÅVÆR? 5 VILL? 1 VILLVIN? 7 VINN? 1 VIRIL? 5 VIRR? 1 VIRVL? 5 VRIR? 1 VRÆL? 1 VÅRVÆR? 6
3
0 svar
Ordstjernen christenmoe Publisert

Likk?

Alle som løser kryssord vet at å likke betyr å lee, bevege. Men bokmålsordboka har ikke tatt bryet med å ta med dette ordet.
2
0 svar
Laster...