Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Off Topic

Her.

Mod

5
282,6k kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

lsklars

Standard prosedyre ved avreise Granka.

03:15 - står opp. Trøtt i trynet. Dusj. Orker ikke frokost.

03:45 - reiser til Gardermoen. Kort reisevei. Maks 25 minutter.

05:00 - sjekker inn bagasje. Fortsatt trøtt i trynet.

05:30 - endelig gjennom sikkerhetskontrollen. Må ta ut Euro. Alltid 250 Euro for én uke. Blir alltid uttak i minibanken på Puerto Rico-senteret på fjerde dag.

05:55 - pløyer igjennom tax-freen. Kjerringa skal se på alt, mens jeg er mest opptatt av ølserveringen som starter kl 06:00.

06:15 - står først i køen på matserveringen. "0.4 eller 0.6 Carlsberg?" Himler med øyne og kjører selvsagt 0.6.

06:55 - lett brisen ombordstigning i flyet. Kjenner på livet nå. Tenker på sol og varme. Sier "fuck me" til kabincrewet i det jeg entrer flyet.

07:30 - take off. Har allerede gjennomgått menyen i setet foran. Er klar for standard 1 gin og tonic + 0.33 lunken Carlsberg.

11:55 - lokal tid - fortsatt småbrisen entrer vi flyplasen på Las Palmas. Pløye gjennom svette nordmenn som fiser avgårde for å hente kofferter. Førstemann til mølla. Alle skal enten ha taxi eller buss. Sulten som faen siden jeg prioriterte øl på Gardermoen kontra mat. Kjører charter, så tar evigheter før bussen fylles opp. Alle går feil. Ingen finner frem. Skjer hver gang.

13:10 - endelig fremme på hotellet. Kaster frem passene og går rett på lokale Hyper Dinho. Puler en sixpak og kjører på en lokal shot type 42 %. "5.54 euro takk." "Fuck me, keep the change"

13:35 - kommer inn på rommet. "Åhh så fint" sier dama. Jeg er mest opptatt av hvor kjøleskapet er så jeg får avkjølt ølen.

14:35 - ut å sjekke bassenget. Ser det er bassengbar. Rett dit å pløye igjennom 2 kalde halve. Drar frem ett par blader type se og hør og tenker at jeg nå er på ferie. Dette skal nytes.

15:15 - dritt lei av å ligge å slenge. Opp på hotellromme. Dusjer. Tar med en kald en i dusjen. Er klar for å dra ut å spise, ta noen drinker. Dama sovna på solsenga. Legger i stedet en kabal på balkongen mens jeg nipper til shotten jeg kjøpte på Hyper Dinho.

16:10 - Powernap. 1 time.

17:10 - tar ett par kalde på balkongen og nyter utsikten. Sender snaps hjem av ølen og utsikten. Filter med grader vises. Ett par på my story også for å gni det inn.

18:30 - ut å spise. Kjører standard meduim stekt biff dynket i bernaise og en 0.5 tropical. Begynner å bli i form.

19:15 - bestemmer oss for å ta en rolig "drink" å se på livet fra 2.etg i Puerto Rico senteret. Havner rett på fylla. Billig drinker kommer på bordet.

20:30 - går på urinalen. Pisser på veggen og småflirer for meg selv.

20:31 - går ut fra urinalen og later som ingenting har skjedd.

20:35 - ny drink. Hovmesteren kommer bort og gir klem. Liksom som vi er bestevenner. Standard.

21:15 - promillenivå begynner å stike i takt med musikken på senteret. Ny drink.

21:45 - begynner å spøke med nabobordet. Oppnår god kontakt. De er visstnok også nordmenn. Sjokkerende. Flere kalde halve + nye shots på bordet. Dette var jo et rein sammentreff å se nordmenn på Granka.

22:50 - begynner å bli drita. Kaster Euro etter løpeguttene.

22:55 - en negro kommer bort og skal selge meg Røy Børn-solbriller. "Fuck off" kontres det med. Negroen blir sint og truer med knyttneve.

23:20 - er nå så drita at vi tar taxi hjem siden det er så billig. Bor 500 meter unna senteret men gidder ikke å gå. Tipser taxi-sjaføren med det dobbelte av hva det koster.

00:01 - puler.

00:20 - henter vann i kjøleskapet siden springvannet er virus.

08:30 - står opp. Gjentagelse av gårsdagen.

Slik er livet på Granka.

51

Makatelli

Slik er livet på Granka.

Tror jeg hadde sovnet i en grøftekant hvis jeg hadde drukket så mye på en dag.

1

Izcilas

Lars har hår på brystet.

1

WaltonBreckRd

Standard prosedyre ved avreise Granka.

Haha, kjenner meg igjen!

Så jævlig bra!

1

Kent

Slik er livet på Granka.

Fy faen, vil du være min guide neste gang?

Episk lesning.

Ikke sjokkert over at vestlandshomser som Iz ikke drikker øl før på kvelden.

1

Ale-Jet

Roast i anledning 40k

HYYYL: Alkoholiker fra Bergen på godt over 40 år. Er så dårlig på kjøkkenet at peanøtter er middag tre dager i uka. Pluss i margen for å være eneste kvinne blant kåte mannsgriser her inne. Visstnok Brann-supporter, men hadde noen bedt henne om å nevne fem aktive spillere på laget hadde hun strøket. Den daten vår kan du bare glemme btw. Du er for gammel og heslig. Tripp, trapp.

lsklars: Mest kjent for å ha gått i svart da Martin Ramsland ødela livet hans live på Åråsen i desember 2019. Har ofte tarmproblemer og bør oppsøke fastlege ganske kvikt. Det positive får være at han er United-supporter. Oddsbuffeten begynte bra, men per 2021 går 9/10 spill ut. Få hengelås på den tråden. Kommer aldri til å ta igjen Kent hva flest innlegg angår, og det tærer på ham på daglig basis.

ElIngles: Påstar han er rik, men ser fotball på streams. Hater dopere, men holder med det mest dopede laget av dem alle. Shitty er sjelløse. Har som hobby å rette på andres skrivefeil. Det mest interessante innlegget han har skrevet er fra da han satt fast på flyplassen på Gran Canaria i starten av pandemien. Ekstremt selvsentrert og eier ikke selvinnsikt. Tølper.

Elgen: Spørsmålstegnet fra Bergen. Ble avvist av Flyttedamen, og måtte dra hjem til familien i Hardanger for å få trøst. Skriver så mange innlegg på VGD at han må legge inn ferier i kalenderen for å beholde forstanden.

Deila: Fissetrynet fra hovedstaden. Liker å gå tur, og driter i skogen mens kompisene ser på. Fotballidiot. Hadde troen på gull helt til Kristiansund kom på besøk i 3. runde. Runker i arbeidstiden på hjemmekontoret sitt til transeporno. Ender som regel i ei grøft når han er på fylla. Har totaloppheng i corona og skriver daglig i vaksinetråden her inne. Har sannsynligvis en underliggende sykdom av et slag.

Pompel: Skaphomse fra Molde. Liker å jinxe kamper i humortråden. Er ekstremt gammel (120 år) og sover mellom 21:00 og 06:00. Kommer til å slite med å få respekt fra elevene når han blir lærer på ordentlig. Skjønner ikke selv hvor lame bruken av kursiv i innleggene sine er. Burde drikke mindre energidrikk, hjertet ditt vil ikke tåle det i lengden mtp. alderen din.

SirOwen: Sukkermisbruker som kommer til å få diabetes type 2 innen året er omme. Ser på uendelig mange drittserier på nattestid og sliter med lite søvn før jobb, noe som går utover kundeservicen på Rusta. Skal kalle bikkja si Lagoon Lagoon om han noen gang får en. Det beste er vel å la være. Hunden kommer til å stryke med av vannmangel pga. all tiden du er online etter arbeidstid.

Justice: Kjent for å forsvinne fra forumet i tre dager når Liverpool taper en kamp. Hasjmisbruker som har sin egen hule så Dragen kan få litt alenetid. De sover i separate soverom. Skallet, men samtidig hårsår. Grøftedriter’n har akkurat hatt en operasjon. Den var mislykket.

stjerta: Det eneste bra her er at han kommer fra Fredrikstad. Ellers virker livet ganske trist. Logger inn hver tredje uke for å skrive noen intetsigende innlegg som ingen svarer på. Rett og slett en bedrøvelig fyr.

bønna: Besserwisser til tusen. Party pooper. Trodde genuint det skulle ende 2-0 på Anfield når Real kom på besøk. Tror også genuint at Rosenborg skal ta seriegull. God smak når det kommer til britisk tv. Konstant dårlig ånde og blir annenhver helg sendt alene på hytta av hu der så hu kan få puste fritt.

laffano: Hvordan i helvete ble han her moderator?!

Tormund: Melkemann fra Nord-Norge. Klarte ikke å nå 30k før jeg nådde 40k. Glad i biff og Sopranos, det trekker opp. Bruker melk og ikke vann når han utfører enema, så han lettere kan se brunfargen når det kommer ut av rumpehullet hans.

Stormoen: Maktsyk. Forandret seg når han ble mod. Glad i øl, men drikker kontrollert. Veldig seriøs type, men en av dem som gjør en god jobb. Liker å avslutte innlegg med tre prikker, noe som bare ser dumt ut. Punktum. Depeche Mode-fan, noe som tyder på at han har bifile tendenser. Tenker på scener fra Ringenes Herre-filmene når han klipper gresset hver helg.

Kongemannen: Er så frastøtende at ingen kvinner vil ha noe med ham å gjøre. Kjøpte seg ei young looking sex doll. Det går vel ikke an å synke mye lavere enn det. Misogynist som sliter med mindreverdighetskomplekser og etter alle solemerker en liten penis.

Morten_1996: Er så usynlig at man ikke engang finner han i Brønnøysundregisteret.

ohlalaSpurs: 13 år uten et trofé og nå stikker Kane også. Fremtiden er bekmørk. Fantaserer om Nora Mørk hver natt før han legger seg. Idet han cummer, kommer tårene også. Det spurs om han noen gang får seg dame. Var på en date i Sarpsborg i fjor, men dagen etter hadde hun blokkert han fra alle sosiale medier og fjernet tindermatchen.

Hopperen: Latsabb som aldri har jobbet i hele sitt liv. Uføretrygdet og jomfru. Fraværende når Start driter seg ut, logger gjerne inn når dem tar en sjelden seier. TKK-fan av en merkelig grunn. Sliter med dårlig selvtillit og dystre fremtidsutsikter. Mye innestengt aggresjon og blir i ny og ne rasandas. Synger på siste verset. Du får nyte de siste årene dine, for du kommer ikke til himmelen.

Art: Like bitter som Kåre Ingebrigtsen.

Nightwish: Leeds-supporter som avsluttet PL-abonnementet så fort Leeds begynte å gjøre det bra. Gjerrig. Har en psyk fuglefetish som han burde ta opp med en psykolog før det ender med at han gjør noe ulovlig.

Startelver: Forumets jævligste oddser. Naiv og blir ofte utnyttet på praksisplasser. Kommer til å ende opp som ufør etter at NAV gir ham opp. Liker å trolle i diverse klubbtråder, men ingen på forumet tar han seriøst uansett. Runket en gang på en sti i skogen. Panter flasker for å få hverdagen til å gå rundt økonomisk.

BigGeorge: Creepy innavla danske med et usunt oppheng i Lars. Danser boogie alene i den kommunale boligen sin på Grorud i helgene.

Busemannen: Enda en weirdo fra Oslo her inne. Skriver like merkelig som borbje med store mellomrom og prikker. Liker å spise sine egne buser og skyller dem ned med bokkøl.

Alpha: Her går mesteparten av tiden på FIFA og å late som han er lege på diverse fora. Har skrytt på seg en kjæreste som ikke eksisterer. Klarte å pådra seg coronaviruset, til og med en mutert variant. Karma på sitt beste det. Kjent for å stinke ned lesesaler med de ufyselige prompene sine.

Kent: Femi-Remi fra Tromsø. Ansiktet hans har blitt beskrevet som ei joikakake. Liker å møte ukjente menn fra nettet og rimme dem. Har hjulpet meg i å få bort edderkopper, så en klapp på skuldra for det. Ellers er Felleskjøpet en ubrukelig butikk. Samegaylorden har flest innlegg på VGD, det eneste han har å være stolt av i livet sitt. Lukter insektsspray.

27

HYYYL

HYYYL: Alkoholiker fra Bergen på godt over 40 år. Er så dårlig på kjøkkenet at peanøtter er middag tre dager i uka. Pluss i margen for å være eneste kvinne blant kåte mannsgriser her inne. Visstnok Brann-supporter, men hadde noen bedt henne om å nevne fem aktive spillere på laget hadde hun strøket. Den daten vår kan du bare glemme btw. Du er for gammel og heslig. Tripp, trapp.

Au.

Tommel.

1

lsklars

Morten_1996: Er så usynlig at man ikke engang finner han i Brønnøysundregisteret.

Haha, dette er enormt.

1

Gudleif7

Årets quote.

1

BigGeorge

BigGeorge: Creepy innavla danske med et usunt oppheng i Lars. Danser boogie alene i den kommunale boligen sin på Grorud i helgene.

De vil høre fra min advokat.

1

lsklars

I anledning 100K lovet jeg en roast. Grunnet retningslinjer i VGD, må dette holdes på et edruelig plan, forståelig nok. Alt er ment med et glimt i øyet, husk det. Noe ros må jo også gis.

Stormoen: Av moderatorene er det liten tvil om at dette vervet gikk rett i fletta på han. Blitt blodseriøs, kjedelig og sånn sett ikke til å kjenne igjen fra tidligere. Omtaler seg selv og VG som «vi», selv om dette er et frivillig verv. Hvor pinlig er ikke det? Utover dette er han en ålreit og jovial type, som kanskje ikke gjør så veldig mye ut av seg, spesielt etter MOD dukket opp i nicket. B-menneske, og bruker mye av sin dyrebare tid på diskusjon når VGD stenger. Har gjort en strålende jobb som AMB/MOD, og fått VGD til et bedre sted. Stor kudos, T-bone33!

SirOwen: AMB/MOD som passer rollen sin bra. Ufattelig glad i søtsaker og leskedrikker, og sånn sett skulle en tro han hadde en BMI på 30, men denne karen er tynn som en strek. Er ofte innom jobben til vedkommende, og hender vi også slår av en prat. Er Liverpool-supporter, som trekker ned. Kraftig ned. Holder diskusjon.no våken om natta med noen syke slikkerier.

HYYYL: Eneste kjerringa på tråden, bokstavelig talt. Kjent for å brekke ankelen i egen oppgang, litt for glad i Hansa Premium og salte peanøtter. Kjent for sine disputter mot Svein Bjarte om gapahuken et visst sted bak Fløyen. Fikk øksa av MOD i våres og var ute av drift i flere måneder, men med nytt regime smisket hun seg tilbake. Liker Trump-GIFs, og det trekker opp. Liker ikke menn med skjegg. Får PM av Ale hver helg.

PS: Har du funnet en passende gamingstol enda?

Deila: Fyren som er meg selv mest lik her inne – derav lite å utsette. Går innimellom en kule varmt når det kommer til diskusjon av LSK/vif, men det hører med.

Justice: Kjent for forkjemper av grønt miljø, som vekker mye motstand i tråden. Tåler ikke at folk snakker ned hasj og grønt gress, da fyres alle sylindere. Glad i satanmusikk, og sånn sett ikke overraskende at han også er en forkjemper for miljøet. Kjent for blank isse og langt skjedd, til HYYYLs store forbannelse. Liverpool-supporter, trekker ned. Reiser av og til til Amsterdam for å fylle opp lageret og sikkert for å fylle andre ting også.

Kent: Påstår han er forumets største legende med flest innlegg. Og som ikke medfører riktighet. Stjal brukernavnet «Kent» i sin tid, og derav er ikke profilen heller gyldig. Derfor er det en annen «Kent» som står med flest innlegg i VGD, med ett gjeldende brukernavn. Er same, bor i Tromsø men trekker helst ut til Kautokeino for å hilse på vennene (les:reinsdyrene) sine. Er forkjemper av MUK, og dette gjenspeiler nok hans ekstreme fascinasjon for rumpe. Ekstremt opptatt av eksosrøret, der thpe er hans sjelevenn. Får ofte besøk av varmepumpemannen, og det er vel ikke til å stikke under en stol at det ofte pumpes hjemme hos Kent. Gnien på tomlene, men neppe gnien på å tomle thpe. Kjent for å være forumets svakeste oddser, og liker å spille overspill på kamper som ender 0-0.

Dengfelgen: Felgen er en person en ikke kan mislike, alltid blid, trivelig og positiv. Og det er problemet. Det blir rett og slett for meget, felgen. Ro deg ned. Vier sitt store liv her til VGD og Farmen betyr alt. Du veit det er scripta, sant?

Art: Gamlefar i tråden, eller var. Forsvant når tråden gikk over til BS. Det sies at eldre ikke liker forandringer. Gikk lei, og surrer rundt i tippetråden sin der han drar inn smågevinster til den store gullmedaljen. Kjent for å gjøre «legender» av MFK til ridder. Pinlig skue. Etter dette ble Art aldri den samme igjen. Sliter med mye sinne, og dette fikk de nye AMBs gjennomgå. Ble 1 uke ban, men påstår han tok fri. Nice try Art, nice try.

Hopp: Rasende jomfru med enormt sinne. Slår seg vrang med alt og alle. Ikke så rart når du holder med heisalaget IK Start, laget som aldri har vunnet noe i norsk fotball. Neste år er det OBOS igjen. Og det er kanskje like greit. En fargeklatt, det skal dog sies.

Kongemannen: Mannen som er gift med Susanne. Hvor skal man starte? Hvor pinlig er ikke det? Plast? Komme i plast? Ta ut dåsa etter bruk for vask? WTF?! Ta deg sammen! Ellers kan en ikke mislike Kongemannen. Men å bruke 130 laken på en plastdukke?

Alpha: Visstnok opptatt av ernæring, trening og sunnhet. Men er den i VGD som gamer mest FIFA. Sier ikke mer.

Startelver: Mannen kjent for profilbilde av thaidama med nisselue og oddstapet med Hertha Berlin. Jinxekongen, og folk kjenner sin besøkelsestid når elver har spilt på oddsen. Spilt motsatt, og du vinner. Påstår han er i pluss hvert år siden 2012. Sjeldent har vel VGD fliret mer av utsagnet. Dessverre, men det er ikke godt nok. Btw, når får vi se en reprise av thaidama?

Bonden: Kjent for å sine psykotiske utbrudd under nattestid når VGD var døgnåpent. Umulig å bli klok på, og spiller spillet som om det var en runde Muldvarpen på TVNorge. Påstår han sitter med fasit på drapsgåten Orderud, og kjent for å komme banebrytende avsløringer som skulle publiseres en pinseaften for to år siden. Hva skjedde? Nada, nix. Fjas. Som alt annet.

Bønna: En forumlegende, vært her før krigen. Vanskelig å forstå seg på bønna og hvor han står til tider. Ikke mye å utsette her.

Morsomte: Elsker tjall, skogsrave og pølse med mills. Og det sier vel det meste.

Nightwish: Intet å bemerke. Men den tv-benken din er moden for utskiftning.

Pompel: Intet å bemerke.

Ale-Jet: Fritatt etter eget ønske. Tips: Skift ut United-sengetøyet ditt.

26

HYYYL

roast.

Var litt tam. Hadde forventet litt mer futt. Dessverre TT.

2

lsklars

Var litt tam.

Les øverst. Kunne skrevet mer og tøffere, men er et reglement som gjelder her også.

1

pompel123

Pompel: Intet å bemerke

Så ikke denne komme!

Flott lesestoff ellers!

Mvh!

1

Justice 96

Kjent for blank isse og langt skjedd

Kvalitetskontrollen melder avvik!

1

dengelgen

20 000 hyllest

Dette er noen av mine notater jeg har gjort i løpet av min tid her inne på Off-topic::

Ikke ta dette altfor seriøst, alle jeg nevner her har jeg stor respekt for:

lsklars Thread-legende, småbarsnfar.Lillestrøm-supporter og grillmester. Med over 100K innlegg på VGD og mesteparten i Off-topic bidrar han stadig vekk med sine flotte!?! innspill og mange eufemismer. Han blir ofte avhengig av ymse mat og drikke. Akkurat nå er han inne i en tung rislunsj-periode. Han er også avhegig av ED, skoleboller og krones-is. Han handler ofte på Rusta for å plage Owen også utenfor thread. Kjær eiendel: Bålpanna Fast uttrykk: Ta dere sammen Favorittøl: Aass Medlem av: DHK og Snap-banden

Pompel123 Gamlisungdom, nudist og student. Pilt som jeg kaller han er en meget strukturert student med ukesmeny og alarm som er innstilt på 05:45. PIlt er også meeeeget glad i snø,jul og langrenn (i kondomdress) Har som en av få i thread et sunt kosthold, men skeier ut en sjelden gang. Pilt har tatt over ansvaret for brukerundersøkelsen for nye brukere i thread. Denne oppgaven tar han på alvor og er meget flittig. Favorittutrykk: Gaudere Favorittdrikke: OS med ananas Medlem av DHK og Snap-banden

SirOwen Rusta-sjef, VGD-sjef, slikkmunn og ordpatentør. Owen er et kronisk B-menneske og var den verste slikkmunnen i thread men hveder nå at han har lagt om til en sunnere livvstil. The jury is still out for å si det slik...Owen er også svært opptatt av kos, komfort og hygge men er ironisk nok sta som et esel (!)

Kjær eiendel: Bagheera (bilen) Medlem av DHK og MOD-gjengen

Ale-Jet aka Mr.Fawk Dreng. filmelsker, onanist, lystløgner, poet og hobbyetterforsker. Mr.Fawk er godgutten til Mawk som bor hjemme og har et meget variert kosthold (!) Pizza, brus og en uhorvelig mengde slikkerier blir konsumert hver dag. Ser mange filmer, ikke alle er blå. Selv om han er hjemmekjær tar han ofte turen til Oslo for litt kos. Har også en variert musikksmak som strekker seg over mange tiår dette til tross for sin unge alder. Mr.Fawk kan være en ordkunstner noen ganger, en skikkelig poet i verdensklasse, mer av dette i thread! Favorittuttrykk: Fawk Favorittdrikke: Urge (Herrljunga i festlige anledninger)

Nightwish Øyboer, småfuglenes venn, vindturbinmotstander. Nattøsnke som jeg kaller han er en artig skrue som ofte linker til noe morsomt og/eller informativt. Fremstår som en mild og rolig type, men unntaket er når temaet er vindturbiner. Da blir han rett og slett olm!

Favorittuttrykk YIIIHAAA Favorittdrikke Halvliter med skum på

Kent Nordboer, Stiflerwannabe, småbarnsfar, VGD-legende. Kent hevder han er nær å signere en proffkontrakt i fotball noe som er vanskelig å tro på....Kent kan være litt tøff i kjeften men innerst inne er han en godgutt. Han er også litt for raskt ute med å lage tråder på VGD noe som har ført til at legendestatusen bare har vokst. Kjær eiendel: Snøfreser

Favorittøl: Mack Medlem av Snap-banden og DHK

Deila Student, kollektivbeboer, levemann og flatulensekspert. Deila er en meget oppegående og hyggelig ung mann. Det er ikke alltid dette blir gjenspeilt i Off-topic thread, men om man ser hva han skriver andre steder på VGD så ser man fort at det er mer enn vakuum mellom ørene der i gården! Favorittuttrykk: Prympe/prympi Favorittdrikke Hvitvin Medlem av DHK

Stormoen33 VGD-sjef, hobbygitarist, plenperfeksjonist Moen er en stødig type som passer perfekt som MOD. Har meeeeget god musikksmak. Han lever i full harmoni sammen med "den lunefulle" som stadig vekk gir han nye oppgaver som løses på ypperste måte. Favorittuttrykk: 1-0 til Molde Favorittøl: Hansa (som han finner i boden)

Medlem av DHK og MOD-gjengen

ohlalaSpurs Student, poet, kunstner, blogger og levemann Ohlai som jeg kaller han er i likhet med Deila en meget oppgående ung mann. Han er kreativ og finner på de mest utrolige spillopper i thread. Er for tiden plaget av Mourinho som sjef i hans kjære Spurs. Litt manglende symbiose der altså. Favorittdrikke: Minttu Medlem av DHK

Langorm Hobbyfilosof, pensjonert sjømann, Heartbeatekspert og Fjordlandkokk Ormen den Lange som jeg kaller han er en underlig skapning som filosoferer og undrer på det meste. Er også glad i de fleste damer som dukker opp på TV-skjermen. Har ikke så mye på hjertet men det han sier er klokt !?!

Bønna1 Far, hobbykokk og hobbyhåndverker Bønna var lenge en mystisk person som ga alle på thread tommel men plutselig en dag dukket han opp i thread og krydrer den med sin enorme kunnskap og innsikt. Prøver å få skikk på Mr.Fawk med vekslende hell. Musikksmaken er variert men med mest tyngde på 70-tallet. Favorittuttrykk: Makan! Favorittdrikke Nubbe

HYYYL Dame, sykepleier, bergenser,kattevenn og gamer !?! HYYYL er en tøff dame som holder ut med alle oss andre i thread. I likhet med katten hennes skal man ikke tråkke henne for hardt på halen, da sier hun i fra! Hun holder oss litt i ørene hvis vi tøyser og fjaser for mye - men er også omsorgsfull og snill. Bergens- og Brannpatriot på sin hals. Favorittdrikke: Hansa (bare noen øl) Favorittuttrykk. Ufint spørsmål! Medlem av DHK

Korgutt Nattevakt og vaktmester Korgutten passer på oss alle i thread men med det profilbildet er vi litt usikker på om dette ender godt !?! Han er serløs og driver ikke med tull men sporer opp stadig nye poster som han reagerer på.

Justice96 Bestefar,hunde-eier og konsertgjenger Justin Case som jeg kaller han, oser av autoritet. Sier ofte i fra hvis noe eller noen sklir ut i thread. Har vært på utallige konserter (heldiggrisen) og lytter daglig på musikk som er knallhard, noe som hans bedre halvdel (Dragen) ikke er så begeostret for. Men hvor ble det av hans daglige spalte "Dagens rogalending"? På tide med et comeback her. Medlem av DHK

Vi har fått noen nye tilskudd i thread: Morten Skogmus, Mr.MEEP, Kojo og Glory som bidrar med sine ting. Velkommen skal dere være. Positivt med nye impulser i thread!

Dette var noe av det jeg har notert ned -håper dere kjente igjen noe og beklager hvis noen føler seg støtt -det var ikke meningen. Mvh Professor Elg

24

Justice 96

Holy Fawk! Rett til topp med seg.

1

HYYYL

20 000 hyllest

Desssverre tt - kommer senere

1

dengelgen

Takk, HYYYL!

1

Art-Vandelay

Føler meg utelatt og utstøtt, nærmest mobbet bort.

1

dengelgen

Huffda, jeg har dårlig samvittighet spesielt i dag da du har vært veldig aktiv. Sorry, Art du er en meeeeget klok herremann og har full oversikt over dyktige folk En egen hyllest der altså..

2

lsklars

utelatt

Helt på sin plass. Du er jo aldri i tråden lengre.

1

Art-Vandelay

Reis dere!

1

pompel123

Ja, da var vi ”plutselig” på 10k da. I den begivenhet får jeg vel si noen ord om hver enkelt av dere gaudere. Dere kjenner meg såpass at dere ikke trenger å ta dere nær av det som blir skrevet. Dette er jo tross alt OT! Mulig noen er glemt, men det driter jeg i, hehe!

Stormoen33: Var virkelig en friskus da han først entret OT, men ble noe døll og seriøs etter at han ble mod. Er uansett en bra kar, som utfører sin mod-rolle eksemplarisk. Liker å henge på ”den andre siden” utover de sene nattetimer, og er derfor B-menneske av rang. Trekker også opp at Moen er ”sambygding”. Likevel noe bekymret over oppdragelsen han har gitt i heimen, da det ikke hører til sjeldenhetene at han blir angrepet med tresleiv fra sine avkom. ”SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!”

SirOwen: B-menneske som utfører sin moderator-jobb eksemplarisk, i likhet med skallen over. Ikke redd for å sette skapet på plass. Til tross for sin begeistring for godsaker, er SirAlex kresen på flere områder, og er ikke beskjeden for å påpeke at ting er ”djevelens verk”. Heier på feil lag, noe som selsakt trekker ned. Har opptil flere ”turer” hos Kitchen Airlines, og skryter til stadighet over den overveldende servicen til Gunnar (57).

lsklars: Forumlegende, som tror han er noe til kar. Elsker å fyre opp stemningen og komme med påpekninger i thread, men er samtidig raskt ute med å be folket roe seg dersom det blir for meget. Særdeles glad i koffein, rislunsj, grillmat og gjærbakst, og er i likhet med undertegnede kontinuerlig oppblåst. Er en av få i thread som fremdeles er ivrig på oddsen, til tross for at bufféten til tider byr på matforgiftning og rennaræv! ”DB Helge!”

Art-Vandelay: Syvende far i huset med sine 120 år. Er temmelig konservativ av seg, noe som blant annet gjenspeilet seg etter forandringer på VGD. Til tross for at humøret kan være så som så, ser det ut til at gamlefar har kommet seg noe etter denne ”hendelsen”. Uhorvelig glad i fyrstekake, og lever fremdeles som man gjorde for en del tiår tilbake. Kommer fra Vestnes av alle steder, og er en Høyre-mann av rang.

Deila: Bra herremann, som har hytte på Herjevann(!) Foretrekker fremdeles kollektivlivet, er glad i fyll og en av få som gidder å diskutere med bermen i covid thread. Holder med feil lag, da. Fikk innvilget navnebytte av en eller annen merkelig grunn. Nice try, InDeilawepuke&fart! ”Pryyyypeeh”

Gudleif7: Fettleif er en kjekk faen fra Otrææn, som selv HYYYL sikler etter. Har sin egen Playboy Mansion i bartebyen, hvor pågangen fra småripsene er så stor at han måtte ty til kølappsystem. Den voldsomme aktiviteten i kåken her har også ført til fuktskader, naturlig nok. Videre er Fettleif en av få her inne som rasker med seg store summer på oddsen!

HYYYL: Eneste kjerringa i thread, og skal ha kred for å holde ut med mannsgrisene her inne. Særdeles lett å provosere, og er ikke redd for å frese tilbake. Tar seg gjerne ”noen” Hansa Premium og et påfølgende svalestup ned trappa. Er helt rå på one-linere og humor generelt, som gjerne går på bekostning av Kent. Renner på UFO-akebrett ned Fløyen sammen med Svein Bjarte når forholdene tillater det. Er såpass bred over ræva at hun fremdeles ikke har funnet en gamingstol som passer. ”Frekk!”

dengelgen: Stor grisegutt, som er glad i ”dyktige” damer. Vier sitt liv til VGD, og er trolig landets mest ihuga Farmen-fan. Setter alltid pris på at det spoiles i Farmen thread. Er heller ikke beskjeden for å stille personlige spørsmål i thread, men er ikke særlig høy i hatten når han får noe tilsvarende i retur. Forøvrig er dengprympi en snill og jovial kar, som ønsker å ha en god tone med samtlige i thread ;D

Justice 96: Er svært glad i Romsdalen, og tar seg gjerne en tur til Molde (flott!). Til tross for at Justine kanskje ikke er MDG-grønn, er han glad i både det ene og det andre. Fyrer gjerne opp vaporizeren med tørket timian. Videre er ikke Justyna beskjeden for å foreta en avlevering i grøfta sammen med hundene sine, og er en av få her inne som deler undertegnedes lidenskap for snø og vinter. Grøftedriteren er samtidig en som snakker rett fra levra, og er ikke redd for å gi folk passet påskrevet. Holder dog med feil lag, i likhet med flere andre hånstaurer.

Kent: Same i Tromsø, som plages over snøen gjennom store deler av året. Hører ikke til sjeldenhetene at han freser både snø og Thpe. Kent har en stor forkjærlighet for rumpe og rimming, og det er ikke rent få mannerumper denne brutusen har gått løs på. Er heller ikke beskjeden for å trøkke i seg drittmat som Spaghetti ala Capri eller pasta i ost- og skinkesaus. Liker også å skryte på seg for å være den største legenden på forumet, og er viden kjent for sine tråder. Stikkord her er puma, Stenmark og porno – rett og slett legendarisk lesning. Tvilsom oddser er han også, hvor overspillene stort sett ender 0-0.

ohlalaSpurs: ohlalol bidrar til enorm stemning i thread med sin sinnsyke humor. Evig student, og har 17 –sytten- master- og bachelorgrader å slå i bordet med per dags dato. Svært fortrolig med at Mou leder sitt kjære Spurs, og vifter med de enorme daiene sine på terrassen ved hver seier. Savner sin kjære Roy på her inne.

Ale-Jet: Ja, hvor skal man egentlig begynne her? Bor hjemme på prympirommet, og må være forumets lateste og mest bortskjemte person. Har sin egen ”sprutvegg”, noe vi ikke trenger å gå ytterligere inn på. Kostholdet til denne karen er helt absurd, og klager samtidig over uren hud. Ale har også en lav terskel for å kjefte på det motsatte kjønn. ”Fawk

bønna1: Sjefsgauder fra Trøndelagen. Holdt seg lenge i bakgrunnen og ga sporadiske tomler, før han så plutselig viste seg. Svært opphengt i snooker og dart, er glad i nubbe og sier sjeldent nei til kokte pølser. Er en kar som kan være vanskelig å lese for mange, noe som er fantastisk å være vitne til. ”Makan!”

AlphaBeast: Threads egen lege og ernæringsfysiolog. Har svar på det meste, skarp som han er. Benytter store deler av døgnet til å spille FIFA sammen med Roy.

ElIngles: En fettoter av dimensjoner, som gjerne tar et slag golf på Byneset sammen med Baz. Er en sterk røst dette B-mennesket, og kommer med klar tale dersom han er uenig i noe. Ser virkelig frem til Granca og nipping av cider, etter at denne mannskiten av en pandemi er ”over”. Venter fremdeles på at det skal dukke opp noen vårtegn, og har til gode å bli med undertegnede på skitur i Granåsen.

laffano: Har aldri i mitt liv opplevd en så hyper skalle! Uvisst hvilke diagnoser denne karen har, ettersom det går i 6.gir gjennom hele døgnet. Mr Heimdal lever under strenge restriksjoner av ”økonimodragen”, noe som gjenspeiler seg ved at han ikke får lov til å spille på oddsen.

Nightwish: Sindig skalle fra Frøya, som har sin lidenskap for vindturbiner. Glad i å titte på fuglelivet, og deler gjerne bilder av nysnøen som kommer en sjelden gang ute på øya. ”YIIIIHAAAA!”

Morten 1996: Ja, du er vel glad for å bli nevnt nå, Morten skogmus? Holder til på Brønnøy, og tar derfor for gitt at dialekten er noe for seg selv. Har også bidratt med mye juks i thread, noe som ikke trenger å kommenteres ytterligere.

PapaSmurf: En likandes kar! Har mye fornuftig på hjertet, med gode innslag av humor. Moldenser e han au! Tar seg gjerne en dupp på kafeen på Molde Storsenter, mens han venter på at RBK-bermen skal dukke opp i klubbtråden til Molde. Den skallen her inne med flest tomler per innlegg?

Kongemannen: Type! Er gift med plastdukka Susanne, som styres via Bluetooth. Etter hver ”økt” må Kongemannen nappe ut dåsa til Susanne for å gi den en vask, noe som i seg selv er rystende. Er sambygding, noe som selvsagt er et stort pluss. Ønsker å ta over Molde FK en vakker dag, sånn at han kan bytte ut hele stallen for å få inn klassespillere.

startelver: Enorm når det kommer til jinxing. Melder startelver seier til et bestemt lag, er det bare å spille på det motsatte. Sier gjentatte ganger at han har gått i pluss i årevis, noe som er heller tvilsomt. Thaidama med nisselue på sengekanten er trolig blant de argaste profilbildene man har vært vitne til her inne.

busemannen: En enkel sjel som pleier å dukke opp med syrligheter. En kløpper i resultatkonkurranser da, skal sies.

Hopperen: Haubukk. Rasandas døgnet rundt denne jomfruen, som blant annet elsker å terge på seg HYYYL. Heier på Start, som ”dessverre” falt ned i OBOS.

titan-sable: IT eksbert! Ikke stort å bemerke utover dét.

star70: Selveste Arne Scheie! Levende leksikon, og har svaret klart dersom det dukker opp spørsmål om det ene og det andre.

Langorm: Benytter dagene til å filosofere, denne skallen. Er kongen av digresjoner, og innleggene pleier som regel å skli ut i alle retninger. For øvrig en sindig herremann, som trøkker i seg Fjordland daglig.

FrannyLee: Kommer fra elnesvåja, og skifter profilbilde like ofte som undertegnede skifter truse. Fole t kar!

Gloriana: Hersker fremdeles usikkerhet i thread om dette er kar eller kvinnfolk.

GMartino: Ja, hva skal man si? Merkelig skrue, som nesten hver kveld dukker opp med siste innlegg i thread før lysene slukkes. Deler gjerne seng med Mikael Persbrandt på Scandic Seilet, før han påfølgende dag suser over Sognefjellet.

Korgutt: Dukker opp i thread i ny og ne, gjerne på morgenkvisten etter endt nattskift. Stålkontroll på alt av statistikk i fotball. Molde-fan, noe som er særdeles flott.

KongOjo:, Er tilsynelatende et bra tilskudd i thread, til tross for han er sjelden å se. Lite å bemerke ellers, til tross for at han holder med pesslaget Brann.

23

HYYYL

Ja, da var vi ”plutselig” på 10k da.

Grattis. (var innom å ga tommel kl 08 i dag.)

3

Justice 96

Blir det litt pilsing i aften, Hyyyl

1

pompel123

Hei, og takk!

1

Gudleif7

Ja, da var vi ”plutselig” på 10k da. I den begivenhet får jeg vel si noen ord om hver enkelt av dere gaudere. Dere kjenner meg såpass at dere ikke trenger å ta dere nær av det som blir skrevet. Dette er jo tross alt OT! Mulig noen er glemt, men det driter jeg i, hehe!

Gratulerer med 10k først og fremst! Høy kvalitet på denne leveransen, Prympi. Må innrømme at du fikk frem latteren min opp til flere ganger.

2

Art-Vandelay

Alt for langt promp. Las bare det om meg selv. Til orientering.

1

pompel123

Las bare det om meg selv

Bra det!

1

Lignende temaer

Bilde

Humor

Humor

Bilde

Været

Været

Bilde

Tippekonkurranser

Tippekonkurranser

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Quiz

Quiz

Laster...