Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Off Topic

Her.

Mod

5
282,6k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

lsklars

I anledning 100K lovet jeg en roast. Grunnet retningslinjer i VGD, må dette holdes på et edruelig plan, forståelig nok. Alt er ment med et glimt i øyet, husk det. Noe ros må jo også gis.

Stormoen: Av moderatorene er det liten tvil om at dette vervet gikk rett i fletta på han. Blitt blodseriøs, kjedelig og sånn sett ikke til å kjenne igjen fra tidligere. Omtaler seg selv og VG som «vi», selv om dette er et frivillig verv. Hvor pinlig er ikke det? Utover dette er han en ålreit og jovial type, som kanskje ikke gjør så veldig mye ut av seg, spesielt etter MOD dukket opp i nicket. B-menneske, og bruker mye av sin dyrebare tid på diskusjon når VGD stenger. Har gjort en strålende jobb som AMB/MOD, og fått VGD til et bedre sted. Stor kudos, T-bone33!

SirOwen: AMB/MOD som passer rollen sin bra. Ufattelig glad i søtsaker og leskedrikker, og sånn sett skulle en tro han hadde en BMI på 30, men denne karen er tynn som en strek. Er ofte innom jobben til vedkommende, og hender vi også slår av en prat. Er Liverpool-supporter, som trekker ned. Kraftig ned. Holder diskusjon.no våken om natta med noen syke slikkerier.

HYYYL: Eneste kjerringa på tråden, bokstavelig talt. Kjent for å brekke ankelen i egen oppgang, litt for glad i Hansa Premium og salte peanøtter. Kjent for sine disputter mot Svein Bjarte om gapahuken et visst sted bak Fløyen. Fikk øksa av MOD i våres og var ute av drift i flere måneder, men med nytt regime smisket hun seg tilbake. Liker Trump-GIFs, og det trekker opp. Liker ikke menn med skjegg. Får PM av Ale hver helg.

PS: Har du funnet en passende gamingstol enda?

Deila: Fyren som er meg selv mest lik her inne – derav lite å utsette. Går innimellom en kule varmt når det kommer til diskusjon av LSK/vif, men det hører med.

Justice: Kjent for forkjemper av grønt miljø, som vekker mye motstand i tråden. Tåler ikke at folk snakker ned hasj og grønt gress, da fyres alle sylindere. Glad i satanmusikk, og sånn sett ikke overraskende at han også er en forkjemper for miljøet. Kjent for blank isse og langt skjedd, til HYYYLs store forbannelse. Liverpool-supporter, trekker ned. Reiser av og til til Amsterdam for å fylle opp lageret og sikkert for å fylle andre ting også.

Kent: Påstår han er forumets største legende med flest innlegg. Og som ikke medfører riktighet. Stjal brukernavnet «Kent» i sin tid, og derav er ikke profilen heller gyldig. Derfor er det en annen «Kent» som står med flest innlegg i VGD, med ett gjeldende brukernavn. Er same, bor i Tromsø men trekker helst ut til Kautokeino for å hilse på vennene (les:reinsdyrene) sine. Er forkjemper av MUK, og dette gjenspeiler nok hans ekstreme fascinasjon for rumpe. Ekstremt opptatt av eksosrøret, der thpe er hans sjelevenn. Får ofte besøk av varmepumpemannen, og det er vel ikke til å stikke under en stol at det ofte pumpes hjemme hos Kent. Gnien på tomlene, men neppe gnien på å tomle thpe. Kjent for å være forumets svakeste oddser, og liker å spille overspill på kamper som ender 0-0.

Dengfelgen: Felgen er en person en ikke kan mislike, alltid blid, trivelig og positiv. Og det er problemet. Det blir rett og slett for meget, felgen. Ro deg ned. Vier sitt store liv her til VGD og Farmen betyr alt. Du veit det er scripta, sant?

Art: Gamlefar i tråden, eller var. Forsvant når tråden gikk over til BS. Det sies at eldre ikke liker forandringer. Gikk lei, og surrer rundt i tippetråden sin der han drar inn smågevinster til den store gullmedaljen. Kjent for å gjøre «legender» av MFK til ridder. Pinlig skue. Etter dette ble Art aldri den samme igjen. Sliter med mye sinne, og dette fikk de nye AMBs gjennomgå. Ble 1 uke ban, men påstår han tok fri. Nice try Art, nice try.

Hopp: Rasende jomfru med enormt sinne. Slår seg vrang med alt og alle. Ikke så rart når du holder med heisalaget IK Start, laget som aldri har vunnet noe i norsk fotball. Neste år er det OBOS igjen. Og det er kanskje like greit. En fargeklatt, det skal dog sies.

Kongemannen: Mannen som er gift med Susanne. Hvor skal man starte? Hvor pinlig er ikke det? Plast? Komme i plast? Ta ut dåsa etter bruk for vask? WTF?! Ta deg sammen! Ellers kan en ikke mislike Kongemannen. Men å bruke 130 laken på en plastdukke?

Alpha: Visstnok opptatt av ernæring, trening og sunnhet. Men er den i VGD som gamer mest FIFA. Sier ikke mer.

Startelver: Mannen kjent for profilbilde av thaidama med nisselue og oddstapet med Hertha Berlin. Jinxekongen, og folk kjenner sin besøkelsestid når elver har spilt på oddsen. Spilt motsatt, og du vinner. Påstår han er i pluss hvert år siden 2012. Sjeldent har vel VGD fliret mer av utsagnet. Dessverre, men det er ikke godt nok. Btw, når får vi se en reprise av thaidama?

Bonden: Kjent for å sine psykotiske utbrudd under nattestid når VGD var døgnåpent. Umulig å bli klok på, og spiller spillet som om det var en runde Muldvarpen på TVNorge. Påstår han sitter med fasit på drapsgåten Orderud, og kjent for å komme banebrytende avsløringer som skulle publiseres en pinseaften for to år siden. Hva skjedde? Nada, nix. Fjas. Som alt annet.

Bønna: En forumlegende, vært her før krigen. Vanskelig å forstå seg på bønna og hvor han står til tider. Ikke mye å utsette her.

Morsomte: Elsker tjall, skogsrave og pølse med mills. Og det sier vel det meste.

Nightwish: Intet å bemerke. Men den tv-benken din er moden for utskiftning.

Pompel: Intet å bemerke.

Ale-Jet: Fritatt etter eget ønske. Tips: Skift ut United-sengetøyet ditt.

26

HYYYL

roast.

Var litt tam. Hadde forventet litt mer futt. Dessverre TT.

2

lsklars

Var litt tam.

Les øverst. Kunne skrevet mer og tøffere, men er et reglement som gjelder her også.

1

Gudleif7

I anledning 100K lovet jeg en roast. Grunnet retningslinjer i VGD, må dette holdes på et edruelig plan, forståelig nok. Alt er ment med et glimt i øyet, husk det. Noe ros må jo også gis.

Enormt innlegg!

Men tenker at roasten min får være at jeg ikke er på lista engang. Det sier vel sitt...

1

lsklars

en tenker at roasten min får være at jeg ikke er på lista engang. Det sier vel sitt...

Opp på hesten så skal du få bli med i 200K roasten.

1

HYYYL

lovet jeg en roast.

Tommel. Omsider.

1

Lignende temaer

Bilde

Humor

Humor

Bilde

Været

Været

Bilde

Tippekonkurranser

Tippekonkurranser

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Quiz

Quiz

Laster...