Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Off Topic

Her.

Mod

5
282,6k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

pompel123

Ja, da var vi ”plutselig” på 10k da. I den begivenhet får jeg vel si noen ord om hver enkelt av dere gaudere. Dere kjenner meg såpass at dere ikke trenger å ta dere nær av det som blir skrevet. Dette er jo tross alt OT! Mulig noen er glemt, men det driter jeg i, hehe!

Stormoen33: Var virkelig en friskus da han først entret OT, men ble noe døll og seriøs etter at han ble mod. Er uansett en bra kar, som utfører sin mod-rolle eksemplarisk. Liker å henge på ”den andre siden” utover de sene nattetimer, og er derfor B-menneske av rang. Trekker også opp at Moen er ”sambygding”. Likevel noe bekymret over oppdragelsen han har gitt i heimen, da det ikke hører til sjeldenhetene at han blir angrepet med tresleiv fra sine avkom. ”SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!”

SirOwen: B-menneske som utfører sin moderator-jobb eksemplarisk, i likhet med skallen over. Ikke redd for å sette skapet på plass. Til tross for sin begeistring for godsaker, er SirAlex kresen på flere områder, og er ikke beskjeden for å påpeke at ting er ”djevelens verk”. Heier på feil lag, noe som selsakt trekker ned. Har opptil flere ”turer” hos Kitchen Airlines, og skryter til stadighet over den overveldende servicen til Gunnar (57).

lsklars: Forumlegende, som tror han er noe til kar. Elsker å fyre opp stemningen og komme med påpekninger i thread, men er samtidig raskt ute med å be folket roe seg dersom det blir for meget. Særdeles glad i koffein, rislunsj, grillmat og gjærbakst, og er i likhet med undertegnede kontinuerlig oppblåst. Er en av få i thread som fremdeles er ivrig på oddsen, til tross for at bufféten til tider byr på matforgiftning og rennaræv! ”DB Helge!”

Art-Vandelay: Syvende far i huset med sine 120 år. Er temmelig konservativ av seg, noe som blant annet gjenspeilet seg etter forandringer på VGD. Til tross for at humøret kan være så som så, ser det ut til at gamlefar har kommet seg noe etter denne ”hendelsen”. Uhorvelig glad i fyrstekake, og lever fremdeles som man gjorde for en del tiår tilbake. Kommer fra Vestnes av alle steder, og er en Høyre-mann av rang.

Deila: Bra herremann, som har hytte på Herjevann(!) Foretrekker fremdeles kollektivlivet, er glad i fyll og en av få som gidder å diskutere med bermen i covid thread. Holder med feil lag, da. Fikk innvilget navnebytte av en eller annen merkelig grunn. Nice try, InDeilawepuke&fart! ”Pryyyypeeh”

Gudleif7: Fettleif er en kjekk faen fra Otrææn, som selv HYYYL sikler etter. Har sin egen Playboy Mansion i bartebyen, hvor pågangen fra småripsene er så stor at han måtte ty til kølappsystem. Den voldsomme aktiviteten i kåken her har også ført til fuktskader, naturlig nok. Videre er Fettleif en av få her inne som rasker med seg store summer på oddsen!

HYYYL: Eneste kjerringa i thread, og skal ha kred for å holde ut med mannsgrisene her inne. Særdeles lett å provosere, og er ikke redd for å frese tilbake. Tar seg gjerne ”noen” Hansa Premium og et påfølgende svalestup ned trappa. Er helt rå på one-linere og humor generelt, som gjerne går på bekostning av Kent. Renner på UFO-akebrett ned Fløyen sammen med Svein Bjarte når forholdene tillater det. Er såpass bred over ræva at hun fremdeles ikke har funnet en gamingstol som passer. ”Frekk!”

dengelgen: Stor grisegutt, som er glad i ”dyktige” damer. Vier sitt liv til VGD, og er trolig landets mest ihuga Farmen-fan. Setter alltid pris på at det spoiles i Farmen thread. Er heller ikke beskjeden for å stille personlige spørsmål i thread, men er ikke særlig høy i hatten når han får noe tilsvarende i retur. Forøvrig er dengprympi en snill og jovial kar, som ønsker å ha en god tone med samtlige i thread ;D

Justice 96: Er svært glad i Romsdalen, og tar seg gjerne en tur til Molde (flott!). Til tross for at Justine kanskje ikke er MDG-grønn, er han glad i både det ene og det andre. Fyrer gjerne opp vaporizeren med tørket timian. Videre er ikke Justyna beskjeden for å foreta en avlevering i grøfta sammen med hundene sine, og er en av få her inne som deler undertegnedes lidenskap for snø og vinter. Grøftedriteren er samtidig en som snakker rett fra levra, og er ikke redd for å gi folk passet påskrevet. Holder dog med feil lag, i likhet med flere andre hånstaurer.

Kent: Same i Tromsø, som plages over snøen gjennom store deler av året. Hører ikke til sjeldenhetene at han freser både snø og Thpe. Kent har en stor forkjærlighet for rumpe og rimming, og det er ikke rent få mannerumper denne brutusen har gått løs på. Er heller ikke beskjeden for å trøkke i seg drittmat som Spaghetti ala Capri eller pasta i ost- og skinkesaus. Liker også å skryte på seg for å være den største legenden på forumet, og er viden kjent for sine tråder. Stikkord her er puma, Stenmark og porno – rett og slett legendarisk lesning. Tvilsom oddser er han også, hvor overspillene stort sett ender 0-0.

ohlalaSpurs: ohlalol bidrar til enorm stemning i thread med sin sinnsyke humor. Evig student, og har 17 –sytten- master- og bachelorgrader å slå i bordet med per dags dato. Svært fortrolig med at Mou leder sitt kjære Spurs, og vifter med de enorme daiene sine på terrassen ved hver seier. Savner sin kjære Roy på her inne.

Ale-Jet: Ja, hvor skal man egentlig begynne her? Bor hjemme på prympirommet, og må være forumets lateste og mest bortskjemte person. Har sin egen ”sprutvegg”, noe vi ikke trenger å gå ytterligere inn på. Kostholdet til denne karen er helt absurd, og klager samtidig over uren hud. Ale har også en lav terskel for å kjefte på det motsatte kjønn. ”Fawk

bønna1: Sjefsgauder fra Trøndelagen. Holdt seg lenge i bakgrunnen og ga sporadiske tomler, før han så plutselig viste seg. Svært opphengt i snooker og dart, er glad i nubbe og sier sjeldent nei til kokte pølser. Er en kar som kan være vanskelig å lese for mange, noe som er fantastisk å være vitne til. ”Makan!”

AlphaBeast: Threads egen lege og ernæringsfysiolog. Har svar på det meste, skarp som han er. Benytter store deler av døgnet til å spille FIFA sammen med Roy.

ElIngles: En fettoter av dimensjoner, som gjerne tar et slag golf på Byneset sammen med Baz. Er en sterk røst dette B-mennesket, og kommer med klar tale dersom han er uenig i noe. Ser virkelig frem til Granca og nipping av cider, etter at denne mannskiten av en pandemi er ”over”. Venter fremdeles på at det skal dukke opp noen vårtegn, og har til gode å bli med undertegnede på skitur i Granåsen.

laffano: Har aldri i mitt liv opplevd en så hyper skalle! Uvisst hvilke diagnoser denne karen har, ettersom det går i 6.gir gjennom hele døgnet. Mr Heimdal lever under strenge restriksjoner av ”økonimodragen”, noe som gjenspeiler seg ved at han ikke får lov til å spille på oddsen.

Nightwish: Sindig skalle fra Frøya, som har sin lidenskap for vindturbiner. Glad i å titte på fuglelivet, og deler gjerne bilder av nysnøen som kommer en sjelden gang ute på øya. ”YIIIIHAAAA!”

Morten 1996: Ja, du er vel glad for å bli nevnt nå, Morten skogmus? Holder til på Brønnøy, og tar derfor for gitt at dialekten er noe for seg selv. Har også bidratt med mye juks i thread, noe som ikke trenger å kommenteres ytterligere.

PapaSmurf: En likandes kar! Har mye fornuftig på hjertet, med gode innslag av humor. Moldenser e han au! Tar seg gjerne en dupp på kafeen på Molde Storsenter, mens han venter på at RBK-bermen skal dukke opp i klubbtråden til Molde. Den skallen her inne med flest tomler per innlegg?

Kongemannen: Type! Er gift med plastdukka Susanne, som styres via Bluetooth. Etter hver ”økt” må Kongemannen nappe ut dåsa til Susanne for å gi den en vask, noe som i seg selv er rystende. Er sambygding, noe som selvsagt er et stort pluss. Ønsker å ta over Molde FK en vakker dag, sånn at han kan bytte ut hele stallen for å få inn klassespillere.

startelver: Enorm når det kommer til jinxing. Melder startelver seier til et bestemt lag, er det bare å spille på det motsatte. Sier gjentatte ganger at han har gått i pluss i årevis, noe som er heller tvilsomt. Thaidama med nisselue på sengekanten er trolig blant de argaste profilbildene man har vært vitne til her inne.

busemannen: En enkel sjel som pleier å dukke opp med syrligheter. En kløpper i resultatkonkurranser da, skal sies.

Hopperen: Haubukk. Rasandas døgnet rundt denne jomfruen, som blant annet elsker å terge på seg HYYYL. Heier på Start, som ”dessverre” falt ned i OBOS.

titan-sable: IT eksbert! Ikke stort å bemerke utover dét.

star70: Selveste Arne Scheie! Levende leksikon, og har svaret klart dersom det dukker opp spørsmål om det ene og det andre.

Langorm: Benytter dagene til å filosofere, denne skallen. Er kongen av digresjoner, og innleggene pleier som regel å skli ut i alle retninger. For øvrig en sindig herremann, som trøkker i seg Fjordland daglig.

FrannyLee: Kommer fra elnesvåja, og skifter profilbilde like ofte som undertegnede skifter truse. Fole t kar!

Gloriana: Hersker fremdeles usikkerhet i thread om dette er kar eller kvinnfolk.

GMartino: Ja, hva skal man si? Merkelig skrue, som nesten hver kveld dukker opp med siste innlegg i thread før lysene slukkes. Deler gjerne seng med Mikael Persbrandt på Scandic Seilet, før han påfølgende dag suser over Sognefjellet.

Korgutt: Dukker opp i thread i ny og ne, gjerne på morgenkvisten etter endt nattskift. Stålkontroll på alt av statistikk i fotball. Molde-fan, noe som er særdeles flott.

KongOjo:, Er tilsynelatende et bra tilskudd i thread, til tross for han er sjelden å se. Lite å bemerke ellers, til tross for at han holder med pesslaget Brann.

23

HYYYL

Ja, da var vi ”plutselig” på 10k da.

Grattis. (var innom å ga tommel kl 08 i dag.)

3

Justice 96

Blir det litt pilsing i aften, Hyyyl

1

pompel123

Hei, og takk!

1

Gudleif7

Ja, da var vi ”plutselig” på 10k da. I den begivenhet får jeg vel si noen ord om hver enkelt av dere gaudere. Dere kjenner meg såpass at dere ikke trenger å ta dere nær av det som blir skrevet. Dette er jo tross alt OT! Mulig noen er glemt, men det driter jeg i, hehe!

Gratulerer med 10k først og fremst! Høy kvalitet på denne leveransen, Prympi. Må innrømme at du fikk frem latteren min opp til flere ganger.

2

Art-Vandelay

Alt for langt promp. Las bare det om meg selv. Til orientering.

1

pompel123

Las bare det om meg selv

Bra det!

1

Lignende temaer

Bilde

Humor

Humor

Bilde

Været

Været

Bilde

Tippekonkurranser

Tippekonkurranser

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Quiz

Quiz

Laster...