Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Off Topic

Her.

Mod

5
282,6k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Ale-Jet

Roast i anledning 40k

HYYYL: Alkoholiker fra Bergen på godt over 40 år. Er så dårlig på kjøkkenet at peanøtter er middag tre dager i uka. Pluss i margen for å være eneste kvinne blant kåte mannsgriser her inne. Visstnok Brann-supporter, men hadde noen bedt henne om å nevne fem aktive spillere på laget hadde hun strøket. Den daten vår kan du bare glemme btw. Du er for gammel og heslig. Tripp, trapp.

lsklars: Mest kjent for å ha gått i svart da Martin Ramsland ødela livet hans live på Åråsen i desember 2019. Har ofte tarmproblemer og bør oppsøke fastlege ganske kvikt. Det positive får være at han er United-supporter. Oddsbuffeten begynte bra, men per 2021 går 9/10 spill ut. Få hengelås på den tråden. Kommer aldri til å ta igjen Kent hva flest innlegg angår, og det tærer på ham på daglig basis.

ElIngles: Påstar han er rik, men ser fotball på streams. Hater dopere, men holder med det mest dopede laget av dem alle. Shitty er sjelløse. Har som hobby å rette på andres skrivefeil. Det mest interessante innlegget han har skrevet er fra da han satt fast på flyplassen på Gran Canaria i starten av pandemien. Ekstremt selvsentrert og eier ikke selvinnsikt. Tølper.

Elgen: Spørsmålstegnet fra Bergen. Ble avvist av Flyttedamen, og måtte dra hjem til familien i Hardanger for å få trøst. Skriver så mange innlegg på VGD at han må legge inn ferier i kalenderen for å beholde forstanden.

Deila: Fissetrynet fra hovedstaden. Liker å gå tur, og driter i skogen mens kompisene ser på. Fotballidiot. Hadde troen på gull helt til Kristiansund kom på besøk i 3. runde. Runker i arbeidstiden på hjemmekontoret sitt til transeporno. Ender som regel i ei grøft når han er på fylla. Har totaloppheng i corona og skriver daglig i vaksinetråden her inne. Har sannsynligvis en underliggende sykdom av et slag.

Pompel: Skaphomse fra Molde. Liker å jinxe kamper i humortråden. Er ekstremt gammel (120 år) og sover mellom 21:00 og 06:00. Kommer til å slite med å få respekt fra elevene når han blir lærer på ordentlig. Skjønner ikke selv hvor lame bruken av kursiv i innleggene sine er. Burde drikke mindre energidrikk, hjertet ditt vil ikke tåle det i lengden mtp. alderen din.

SirOwen: Sukkermisbruker som kommer til å få diabetes type 2 innen året er omme. Ser på uendelig mange drittserier på nattestid og sliter med lite søvn før jobb, noe som går utover kundeservicen på Rusta. Skal kalle bikkja si Lagoon Lagoon om han noen gang får en. Det beste er vel å la være. Hunden kommer til å stryke med av vannmangel pga. all tiden du er online etter arbeidstid.

Justice: Kjent for å forsvinne fra forumet i tre dager når Liverpool taper en kamp. Hasjmisbruker som har sin egen hule så Dragen kan få litt alenetid. De sover i separate soverom. Skallet, men samtidig hårsår. Grøftedriter’n har akkurat hatt en operasjon. Den var mislykket.

stjerta: Det eneste bra her er at han kommer fra Fredrikstad. Ellers virker livet ganske trist. Logger inn hver tredje uke for å skrive noen intetsigende innlegg som ingen svarer på. Rett og slett en bedrøvelig fyr.

bønna: Besserwisser til tusen. Party pooper. Trodde genuint det skulle ende 2-0 på Anfield når Real kom på besøk. Tror også genuint at Rosenborg skal ta seriegull. God smak når det kommer til britisk tv. Konstant dårlig ånde og blir annenhver helg sendt alene på hytta av hu der så hu kan få puste fritt.

laffano: Hvordan i helvete ble han her moderator?!

Tormund: Melkemann fra Nord-Norge. Klarte ikke å nå 30k før jeg nådde 40k. Glad i biff og Sopranos, det trekker opp. Bruker melk og ikke vann når han utfører enema, så han lettere kan se brunfargen når det kommer ut av rumpehullet hans.

Stormoen: Maktsyk. Forandret seg når han ble mod. Glad i øl, men drikker kontrollert. Veldig seriøs type, men en av dem som gjør en god jobb. Liker å avslutte innlegg med tre prikker, noe som bare ser dumt ut. Punktum. Depeche Mode-fan, noe som tyder på at han har bifile tendenser. Tenker på scener fra Ringenes Herre-filmene når han klipper gresset hver helg.

Kongemannen: Er så frastøtende at ingen kvinner vil ha noe med ham å gjøre. Kjøpte seg ei young looking sex doll. Det går vel ikke an å synke mye lavere enn det. Misogynist som sliter med mindreverdighetskomplekser og etter alle solemerker en liten penis.

Morten_1996: Er så usynlig at man ikke engang finner han i Brønnøysundregisteret.

ohlalaSpurs: 13 år uten et trofé og nå stikker Kane også. Fremtiden er bekmørk. Fantaserer om Nora Mørk hver natt før han legger seg. Idet han cummer, kommer tårene også. Det spurs om han noen gang får seg dame. Var på en date i Sarpsborg i fjor, men dagen etter hadde hun blokkert han fra alle sosiale medier og fjernet tindermatchen.

Hopperen: Latsabb som aldri har jobbet i hele sitt liv. Uføretrygdet og jomfru. Fraværende når Start driter seg ut, logger gjerne inn når dem tar en sjelden seier. TKK-fan av en merkelig grunn. Sliter med dårlig selvtillit og dystre fremtidsutsikter. Mye innestengt aggresjon og blir i ny og ne rasandas. Synger på siste verset. Du får nyte de siste årene dine, for du kommer ikke til himmelen.

Art: Like bitter som Kåre Ingebrigtsen.

Nightwish: Leeds-supporter som avsluttet PL-abonnementet så fort Leeds begynte å gjøre det bra. Gjerrig. Har en psyk fuglefetish som han burde ta opp med en psykolog før det ender med at han gjør noe ulovlig.

Startelver: Forumets jævligste oddser. Naiv og blir ofte utnyttet på praksisplasser. Kommer til å ende opp som ufør etter at NAV gir ham opp. Liker å trolle i diverse klubbtråder, men ingen på forumet tar han seriøst uansett. Runket en gang på en sti i skogen. Panter flasker for å få hverdagen til å gå rundt økonomisk.

BigGeorge: Creepy innavla danske med et usunt oppheng i Lars. Danser boogie alene i den kommunale boligen sin på Grorud i helgene.

Busemannen: Enda en weirdo fra Oslo her inne. Skriver like merkelig som borbje med store mellomrom og prikker. Liker å spise sine egne buser og skyller dem ned med bokkøl.

Alpha: Her går mesteparten av tiden på FIFA og å late som han er lege på diverse fora. Har skrytt på seg en kjæreste som ikke eksisterer. Klarte å pådra seg coronaviruset, til og med en mutert variant. Karma på sitt beste det. Kjent for å stinke ned lesesaler med de ufyselige prompene sine.

Kent: Femi-Remi fra Tromsø. Ansiktet hans har blitt beskrevet som ei joikakake. Liker å møte ukjente menn fra nettet og rimme dem. Har hjulpet meg i å få bort edderkopper, så en klapp på skuldra for det. Ellers er Felleskjøpet en ubrukelig butikk. Samegaylorden har flest innlegg på VGD, det eneste han har å være stolt av i livet sitt. Lukter insektsspray.

27

HYYYL

HYYYL: Alkoholiker fra Bergen på godt over 40 år. Er så dårlig på kjøkkenet at peanøtter er middag tre dager i uka. Pluss i margen for å være eneste kvinne blant kåte mannsgriser her inne. Visstnok Brann-supporter, men hadde noen bedt henne om å nevne fem aktive spillere på laget hadde hun strøket. Den daten vår kan du bare glemme btw. Du er for gammel og heslig. Tripp, trapp.

Au.

Tommel.

1

BigGeorge

BigGeorge: Creepy innavla danske med et usunt oppheng i Lars. Danser boogie alene i den kommunale boligen sin på Grorud i helgene.

De vil høre fra min advokat.

1

startelver

. Runket en gang på en sti i skogen

Hvor har du det fra?

1

bønna1

Hvor har du det fra?

Pssst. Det skal nødvendigvis ikke stemme det som skrives.

1

Lignende temaer

Bilde

Humor

Humor

Bilde

Været

Været

Bilde

Tippekonkurranser

Tippekonkurranser

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Quiz

Quiz

Laster...