Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vi får venne oss til det folkens. Du kan ta gutten ut av VGD, men du kan ikke ta VGD ut av gutten.

3
9 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

RamGuy

Tja, i all den tid du ikke kan permanent velge hvordan ting sorteres så den alltid spretter tilbake til sorter etter populært. Du kan bare laste inn de siste 20 innleggene så om du ikke sitter her 24/7 så vil det bli innlegg du ikke får med deg. Og legger noen inn en underinnlegg/kommentar til et innlegg/kommentar så blir ikke det med i noen sorter etter nyest sortering så vil de drukne umiddelbart.

Dette er en re-skin av Disqus. Det har aldri vært ment som noe annet enn et veldig enkelt simplistic kommentarfelt under nettartikler. Dette er et dedikert debattforum. Her blir trådene mye større og hele dynamikken blir en helt annen. Dette er litt som å ta med en vannpistol inn i krigen. Vannpistolen fungerer bra den når du skal flørte med nabojenta, men den fungerer ikke så bra på Gazastripen når du møter en stridsvogn.

Sånn rent visuelt så går nok dette seg til. Men i all den tid funksjonaliteten ikke er i nærheten av å tilby det som kreves av det dedikert debattforum så blir det vanskelig.

Et par ting som må på plass er følgende:

Mulighet til å velge hvilken sortering som velges automatisk. Per nå så står denne alltid til "Sorter etter: Populært" og det er ingen måte å endre denne på. Du må endre manuelt hver gang og tar du en refresh av siden så spretter den rett tilbake til Populært og det duger jo faktisk ikke.

Det må være mulig å endre hvor mange kommentarer som lastes inn som standard. Per nå lastes det så få kommentarer at du må trykke "flere kommentarer" nærmest umiddelbart for å henge med på klubbtråder osv. Med mindre du sitter her 24/7 så vil popuære tråder gjerne ha 20+ innlegg siden du var der sist og nå må du sitte å trykke flere kommentarer x-antall ganger for å se alle.

Flere kommentarer kan jeg bare trykke på tre ganger. Etter det så forsvinner knappen. Ergo kan jeg så vidt jeg ser kun se de siste 20 kommentarene i en tråd. Så hva om det har kommet 80 kommentarer siden sist? Hvordan skal jeg klare å henge med? Det går jo faktisk ikke an sånn som det er løst nå. Jeg kan kun velge å sortere etter populært, topp, eldste og nyeste. Og når jeg kun kan se de siste 20 kommentarene basert på sorteringen jeg velger så er det faktisk ikke mulig å få lest alt sånn som det fungerer nå.

Og et større problem her er når man velger å svare på et innlegg som jeg gjør her så er det innlegget fastlåst som en kommentar til kommentaren. Det er faktiks ingen logisk måte å få sortert etter nye innlegg sånn som denne nye løsningen fungerer men mindre alle går inn for å aldri svarer på en eksisterende kommentar sånn at alle legger inn nye kommentarer hver gang de skriver noe..

3

Lignende temaer

Bilde

Humor

Humor

Bilde

Været

Været

Bilde

Tippekonkurranser

Tippekonkurranser

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Quiz

Quiz

Laster...