Backstage

Mujahed

Backstage kommunistenes spøkelse

Et spøkelse går gjennom Backstage - kommunismens spøkelse. Noen modige mennesker i Motstandsbevegelsen mot BKP har har forent seg til en hellig klappjakt på dette spøkelset, disse modige menneskene er:

Partileder- Emir Mujahed

Nestleder- Makelele

Brus og boller ansvarlig- Løkskalle

Leder for etteretningstjenesten- kiloJoul

posefant

fyyy

zicko

Vi støtter opp om alle de som har skjønt hvilken fare disse folka representerer. Den røde fare må bekjempes!!!!

Bevegelsen søker fremdeles:

Politisk rådgiver Propaganda ansvarlig Økonomi ansvarlig

Motstandsbevegelsen mot BKP- For Folk Flest

1
17 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Kommunismen ligger mitt hjerte nærmest.

Baba O'Riley - Washed in Black

1
Mujahed "BabaORiley skrev: Kommunismen ligger mitt hjerte nærmest. Baba O'Riley - Washed in Black" Mujahed: Washed in Black?? Du er kommunist!! Kommunismens farge er RØD!!!! Washed in RED...

"Mujahed skrev: Mujahed: Washed in Black?? Du er kommunist!! Kommunismens farge er RØD!!!! Washed in RED skal det være!!!!!"

Regel nummer én når du diskuterer med Baba: - Kjenn din musikkteori.

"Washed in Black" stammer fra en Pearl Jam-låt med navn Black, og har ingen ting med politisk standpunkt å gjøre.

Baba O'Riley - Washed in Black

1
BabaORiley God mulig, godt mulig. Dog er det sjelden jeg gidder å proklamere mitt syn fordi de fleste rundt her i Blærum er så blå at de ikke klarer å forholde seg objektive i en diskusjon. B...

"BabaORiley skrev:

Dog er det sjelden jeg gidder å proklamere mitt syn fordi de fleste rundt her i Blærum er så blå at de ikke klarer å forholde seg objektive i en diskusjon."

Det tror jeg på. Her derimot er det så mange fattigpakk at ingen egentlig bryr seg om politikk. Har ikke rare interressen for det selv lenger, skal jeg være ærlig..

ragingBull [609] "I'm gonna speak my mind"

1
Acquiesce "BabaORiley skrev: Dog er det sjelden jeg gidder å proklamere mitt syn fordi de fleste rundt her i Blærum er så blå at de ikke klarer å forholde seg objektive i en diskusjon." Det...

"Acquiesce skrev: Det tror jeg på. Her derimot er det så mange fattigpakk at ingen egentlig bryr seg om politikk. Har ikke rare interressen for det selv lenger, skal jeg være ærlig.."

Er ikke så veldig interessert jeg heller, men i det siste har jeg lest en del om Keynes, Adam Smith og Marx, og har blitt litt av en Marxist. Men det er mulig det går over, ikke vet jeg.

Baba O'Riley - Washed in Black

1
BabaORiley "Acquiesce skrev: Det tror jeg på. Her derimot er det så mange fattigpakk at ingen egentlig bryr seg om politikk. Har ikke rare interressen for det selv lenger, skal jeg være ærlig...

"BabaORiley skrev:

Men det er mulig det går over, ikke vet jeg."

Gjorde hvertfall det med meg. Jeg merka at det var likssom noe som ikke stemte. individet fikk for liten betydning i et slikt samfunn. Dessuten har jeg mistet troen på at det ville fungert i praksis. Ellers sitter jeg fortsatt inne med noen av de samme ideene fra den tiden.

ragingBull [609] "I'm gonna speak my mind"

1
Acquiesce "BabaORiley skrev: Men det er mulig det går over, ikke vet jeg." Gjorde hvertfall det med meg. Jeg merka at det var likssom noe som ikke stemte. individet fikk for liten betydning...

"Acquiesce skrev: Gjorde hvertfall det med meg. Jeg merka at det var likssom noe som ikke stemte. individet fikk for liten betydning i et slikt samfunn. Dessuten har jeg mistet troen på at det ville fungert i praksis. Ellers sitter jeg fortsatt inne med noen av de samme ideene fra den tiden."

Du har et poeng. Men det kommer an på ledelsen i samfunnet. Kommunisme trenger ikke være synonymt med undertrykkelse hvis hvert individ er instilt på å tjene staten. Da må de være glad i staten, og man blir glad i folk når de gir deg respekt. Det er min oppskrift, men den ble ikke fulgt i Sovjet. Den følges til en viss grad på Cuba. Fidel tenker først og fremst på sitt folk, og ikke på seg selv. Et annet glimrende eksempel er Che Guevarra.

Baba O'Riley - Washed in Black

1
BabaORiley "Acquiesce skrev: Gjorde hvertfall det med meg. Jeg merka at det var likssom noe som ikke stemte. individet fikk for liten betydning i et slikt samfunn. Dessuten har jeg mistet tro...

Jeg vil ikke kalle Cuba i nærheten av sosialistisk, men det er nok det landet det har fungert best. Castro er heller ingen ond diktator slik som Mao og Stalin.

Che Guevara er det beste eksempelet. Hadde vært interresant å se hva som hadde hendt videre om hele mellom-America hadde blitt revolusjonert

ragingBull [609] "I'm gonna speak my mind"

1

Lignende innlegg

Backstage Jompa Publisert

Takk for 20 år!

Det er i dag nøyaktig 20 år siden jeg registrerte meg på VGD, etter å ha lusket rundt på forumet uten bruker et par år i forveien. I sommer ble det i likhet med mange andre gamle travere slutt på bruk...
1
0 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Hvor dro alle brukerne?

Har de deltatt i en form for Squid Games, mon tro? I så fall tenner jeg et lys for dem og håper de slapp konkurransen med å hoppe på glassflater 30 meter over bakken. Det så ikke kult ut.
1
2 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Er alle menn utro?

Leste på CNN.net at Tusvik, bonden og Tønnes menn har vært utro. Er alle menn utro?
Alle menn er utro
25 %
Det er alle kvinner også
25 %
Det er noe trolig alle blir hvis de lever lenge nok
0 %
NEI! (Det partiet Rødt alltid svarer)
50 %

8 stemmer • Avstemningen er over

1
4 svar
Været Langorm Siste svar

En sommer er over.

I dag er det årets siste sommerdag. I morgen er det Barsok. Årets første høstdag. I følge Alma Nakken skal morgendagens vær fortsette høsten ut. Jau jau. :-)
1
1 svar
Laster...