Backstage

zicko

Valg på backstage!

Ettersom det har kommet mange partier på backstage syns jeg det er på tide å ha et valg for å avgjøre hvem som har makten på backstage.

I denne tråden syns jeg alle partilederne kan si hvorfor vi skal stemme på akkurat deres parti. Partilederne bør si hvilket parti de representerer, hva de står for, og hva de vil gjøre for backstagere!

Dersom du skal stemme på et parti skriver du kun partiets navn + til nøds din egen signatur i innlegget!

Da er det bare å sette igang for både partiledere og oss velgere!

\~~~~~~~ post til zicko mottas på: zickospost@hotmail.com \~~~~~~~

1
25 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Motstandbevegelsen mot BKP v/Mujahed

1

Motstandsbevegelsen mot Backstages Kommunistiske Parti

Et spøkelse går gjennom Backstage - kommunismens spøkelse. Noen modige mennesker i Motstandsbevegelsen mot BKP har har forent seg til en hellig klappjakt på dette spøkelset, disse modige menneskene er:

Partileder- Emir Mujahed

Nestleder- Makelele

Brus og boller ansvarlig- Løkskalle

Leder for etteretningstjenesten- kiloJoul

posefant

fyyy

zicko

Bevegelsen søker fremdeles:

Politisk rådgiver Propaganda ansvarlig Økonomi ansvarlig

Meld dere inn og delta i valget!!!!

Vi støtter opp om alle de som har skjønt hvilken fare disse folka representerer. Den røde fare må bekjempes!!!!

Motstandsbevegelsen mot BKP- For Folk Flest

1

Stillingen etter 10 minutter: Motstandsbevegelsen mot BKP: 100% Ser ut til å gå mot en knusende seier for Mujahed...

1

Kanskje man bør varsle at det skal bli valg noen dager i forveien! Pluss lage egne tråder for stemming og andre for at partiene skal profilere seg! + lage litt regler for stemmingen! Hvor lenge sitter et parti av gangen etc.!

Dette er en sak for Vås & Rør - VGD's voktende (og sovende) vaktbikkje!

Gaffel i øyet, assa! Gorken©2002 Gorken. Redaktør, Vås & Rør

1

Valget kan umulig bli riktig siden det er mange dobbeltnickere her inne. Jeg stiller ikke til valg her inne.

Baba O'Riley - Washed in Black

1
Gorken Kanskje man bør varsle at det skal bli valg noen dager i forveien! Pluss lage egne tråder for stemming og andre for at partiene skal profilere seg! + lage litt regler for stemminge...

"Gorken skrev: Kanskje man bør varsle at det skal bli valg noen dager i forveien! Pluss lage egne tråder for stemming og andre for at partiene skal profilere seg! + lage litt regler for stemmingen! Hvor lenge sitter et parti av gangen etc.!"

Tenkte på det men fant ut at det blir for mye stress... Hvis du har lyst å ta over kan du jo starte en ny avstemning? Ka sier du? Dette valget funker ihvertfall ikke...

1

Stillingen: Motstandbevegelsen mot BKP: 3 BKP: 1

Slik det ser ut nå vil jeg (og sikkert alle andre) se på dette valget som ugyldig grunnet dårlig organisering og laber valgdeltakelse!

1

Jeg er diktator her inne. All motstand vil bli knust.

1
zicko Stillingen: Motstandbevegelsen mot BKP: 3 BKP: 1 Slik det ser ut nå vil jeg (og sikkert alle andre) se på dette valget som ugyldig grunnet dårlig organisering og laber valgdeltakel...

Stillingen: Motstandbevegelsen mot BKP: 3 BKP: 1 SBP: 1 BEE (diktator): 1

MERK: Valget avsluttes 16. november. Alle som stemmer har automatisk godkjent valget. Vinneren får ikke annet enn heder og ære, men det kan da også anses for å være makt!

1

Fyyy og mitt sitt parti, BCM (Backstage Capitalistic Movement) står for en politikk hvor gull og en sterk leiehær løser alle problemer. Alle som støtter oss belønnes med gull, alle som er i mot oss får føle smerte.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------http://www.geocities.com/kong\_the\_man--------------------------------------------------------------------------------------------------------

1

Stemmer på SBP.

matsie, utenriksminister SBP

1
cfossnes Fyyy og mitt sitt parti, BCM (Backstage Capitalistic Movement) står for en politikk hvor gull og en sterk leiehær løser alle problemer. Alle som støtter oss belønnes med gull, alle...

"cfossnes skrev: Fyyy og mitt sitt parti, BCM (Backstage Capitalistic Movement) står for en politikk hvor gull og en sterk leiehær løser alle problemer. Alle som støtter oss belønnes med gull, alle som er i mot oss får føle smerte.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------http://www.geocities.com/kong\_the\_man--------------------------------------------------------------------------------------------------------"

jepp:) det må tas med at kapitalistpartiet mitt støtter/samarbeider med en del andre partier på de kapitalistiske feltene! pengenes makt skal styre backstage.

1
fyyy "cfossnes skrev: Fyyy og mitt sitt parti, BCM (Backstage Capitalistic Movement) står for en politikk hvor gull og en sterk leiehær løser alle problemer. Alle som støtter oss belønn...

"fyyy skrev:

jepp:) det må tas med at kapitalistpartiet mitt støtter/samarbeider med en del andre partier på de kapitalistiske feltene! pengenes makt skal styre backstage."

Ahh, hør den vises tale. Vårt gull vil gi dere fred og velstand, i stedet for kommunistenes herjinger. Vi skal knuse deres opprørske sinnelag med våre sinnrike metoder.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------http://www.geocities.com/kong\_the\_man--------------------------------------------------------------------------------------------------------

1

Jeg stemmer på anarkistene.

The Electric T ϊ © К Ļ Ĕ

1

Jeg og stiften står for 'De Høyvelbårne Selvklippendes Forening' og har et lett rosa partipolitisk ståsted. Når det kommer til slike smålige ting som f.eks. valg, gir vi beng i velgerne våre, under mottoet 'VÅRT ORD ER LOV!'. Ergo har dere å gjøre som vi sier uavhengig av deres eventuelle personlige holdninger.

Sjefsdiktatorer- meg og stiften Ølsjef- Tickle Spaner- Parkas Kringkastingssjef- Ballongen Bouvetøyforkjemper- Walker Sprogdoktorer- Jalle (RIP) og tjufke Don Johann- Bat Kvinnesaksforkjemper- mrWaco Repararatør- MentalT Filosof- Dowidzenia Wannabefilosof- Lebbelure

Phu. Dettvardett!

1

Lignende innlegg

Backstage Jompa Publisert

Takk for 20 år!

Det er i dag nøyaktig 20 år siden jeg registrerte meg på VGD, etter å ha lusket rundt på forumet uten bruker et par år i forveien. I sommer ble det i likhet med mange andre gamle travere slutt på bruk...
1
0 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Hvor dro alle brukerne?

Har de deltatt i en form for Squid Games, mon tro? I så fall tenner jeg et lys for dem og håper de slapp konkurransen med å hoppe på glassflater 30 meter over bakken. Det så ikke kult ut.
1
2 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Er alle menn utro?

Leste på CNN.net at Tusvik, bonden og Tønnes menn har vært utro. Er alle menn utro?
Alle menn er utro
25 %
Det er alle kvinner også
25 %
Det er noe trolig alle blir hvis de lever lenge nok
0 %
NEI! (Det partiet Rødt alltid svarer)
50 %

8 stemmer • Avstemningen er over

1
4 svar
Været Langorm Siste svar

En sommer er over.

I dag er det årets siste sommerdag. I morgen er det Barsok. Årets første høstdag. I følge Alma Nakken skal morgendagens vær fortsette høsten ut. Jau jau. :-)
1
1 svar
Laster...