Backstage

Skybert

Fordømrade unger!!

I går var det Halloween og unger på døra med kostymer og ”trick or treat”, eller ”godteri eller lureri” som det heter på norsk. Som den alltid snille personen jeg er hadde jeg kjøpt godter til den horden av unger i nabolaget som ville komme på døren.

Alle ungene fikk, både store og små, høflige og uhøflige. Jeg tror de var veldig fornøyde med godtene jeg hadde kjøpt for de bare strømmet på, men det kan umulig bare ha vært lokale unger?

Da var det veldig kjipt å åpne døren når jeg skulle på jobb i dag og se bilen min totalt nedsølt med egg, majones, dasspapir og annen faenskap. Det må ha vært kaldt i natt for hele dritten var frosset fast og håpløst å fjerne uten varmt vann.

FORDØMRADE UNGER….neste år står jeg klar med høytrykksspyleren….

Skybert

1
23 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Høytrykkspyler er justifisert i slike tilfeller. ----------------------------------------------------- "tjufke skrev: det er gutter som er størrelsesfiksert."

"MentalT skrev: Debattkjendis utklasset chippendales"" -----------------------------------------------------

1

Gud så jeg hadde klikka...

du får minelegge fremfor dørene til neste gang...

muligens ta inspirasjon fra filmen "denis"; tegnestift på ringeklokken, en i andre etg. med en bøtte vann og en bak døra med en bolle mel...

--------------------------------------------------------------------- No more pieces to break...

"LaLa skrev: Du er kongen." ---------------------------------------------------------------------

1

Stå klar med hagle neste gang (uten patroner) da har du nok sluppet plagsomme unger på en god stund. Eller du kan gå til anskaffelse av to SVÆRE bikkjer som kan vokte døra di.

PS: Begge deler kan kanskje føre til småkrangel med purken.

1
Meitran Stå klar med hagle neste gang (uten patroner) da har du nok sluppet plagsomme unger på en god stund. Eller du kan gå til anskaffelse av to SVÆRE bikkjer som kan vokte døra di. PS:...

"Meitran skrev: Stå klar med hagle neste gang (uten patroner) da har du nok sluppet plagsomme unger på en god stund. Eller du kan gå til anskaffelse av to SVÆRE bikkjer som kan vokte døra di.

PS: Begge deler kan kanskje føre til småkrangel med purken."

Mye mulig.. ----------------------------------------------------- "tjufke skrev: det er gutter som er størrelsesfiksert."

"MentalT skrev: Debattkjendis utklasset chippendales"" -----------------------------------------------------

1

Neste år ligger du på lur ute i hagen og banker gørra ut av de småjævlene som prøver seg på det samme.

1

Skybert:

Du kan bare ha det så godt, når du er så dum at du oppmuntrer avskum-ungene til å holde på slik. Det er unødvendig å prakke på seg selv Halloween, som ikke hører hjemme i Norge. Halloween er i USA, enkelt og greit.

Ble kvalm av å se små grådige drittunger tasse rundt i sjelløse horror-masker og tigge snop. Tok stor glede i å kjøre sakte opp mot en gruppering av disse imbesilene, for så å hamre på bilhornet akkurat da jeg passerte dem. Da var det visst jeg som skremte dem, og helt uten kostyme...

1

halloween justifiserer ikke at snørrunger kan gjøre hærverk, si det til foreldrene deres

1

Jeg lover å ikke gjøre det igjen

------------------------------------------------------------ Vet du hvorfor menn ikke har hemoroider? Det er fordi vi er noen perfekte rasshøl.

1

Uff, det var dårlig gjort. Vi hadde også besøk av noen barn fra nabolaget, men de var høflige og snille, heldigvis.

1

Uff da... Vi fikk bare besøk av noen nabounger, og hadde det vært opp til meg hadde de bare fått cyanid i bruspulverposer eller lignende. Dette er jo ren tigging! De ringer på døra med en stygg maske de kjøpte på Brio og sier "Få godteri!"...

-Valagar ––––––––––––––––––––––––- http://groruddata.com/vegard/

1
jontrygve [Slettet]

På fredag er det klart for en ny runde med knask eller knep. Grådige småtasser ringer på og forlanger godter, det verste er at i fjor herpet de bilen min selv om de fikk ”servering”.

I år tenkte jeg dog legge en plan for å komme de små onde i forkjøpet. Jeg skal kjøpe noe godter men hva med å tilsette noe i disse godtene som gir de små onde en lærepenge?

Er det noen som er flinke til å pønske ut slike onde planer? Hva bør man tilsette i disse godtene? En mulighet er å dyppe dem i toalettet, men det er litt i grusomste laget dessuten så er det bedre med noe som gjør at krapylene merker at de har blitt lurt.

En annen mulighet er å ha på litt Zalo (så de får vasket munnen sin), er det mørkt ute så merker de kanskje ikke at noe er galt før det er for sent *ondt glis*

1
Skybert På fredag er det klart for en ny runde med knask eller knep. Grådige småtasser ringer på og forlanger godter, det verste er at i fjor herpet de bilen min selv om de fikk ”servering...

historiene om barberblad i "candy apples" har vel gjort at hele usa nekter unga sine å ta imot snop som ikke er i orginal embalasje?

kanskje på tide med ett slik rykte i norge og? (så kanskje de ikke tør å spørre om snop?)

- men det var ingen oppfordring til å putte barberblader i mat, da..

Zlasher

1

Hehe. Eg gler meg til fredag eg... Desverre kjem ikkje drittungane til oss slik at eg kan spyla dei blaute og gode, men eg skal ha mjøl og ketchup i trynet, leggja meg i veikanten der densiteten av halloween-gåande ungar er høgst og spela daud, og når nokre ekle små tiggarkryp kjem for å sjå skal eg plutseleg brøla til dei medan eg reiser meg opp og vaggar etter dei i verste frankensteinstil. Hohohohoho.

1

Jeg gleder meg til Halloween. Ifjor var det fest, men i år skal jeg dele ut godteri til småmonstrene. De er så søøøte!

~LaLa~ -I live in my own little world...but it's ok...they know me here...

1
LaLa Jeg gleder meg til Halloween. Ifjor var det fest, men i år skal jeg dele ut godteri til småmonstrene. De er så søøøte! ~LaLa~ -I live in my own little world...but it's ok...they kn...

Planen er som følger: Jeg skal slokke utelysene og skal sette opp snubletråd seriekoblet til knallskudd. I panikken som oppstår skal jeg posisjonere meg på taket og bombardere dem med råtne egg samtidig som stereoen skal spille Wagner for full maskineri.

Dette kommer til å bli som en scene fra Platoon/Apokalypse Nå/Nabohysteri.

Jeg gleder meg..muhahahahahah........*ondt glis* >:-)

1

Imorgen er det Halloween og jeg gleder meg:) Jeg pleier alltid å "pynte" huset mitt med alskens skrekkeligheter,og kan stolt si hvert år at huset mitt er ett ekte Halloween hus:) Sørger også alltid for å ha snadder i fleng til ungene.Ifjor kom det "unger" på 17-18 år,og det er drøyt.Det sa jeg til dem,men da ble de sutrete og syntes det var urettferdig(slapp at de gjorde noen "tricks",men..........)Så iår har jeg lagt en plan-jeg har kjøpt meg en sprettert og en haug med drops.Kommer de gamle "ungene" iår også,skal jeg bruke spretterten flittig til å skyte drops rett i "bakenden" på dem-HEHHHEHEHEHHEHEHHEH.

1

Lignende innlegg

Backstage Jompa Publisert

Takk for 20 år!

Det er i dag nøyaktig 20 år siden jeg registrerte meg på VGD, etter å ha lusket rundt på forumet uten bruker et par år i forveien. I sommer ble det i likhet med mange andre gamle travere slutt på bruk...
1
0 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Hvor dro alle brukerne?

Har de deltatt i en form for Squid Games, mon tro? I så fall tenner jeg et lys for dem og håper de slapp konkurransen med å hoppe på glassflater 30 meter over bakken. Det så ikke kult ut.
1
2 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Er alle menn utro?

Leste på CNN.net at Tusvik, bonden og Tønnes menn har vært utro. Er alle menn utro?
Alle menn er utro
25 %
Det er alle kvinner også
25 %
Det er noe trolig alle blir hvis de lever lenge nok
0 %
NEI! (Det partiet Rødt alltid svarer)
50 %

8 stemmer • Avstemningen er over

1
4 svar
Været Langorm Siste svar

En sommer er over.

I dag er det årets siste sommerdag. I morgen er det Barsok. Årets første høstdag. I følge Alma Nakken skal morgendagens vær fortsette høsten ut. Jau jau. :-)
1
1 svar
Laster...