Backstage

kiloJoul

God morgen/ morgen nøtter

I skrivende stund er klokka langt på natt, men jeg regner med at de fleste leser denne tråden i morgen tidlig. God morgen!

Så til nøtten(e):

1) Etter at byen, da kalt Konstantinopel, ble invadert av muslimer på 13- 1400- tallet, forandret den navn til det vi kjenner den som nå. Hvilken by snakker vi om?

2) Denne røde lederen var sønn av en, til tross for propagandaen, rik bonde i Hunan distriktet, og forente sitt folk under kommunismen. Blant de mange reformene han forsøkte, er "The great leap forward", eller "Det store skrittet", spesielt kjent. Hvilken mann er det snakk om?

1
11 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Istanbul

Mao

The Electric T ϊ © К Ļ Ĕ

1
Tickle Istanbul Mao The Electric T ϊ © К Ļ Ĕ

Siden Tickle har ødelagt moroa for dere andre, skal dere få sjansen til å svare på to nye spørsmål:

1) Frem til 1066 var England ledet Edvard the Confessor, men ved sin død hadde Edvard lovet tronen til både Harald Godwinsson og Wilhelm -normannerkongen senere kjent som erobreren. Tropper ble mobilisert, men midt oppi kaoset meldte også en norsk vikingkonge seg på i kampen om tronen -hva het han?

2) Danmarks høyeste fjell heter?

1
kiloJoul 1) I det bysantinske riket gikk man bort fra den romerske kulturen, og så til en annen middelhavskultur i stedet. Hvilken? 2) Denne kjente mannen ga navnet sitt til den sagnomsuste...

"kiloJoul skrev: 1) I det bysantinske riket gikk man bort fra den romerske kulturen, og så til en annen middelhavskultur i stedet. Hvilken?

Gresk.

2) Denne kjente mannen ga navnet sitt til den sagnomsuste teddybjørnen. Hvilken mann snakker vi om, og hva er han mest kjent for?

Teddy Roosevelt. Invadere Cuba.

" The Electric T ϊ © К Ļ Ĕ

Jeg kan nok gå med på at du synes det er dumt...

1

Natta, eventuelt god morgen, alle sammen.

1

1) Trøndelag 2) Tore på sporet

------------------------------------------------------------ Vet du hvorfor menn ikke har hemoroider? Det er fordi vi er noen perfekte rasshøl.

1

Lignende innlegg

Backstage Jompa Publisert

Takk for 20 år!

Det er i dag nøyaktig 20 år siden jeg registrerte meg på VGD, etter å ha lusket rundt på forumet uten bruker et par år i forveien. I sommer ble det i likhet med mange andre gamle travere slutt på bruk...
1
0 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Hvor dro alle brukerne?

Har de deltatt i en form for Squid Games, mon tro? I så fall tenner jeg et lys for dem og håper de slapp konkurransen med å hoppe på glassflater 30 meter over bakken. Det så ikke kult ut.
1
2 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Er alle menn utro?

Leste på CNN.net at Tusvik, bonden og Tønnes menn har vært utro. Er alle menn utro?
Alle menn er utro
25 %
Det er alle kvinner også
25 %
Det er noe trolig alle blir hvis de lever lenge nok
0 %
NEI! (Det partiet Rødt alltid svarer)
50 %

8 stemmer • Avstemningen er over

1
4 svar
Været Langorm Siste svar

En sommer er over.

I dag er det årets siste sommerdag. I morgen er det Barsok. Årets første høstdag. I følge Alma Nakken skal morgendagens vær fortsette høsten ut. Jau jau. :-)
1
1 svar
Laster...