Backstage

DevilsOwn2

jaja...

"DevilsOwn2 skrev: beklager til alle ap'ere og andre som forstod denne, dette var ikke et forsøk på å fremme min mening, bare en ting jeg ville dele med dere, ettersom dette er langt unna det de fleste mener det er."

Eh, hva prøver du egentlig å si?

1
3 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

blei da ikkje nåke "shit" på deg?

1

det er lov å skrive shit og wasted, er det ikke?

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: helt greit med en blås en gang i blant, men ikke la det ta styring over livet ditt - det kan så lett ta overhånd, og du er alt for ung til å gjøre ting som kan ødelegge for deg senere.... Dessuten koster det penger - hvor får du de fra?

1

Lignende innlegg

Backstage Jompa Publisert

Takk for 20 år!

Det er i dag nøyaktig 20 år siden jeg registrerte meg på VGD, etter å ha lusket rundt på forumet uten bruker et par år i forveien. I sommer ble det i likhet med mange andre gamle travere slutt på bruk...
1
0 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Hvor dro alle brukerne?

Har de deltatt i en form for Squid Games, mon tro? I så fall tenner jeg et lys for dem og håper de slapp konkurransen med å hoppe på glassflater 30 meter over bakken. Det så ikke kult ut.
1
2 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Er alle menn utro?

Leste på CNN.net at Tusvik, bonden og Tønnes menn har vært utro. Er alle menn utro?
Alle menn er utro
25 %
Det er alle kvinner også
25 %
Det er noe trolig alle blir hvis de lever lenge nok
0 %
NEI! (Det partiet Rødt alltid svarer)
50 %

8 stemmer • Avstemningen er over

1
4 svar
Været Langorm Siste svar

En sommer er over.

I dag er det årets siste sommerdag. I morgen er det Barsok. Årets første høstdag. I følge Alma Nakken skal morgendagens vær fortsette høsten ut. Jau jau. :-)
1
1 svar
Laster...