Backstage

XtraGal3

var paa by'n ble spandert paa :)

var igjen heldig, var paa by'n og etter en stund hadde jeg ikke mere penger igjen, men jeg tenkte jeg har lyst paa noe og drikke men har jo ikke penger med meg, jeg gikk inn paa en pub og etter en stund kom en person jeg ikke kjente og sa vil du ha en drinks, "ja " sa jeg "men jeg har ikke mere penger " LOL ah men det har jeg , og saa fikk jeg en stor pint, gjett om en som ble gla'.

jeg spurte om han var alien, han sa nei, men jeg er sikker de var, det var 2. de hadde bevoktede oyne saa jeg var sikker. hyggelig at aliens inviterer da . som sagdt er det ikke forste gangen det skjer. jeg bare onsker og saa kommer det. :) ˜ª· , ¸, ·ª· , ¸, ·ª˜¨· , ¸, ·ª˜¨ ·.-~·*'˜¨¯·•ˆ•·¯¨˜'*·~-.•´¯¥¯`• ‹¦[Xtragalactic ]¦›-––––•(-•v^v^––––•(-• ¨˜ˆ”°¹~·-.„¸¸„.-·~¹°”ˆ˜¨”ˆ˜¨”ˆ˜¨º []𺰘¨˜°ºð[[]𺰘¨˜°ºð[]𺰘¨˜°ºð[ My home is Amongst the stars, I walk your Earth bringing you Love listen to the melody of the heavens together journey universe,The dolphins from Sirius-B dance in the sea the wind sings "Earth will be free again"

1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det var jo hyggelig gjort av han da. :)

1

Typisk alien. spander drinker, putter dop i ølet og voldtar offeret.. husker du noe fra i går i hele tatt?

1

Han het ikke Ford vel? Eller kalte han seg Mr. Prefect?

1

Lignende innlegg

Backstage Jompa Publisert

Takk for 20 år!

Det er i dag nøyaktig 20 år siden jeg registrerte meg på VGD, etter å ha lusket rundt på forumet uten bruker et par år i forveien. I sommer ble det i likhet med mange andre gamle travere slutt på bruk...
1
0 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Hvor dro alle brukerne?

Har de deltatt i en form for Squid Games, mon tro? I så fall tenner jeg et lys for dem og håper de slapp konkurransen med å hoppe på glassflater 30 meter over bakken. Det så ikke kult ut.
1
2 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Er alle menn utro?

Leste på CNN.net at Tusvik, bonden og Tønnes menn har vært utro. Er alle menn utro?
Alle menn er utro
25 %
Det er alle kvinner også
25 %
Det er noe trolig alle blir hvis de lever lenge nok
0 %
NEI! (Det partiet Rødt alltid svarer)
50 %

8 stemmer • Avstemningen er over

1
4 svar
Været Langorm Siste svar

En sommer er over.

I dag er det årets siste sommerdag. I morgen er det Barsok. Årets første høstdag. I følge Alma Nakken skal morgendagens vær fortsette høsten ut. Jau jau. :-)
1
1 svar
Laster...