Backstage

Fabianca

Guttevenner er de mest praktiske

Helt klart! Bestekamerater sier faktisk i fra hvis buksa mi får rompa mi til å se stor ut, eller hvis jeg har på for mye sminke når jeg skal ut. En hyllest til dere, gutter...var ikke noe mer enn det, ferdig nå ja.

Fabianca -en dokke uten hjerne

1
6 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Sist jeg dristet meg til å si til ei venninne av meg at hun hadde for mye sminke på, bløe hun sint.. Har ikke hørt fra henne på to måneder.

1
Fabianca Da er hun dum (greit korttenkt da), gutter vet sånt best. Er da tross alt de som skal spise oss. (hm, eller i 9 av 10 tilfeller, må ikke skjære alle under en kam her nå) Fabianca -...

"Fabianca skrev: Da er hun dum (greit korttenkt da), gutter vet sånt best. Er da tross alt de som skal spise oss. (hm, eller i 9 av 10 tilfeller, må ikke skjære alle under en kam her nå)"

Skal jenter spises?!!? Jeg som bare nøyer meg med å slikke og småbite litt...

(ooops, litt vulgært skrevet? ?

1

Ikke hvis det var en god venn og hun spurte deg om råd engang? Hm...det är en ding ding värd.

Det er jo selvfølgelig gutter som har best peiling på hvordan jenter bør se ut. (ikke det at de skal bestemme men...) Gutter liker det i grunnen enkelt har jeg kommet frem til. Ikke så mye stæsj. Genialt spør du meg, sparer jeg masse tid.

Fabianca -en dokke uten hjerne

1

Lignende innlegg

Backstage Jompa Publisert

Takk for 20 år!

Det er i dag nøyaktig 20 år siden jeg registrerte meg på VGD, etter å ha lusket rundt på forumet uten bruker et par år i forveien. I sommer ble det i likhet med mange andre gamle travere slutt på bruk...
1
0 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Hvor dro alle brukerne?

Har de deltatt i en form for Squid Games, mon tro? I så fall tenner jeg et lys for dem og håper de slapp konkurransen med å hoppe på glassflater 30 meter over bakken. Det så ikke kult ut.
1
2 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Er alle menn utro?

Leste på CNN.net at Tusvik, bonden og Tønnes menn har vært utro. Er alle menn utro?
Alle menn er utro
25 %
Det er alle kvinner også
25 %
Det er noe trolig alle blir hvis de lever lenge nok
0 %
NEI! (Det partiet Rødt alltid svarer)
50 %

8 stemmer • Avstemningen er over

1
4 svar
Været Langorm Siste svar

En sommer er over.

I dag er det årets siste sommerdag. I morgen er det Barsok. Årets første høstdag. I følge Alma Nakken skal morgendagens vær fortsette høsten ut. Jau jau. :-)
1
1 svar
Laster...