Backstage

Hybridet

Et Hybrid krysser sitt spor.

I Aksel Sandemoses ånd, og til Freuds store begeistrelse, skal jeg nå berette om ting som jeg husker fra tidligere tider. Fordi jeg ikke har så mye annet å gjøre, må vite.

Den eneste gangen jeg har vært i slåsskamp var på ungdomsskolen. Jeg gikk i niende. Den andre slåsskjempen gikk i sjuende. Vi tok begge skolebussen, og han satt bak meg og plagde meg. Til slutt orket jeg ikke mer, og langet ut en strak høyre som uheldigvis traff vedkommende i haka . Gutten begynte å blø, samtidig som han så på meg med "nå-skal-jeg-faen-i-helvete-meg-ta-deg-din-KUK"-blikket. Så gikk han ut av bussen og inn på skolen.

To skoletimer etterpå kom han og de ultrakule hasjrøykerkompisene hans med mord i blikket inn på klasserommet der jeg satt og ante fred og liten fare. Han gikk straka vägen mot meg og skulle til å returnere den strake høyren jeg hadde gitt han en par timer tidligere. Jeg ungikk den såvidt med min overjordiske reaksjonsevne. Så tok han hardere skyts i bruk. Nemlig beinene (størrelse 43, tror jeg). Han tuppet meg i leggen (skarpleggen, ja), og slo meg deretter med en venstre hook rett under øyet. Deretter gikk han. Verket hannes var utført.

Jeg fikk mitt første, og til nå siste, blåttøye. Det var ikke en fin følelse, men følelesen av å ha fått det av en liten syvendeklassing gjorde mer vondt. Hver gang jeg treffer på han, deler jeg ut hatblikk med lynstråler ut av øynene mine. Han gjør det samme.

Å slåss er ikke kult.

Hy. (flere memoarer kommer etterhvert)

1
5 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Jeg husker ikke alle gangene jeg har vært i slåsskamp... Det jeg derimot husker er at jeg ofte tapte.

Pumaxx - *Wham-Bam, thank you Spaceman*

1

Sant nok, Hybridet. Jeg har kun vært i slosskamp en gang, og det var bare gøy! Jeg dro til en kammerat av meg fordi han var frekk mot en venninne av meg. Han segnet ned i snøen, og jeg minnes at snøen ble litt rød der han landet. Etter en stund kom han for å banke meg, men jeg bare dyttet han over ende, og tok tak i beina hans og dro han nedover grusen til han skrek om nåde. Da kastet jeg han i en snøhaug og sparket masse snø ned i nakken hans.

Det skal legges til at hun venninna mi har hatt det veldig vanskelig, og ikke takler slike ting så godt. Dermed ble det slik. Før den episoden trodde jeg ikke at jeg kunne banke noen, men jeg kunne visst det.

Det skal også legges til at alkohol var vesentlig inne i bildet.

<-- I'm the urban spaceman, baby, but here is the twist: I don't exist -->

1

Jeg har aldri vært i slosskamp, uansett hva MentalT sier...

Vold er for tapere.

------------------------------------------------------------ Vet du hvorfor menn ikke har hemoroider? Det er fordi vi er noen perfekte rasshøl.

1

En annen ting jeg husker fra mine yngre dager er at jeg var veldig glad i å pusle puslespill. Det var nesten så jeg var sykelig opptatt av det. Jeg var ikke mer enn 8-9 år gammel, men fytte rakkert jeg var en råtass å pusle! Jeg kunne holde på en hel dag i strekk. Hver gang jeg så et puslespill ble jeg spinnvill. Og jo flere biter, jo bedre.

En gang kjøpte mamma og pappa et puslespill med 10 000 biter til meg i julegave. Det ble for mye. Ikke engang jeg klarte det. Jeg har ikke puslet puslespill etter det. Derfor tror jeg jeg skal kjøpe meg et puslespill snart.

Hy. (lurer på om mine pusleevner kan overføres til noen andre, og viktigere egenskaper)

1

Lignende innlegg

Backstage Jompa Publisert

Takk for 20 år!

Det er i dag nøyaktig 20 år siden jeg registrerte meg på VGD, etter å ha lusket rundt på forumet uten bruker et par år i forveien. I sommer ble det i likhet med mange andre gamle travere slutt på bruk...
1
0 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Hvor dro alle brukerne?

Har de deltatt i en form for Squid Games, mon tro? I så fall tenner jeg et lys for dem og håper de slapp konkurransen med å hoppe på glassflater 30 meter over bakken. Det så ikke kult ut.
1
2 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Er alle menn utro?

Leste på CNN.net at Tusvik, bonden og Tønnes menn har vært utro. Er alle menn utro?
Alle menn er utro
25 %
Det er alle kvinner også
25 %
Det er noe trolig alle blir hvis de lever lenge nok
0 %
NEI! (Det partiet Rødt alltid svarer)
50 %

8 stemmer • Avstemningen er over

1
4 svar
Været Langorm Siste svar

En sommer er over.

I dag er det årets siste sommerdag. I morgen er det Barsok. Årets første høstdag. I følge Alma Nakken skal morgendagens vær fortsette høsten ut. Jau jau. :-)
1
1 svar
Laster...