Backstage

pumaxx

Valgets kvaler...

Jeg har bestemt meg for å spise noe digg i kveld, gjerne i forbindelse med 24. Noen gode forslag på hva jeg kan putte i meg? Foreløpig ligger frossenpizza høyt oppe på rankingen...

Pumaxx - *Wham-Bam, thank you Spaceman*

1
11 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

øl

------------------------------------------------------------ Vet du hvorfor menn ikke har hemoroider? Det er fordi vi er noen perfekte rasshøl.

1

Kjøp deg ein kartong med egg.

1

Øl og potetgull.

Ein grosses bier, bitte!

1

Dersom du har penger nok til å skeie ut litt, anbefaler jeg pizza fra Pizzastua!

ExDeath ”You came from nothing, you are going back to nothing. So what have you lost? Nothing!

1
DjHarry Dersom du har penger nok til å skeie ut litt, anbefaler jeg pizza fra Pizzastua! ExDeath ”You came from nothing, you are going back to nothing. So what have you lost? Nothing!

"DjHarry skrev: Dersom du har penger nok til å skeie ut litt, anbefaler jeg pizza fra Pizzastua! "

Så rik er jeg nok ikke. Og jeg hadde heller bestilt fra Hønefoss Pizza (den på Vesterntangen). En femtilapp billigere, og like god. Men nå endte jeg opp med Big One. Klarte ikke vente lenger, var sulten som et juletre, men er nå mett og god.

Pumaxx - *Wham-Bam, thank you Spaceman*

1
pumaxx "DjHarry skrev: Dersom du har penger nok til å skeie ut litt, anbefaler jeg pizza fra Pizzastua! " Så rik er jeg nok ikke. Og jeg hadde heller bestilt fra Hønefoss Pizza (den på Ve...

BigOne er ikke så verst det heller. Nu vet jeg ikke hvordan situasjonen i storbyen er, men her på bygda er sultne jultrær et heller sjeldent fenomen. Jaja. Du får kose deg med 24 i kveld. :)

ExD ”You came from nothing, you are going back to nothing. So what have you lost? Nothing!

1

Lignende innlegg

Backstage Jompa Publisert

Takk for 20 år!

Det er i dag nøyaktig 20 år siden jeg registrerte meg på VGD, etter å ha lusket rundt på forumet uten bruker et par år i forveien. I sommer ble det i likhet med mange andre gamle travere slutt på bruk...
1
0 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Hvor dro alle brukerne?

Har de deltatt i en form for Squid Games, mon tro? I så fall tenner jeg et lys for dem og håper de slapp konkurransen med å hoppe på glassflater 30 meter over bakken. Det så ikke kult ut.
1
2 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Er alle menn utro?

Leste på CNN.net at Tusvik, bonden og Tønnes menn har vært utro. Er alle menn utro?
Alle menn er utro
25 %
Det er alle kvinner også
25 %
Det er noe trolig alle blir hvis de lever lenge nok
0 %
NEI! (Det partiet Rødt alltid svarer)
50 %

8 stemmer • Avstemningen er over

1
4 svar
Været Langorm Siste svar

En sommer er over.

I dag er det årets siste sommerdag. I morgen er det Barsok. Årets første høstdag. I følge Alma Nakken skal morgendagens vær fortsette høsten ut. Jau jau. :-)
1
1 svar
Laster...