Backstage

lepidusus

Motorsykkelfolk har ikke peiling på politikk m m

Ja, overskriften lyver ikke. Disse feite, kvalmende, skjeggete og kebabspisende individene har ikke kunnskaper om samfunnsrealiterte temaer. Det eneste de kan er å kjøre sykkel m et langt og uvasket hår.Grunnen til at disse stygge menneskene kjører fort er vel at de håper slik å bli kvitt loppene, lusa og flassen. For flasshampo har de aldri hørt om.

Kvalmende er det om sommeren. Da kryr det av dem. Ofte kommer 10 kjørende på rekke og rad m magen hengende over tanken mens de tygger seg i en skjev overleppe.

Når de endelig parkerer vraket av et kjøretøy bærer det mot nærmeste pølsekiosk. Her mesker de seg m ting som pølser u brød og iskrem. Ja, dessverre iskrem, i første rekke softis som lurer seg inn i en svart og stygg bart. Mens de ofte kikker bort på småbarn og sier Øh øh øh øh hø hø hø han derre e ikkje gammal nok tel å kjøre sykkel.

Hallo ! Fæle harry mennesker, hva feiler det dere ? Jo svaret er enkelt. Dere er klin stokk dumme. Ofte prøver dere å diskutere politkk. Hvorfor. Det er så kvalmt å høre deres Frp meninger u begrunnelse. "jau Carl I Hagen prater så lett" Mi forstår han.

Mc-folk dere er og blir idioter. Gå og heng/kjør et annet sted enn Norge. Stikk til Usa eller Polen der er dere sikkert velkommen.

1
6 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Strøk du på mopedlappen kanskje?

------------------------------------------------------------ Vet du hvorfor menn ikke har hemoroider? Det er fordi vi er noen perfekte rasshøl.

1

"lepidusus skrev: kebabspisende individene...

IKKE BLAND KEBAB INN I DETTE!!! Arg!!

Men ellers har du sikkert rett altså, for all del...

Fabianca -en dokke uten hjerne

1

Motorsyklister henger ofte sammen i kriminell subkulturer, les: MC-gjenger. Dette er håndfaste utløp for frustrasjoner over mangelfulle ferdigheter innen grammatikk og hoppetau. Likeledes har disse gjerne komplekser pga infatil skulderbredde. Jovisst, mange MC-gjengmedlemmer er tilsynelatende bredskuldrede, men i 97 % av disses tilfelle kan dette tilskrives skulderputer.

Det sier seg selv at en person med smale skuldre som verken kan sortere bokstavkjeks eller hoppe tau nødvendigvis ender opp som en taper. Ergo : En stor majoritet av norske motorsyklister er bananspisende tørketrommelflaggermus som ikke er kapable til å bryte nebbkrok mot Ørnulf Ørn.

La meg avslutte med et dikt.

Sonny Barger satt i et tre, Eikely brant ned, Sonny Barger fikk uføretrygd.

1

Og så er du i gang igjen! Er du ikke lei av å demonstrere din uvitenhet for hele verden?

Ta heller og fortell at du er en sosialklient som aldri vil få råd til å kjøpe motorsykkel. Misunnelsen er fremdeles større enn kjønnslysta.

Ein grosses bier, bitte! (Som du aldri har råd til å kjøpe!)

1

Lignende innlegg

Backstage Jompa Publisert

Takk for 20 år!

Det er i dag nøyaktig 20 år siden jeg registrerte meg på VGD, etter å ha lusket rundt på forumet uten bruker et par år i forveien. I sommer ble det i likhet med mange andre gamle travere slutt på bruk...
1
0 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Hvor dro alle brukerne?

Har de deltatt i en form for Squid Games, mon tro? I så fall tenner jeg et lys for dem og håper de slapp konkurransen med å hoppe på glassflater 30 meter over bakken. Det så ikke kult ut.
1
2 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Er alle menn utro?

Leste på CNN.net at Tusvik, bonden og Tønnes menn har vært utro. Er alle menn utro?
Alle menn er utro
25 %
Det er alle kvinner også
25 %
Det er noe trolig alle blir hvis de lever lenge nok
0 %
NEI! (Det partiet Rødt alltid svarer)
50 %

8 stemmer • Avstemningen er over

1
4 svar
Været Langorm Siste svar

En sommer er over.

I dag er det årets siste sommerdag. I morgen er det Barsok. Årets første høstdag. I følge Alma Nakken skal morgendagens vær fortsette høsten ut. Jau jau. :-)
1
1 svar
Laster...