Backstage

northstand

Interessert

Interessert er et ord jeg har bruk mye i dag. Tror ikke at jeg har bruk det så mye før!

--Slainte-- --Journalist i Vås Og rør--

1
14 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg synes det er synd folk har sluttet og bruke "immari" De bruker jævli' istedet ******************************************************************************************** The next time you find yourself in a difficult situation, remember; "Just enjoy the Ozzy, and keep your mouth shut". It's amazing how much wisdom it is in that simple sentence. Try it sometime, you'll be surprised how well that works.

1

Plusskvamperfektum er et ord jeg bruker ganske ofte

------------------------------------------------------------ Vet du hvorfor menn ikke har hemoroider? Det er fordi vi er noen perfekte rasshøl.

1
pumaxx Infernalsk kjedelig...

"pumaxx skrev: Infernalsk kjedelig... "

"Infantile mennesker! Jeg gjentar: INFANTILE!" Fint ord.

<-- I'm the urban spaceman, baby, but here is the twist: I don't exist -->

1
BabaORiley "pumaxx skrev: Infernalsk kjedelig... " "Infantile mennesker! Jeg gjentar: INFANTILE!" Fint ord. <-- I'm the urban spaceman, baby, but here is the twist: I don't exist -->

Forøvrig bruker jeg 'latterlig' temmelig ofte om dagen. Jeg tror det er det verste å få slengt i trynet når du har sagt noe dumt. I alle fremtidige bøker om hersketeknikk skal det legges ettertrykkelig vekt på å utbryte "latterlig!" titt og ofte...

Pumaxx - *Wham-Bam, thank you Spaceman*

1
pumaxx Nå spiser jeg et kaldt BigOne stykke... Bare så det ikke er noen tvil. Etterpå skal jeg avslutte kvelden med en stk. petterøes mild. Pumaxx - *Wham-Bam, thank you Spaceman*

"pumaxx skrev: Nå spiser jeg et kaldt BigOne stykke... Bare så det ikke er noen tvil. Etterpå skal jeg avslutte kvelden med en stk. petterøes mild."

Høres meget bra ut. Nå skal jeg snart spise kveldsmat (det må jeg ha), se litt på tv for så å ta kveldens siste Lucky mens jeg fryser rassen av meg.

<-- I'm the urban spaceman, baby, but here is the twist: I don't exist -->

1

Lignende innlegg

Backstage Jompa Publisert

Takk for 20 år!

Det er i dag nøyaktig 20 år siden jeg registrerte meg på VGD, etter å ha lusket rundt på forumet uten bruker et par år i forveien. I sommer ble det i likhet med mange andre gamle travere slutt på bruk...
1
0 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Hvor dro alle brukerne?

Har de deltatt i en form for Squid Games, mon tro? I så fall tenner jeg et lys for dem og håper de slapp konkurransen med å hoppe på glassflater 30 meter over bakken. Det så ikke kult ut.
1
2 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Er alle menn utro?

Leste på CNN.net at Tusvik, bonden og Tønnes menn har vært utro. Er alle menn utro?
Alle menn er utro
25 %
Det er alle kvinner også
25 %
Det er noe trolig alle blir hvis de lever lenge nok
0 %
NEI! (Det partiet Rødt alltid svarer)
50 %

8 stemmer • Avstemningen er over

1
4 svar
Været Langorm Siste svar

En sommer er over.

I dag er det årets siste sommerdag. I morgen er det Barsok. Årets første høstdag. I følge Alma Nakken skal morgendagens vær fortsette høsten ut. Jau jau. :-)
1
1 svar
Laster...