Backstage

JalleMo

Anonymicus:

Jeg tror jeg elsker deg. Slutt din jobb i Baywatch,og heller gift deg med meg.

1
28 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Jalle! Du er tilbake!! Har savnet deg sånn! Men..... ikke du meg, nei... ja ja...

1
99Luftballongs

"JalleMo skrev: Jeg tror jeg elsker deg. Slutt din jobb i Baywatch,og heller gift deg med meg."

hehey!!!!! det er jo den jalle jeg kjenner :)

1

at du bruker litt av teksten fra en sang med Luxus Leverpostei er urovekkende syntest jeg.

1

Hei Jalle, er du tilbake? Baywatch du da.. LOL :)

1
anonymicus Jalle da :) *rødme* :)

Anonymicus, når har du tenkt å og sende meg en mail på jallemo@hotmail.com? Jeg vil så fryktelig gjerne bli bedre kjent med denne til syne latende utrolig oppegående og godhjertete jenta :)

1
batboy69 "MentalT skrev: at du bruker litt av teksten fra en sang med Luxus Leverpostei er urovekkende syntest jeg." det bekymrer oss mer at du kan tekstlinjer fra den gruppa..

jeg minnes svakt en gang noen klarte å lure meg med inn på en konsert med denne "gruppa". Til mitt forsvar må jeg si at jeg gikk når 3. sangen begynte. Og når de spillte noen måneder senere på samme stedet som jeg bodde på hybel, så var jeg ikke inne på konserten. Jeg var, for å være helt ærlig, edru.

1
MentalT jeg minnes svakt en gang noen klarte å lure meg med inn på en konsert med denne "gruppa". Til mitt forsvar må jeg si at jeg gikk når 3. sangen begynte. Og når de spillte noen måned...

"MentalT skrev: jeg minnes svakt en gang noen klarte å lure meg med inn på en konsert med denne "gruppa". Til mitt forsvar må jeg si at jeg gikk når 3. sangen begynte. Og når de spillte noen måneder senere på samme stedet som jeg bodde på hybel, så var jeg ikke inne på konserten. Jeg var, for å være helt ærlig, edru."

jeg hadde gått etter to takter.. ----------------------------------------------------- "Karlheinz1 skrev: 6. Hva kan vi gjøre for å forbedre VGD? Mer seriøsitet"

"MentalT skrev: Debattkjendis utklasset chippendales"" -----------------------------------------------------

1

Lignende innlegg

Backstage Jompa Publisert

Takk for 20 år!

Det er i dag nøyaktig 20 år siden jeg registrerte meg på VGD, etter å ha lusket rundt på forumet uten bruker et par år i forveien. I sommer ble det i likhet med mange andre gamle travere slutt på bruk...
1
0 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Hvor dro alle brukerne?

Har de deltatt i en form for Squid Games, mon tro? I så fall tenner jeg et lys for dem og håper de slapp konkurransen med å hoppe på glassflater 30 meter over bakken. Det så ikke kult ut.
1
2 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Er alle menn utro?

Leste på CNN.net at Tusvik, bonden og Tønnes menn har vært utro. Er alle menn utro?
Alle menn er utro
25 %
Det er alle kvinner også
25 %
Det er noe trolig alle blir hvis de lever lenge nok
0 %
NEI! (Det partiet Rødt alltid svarer)
50 %

8 stemmer • Avstemningen er over

1
4 svar
Været Langorm Siste svar

En sommer er over.

I dag er det årets siste sommerdag. I morgen er det Barsok. Årets første høstdag. I følge Alma Nakken skal morgendagens vær fortsette høsten ut. Jau jau. :-)
1
1 svar
Laster...