Backstage

hbigz

Snart jul?

Joda, det er tydelig at jula nærmer seg, eller....? Butikkene starter altfor tidlig. Ble møtt av nisser og julepynt i butikken på lørdag. Jul er en fin ting, men jeg syns vi skal spare jula til desember. Julemarsipanen dukket opp i oktober, med holbarhetsdato før julaften!!! Argumentet fra butikkinnehaveren var at da får folk bedre tid på seg. Tror ikke på det argumentet jeg. Undersøkelser viser nemlig at 95% av all julehandel blir gjort de siste syv dagene før jul. Jula kommer med andre ord like overraskende på oss hver gang. Men jeg har faktisk planer om å gjøre noe med dette i år, kanskje benytte meg av det han butikkmannen sa. Jeg drar nemlig til Oslo siste uka i november, og da skal jeg prøve å få unna all julegavehandel. For jeg har alltid tilhørt den 95%en som panikkhandler site uka før jul. Så kan jeg heller bruke de siste dagene før jul til kos i lag med barna - samtidig som en får fordelt utgiftene litt utover, så en slipper vakum på bankkontoen. Ellers er jeg meget glad i jula, da kommer barnet frem i meg. Samtidig prøver jeg å fortelle barna hvorfor vi feirer jul, egentlig. Jeg gleder meg til jul, spesielt til jula i år.

Hvordan er deres juleforberedelser?

1
17 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Eg hata jul. Stresse som faen til julafta med å vaske og styr og vesen, so når jula endelig kjeme, so får man berre dårlige presanga som ingen ønska seg, og når jula e ferdig må man ta ned treet uten å knuse noke (som man sjølsagt alltid gjer) og hive da ut og på sjøen.

Drittid.

1

"hbigz skrev: Hvordan er deres juleforberedelser? "

Teste all juleølen dem har i butikken. Eventuelt kjøpe noen gaver i tillegg

------------------------------------------------------------ Vet du hvorfor menn ikke har hemoroider? Det er fordi vi er noen perfekte rasshøl.

1

Jepp! Der jeg jobber satte vi opp nisse-dokkene i går! Julebelysningen har vært oppe mange dager allerede.

Gaffel i øyet, assa! Gorken©2002 Gorken. Redaktør, Vås & Rør

1

"hbigz skrev: Hvordan er deres juleforberedelser?"

eg lagar mykje bråk.

1

Hvordan er deres juleforberedelser?

Kjøpe billett til Spania!!!

Only users lose drugs......

1

Gjør alt jeg kan for å unngå maset.

1

kjøpe noe billig dritt til venner og familie, som de garantert ikke får bruk for. Gidder ikke pynte eller noe på hybelen. Det er det nok av hjemme.

Derimot er nyttårsaften en artig dag.

1
hbigz Tror nok synet ditt forandrer seg når du får egne barn - jul og barn er noe helt spesielt. Jo da, nyttårsaften er også en artig dag. I år blir det også en annerledes nyttårsaften -...

på nyttårsaften er det så mange folk der jeg er at det blir påde kalkun og pinnekjøtt og ribbe. For å gå ut på nyttårsaften tør jeg ikke. Da er det folk som ikke drikker til vanlig som er ute og drikker. Det er folk som drikker til vanlig som drikker enda mer enn vanlig. Og i tillegg har alle høyeksplosiver med seg.

1

jeg og fyren min skal til norge til jul, drar uka før jul... vi er lutfattige men jeg håper vi får råd til noen koselig gaver til familien min og greier. folka her nede er heldigvis ikke vant til så mye gaver så vi trenger ikke kjøpe noe særlig til hans familie >:)

1

jula er også årets høydepunkt ikke sant for det er så kos og da skal jeg på Moa® >:D og suge opp atmosfæra og greier kanskje kjøpe gaver til noen heldiggriser tjihei hohoho og så skal jeg lage snømann og dame som i fjor :P og så må jeg lage pepperkakehus for de andre syns at det er så kult når jeg gjør det for jeg er så flink atte. hau hau hmmmm også juleaften morning skal jeg se tre nøtter til fjertepott og donald ducks jul og greier for det er dritkos selv om jeg må stå opp altfor tidlig og da erre så kaldt og greier og juleaften skal vi ha pinnekjøtt for det er supernam. eneste jeg spiser er pinnekjøtt med mandelpoteter hohoho og så nyttårsaften har vi kalkun og det er nam for jeg må leke gynokolog og sy igjen kalkunen hihihi den spiser jeg også kun med kalkun med ris og brun saus som jeg selv må lage for familien min lager alltid innvollsaus og det ekke nam og min saus blir mye nammere jepp hohohoho ehm jepp....

1

Først er det bursdag! Så kan jeg tenke på jul etter det.

<-- I'm the urban spaceman, baby, but here is the twist: I don't exist -->

1
hbigz Tror nok synet ditt forandrer seg når du får egne barn - jul og barn er noe helt spesielt. Jo da, nyttårsaften er også en artig dag. I år blir det også en annerledes nyttårsaften -...

"hbigz skrev: Tror nok synet ditt forandrer seg når du får egne barn - jul og barn er noe helt spesielt."

jeg er glad for at julestemninga mi aldri bli borte! hver lille julaften setter hele familien seg i bilen og kjører til hedmark for å feire på familiegården..:) det er noe helt spesiellt, det der. og jeg blir helt rar av å tenke på det:)

1

"hbigz skrev: Joda, det er tydelig at jula nærmer seg, eller....? Butikkene starter altfor tidlig. Ble møtt av nisser og julepynt i butikken på lørdag. Jul er en fin ting, men jeg syns vi skal spare jula til desember. Julemarsipanen dukket opp i oktober, med holbarhetsdato før julaften!!! (...)"

Er så enig. Hvorfor begynner de alt nå? Slik har det aldri vært før. Og jeg liker det ikke (selv om det å begynne med julemarsipan nå ikke er helt dumt - nammenamm :-) ). Personlig synes jeg de burde begynne rundt første søndag i advent. Kanskje uka før denne, slik at de fikk opp alt til denne dagen. Hadde vært flott, med 4-5 ukers forberedelsestid. Akkurat passe...

1

Lignende innlegg

Backstage Jompa Publisert

Takk for 20 år!

Det er i dag nøyaktig 20 år siden jeg registrerte meg på VGD, etter å ha lusket rundt på forumet uten bruker et par år i forveien. I sommer ble det i likhet med mange andre gamle travere slutt på bruk...
1
0 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Hvor dro alle brukerne?

Har de deltatt i en form for Squid Games, mon tro? I så fall tenner jeg et lys for dem og håper de slapp konkurransen med å hoppe på glassflater 30 meter over bakken. Det så ikke kult ut.
1
2 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Er alle menn utro?

Leste på CNN.net at Tusvik, bonden og Tønnes menn har vært utro. Er alle menn utro?
Alle menn er utro
25 %
Det er alle kvinner også
25 %
Det er noe trolig alle blir hvis de lever lenge nok
0 %
NEI! (Det partiet Rødt alltid svarer)
50 %

8 stemmer • Avstemningen er over

1
4 svar
Været Langorm Siste svar

En sommer er over.

I dag er det årets siste sommerdag. I morgen er det Barsok. Årets første høstdag. I følge Alma Nakken skal morgendagens vær fortsette høsten ut. Jau jau. :-)
1
1 svar
Laster...