Backstage

Dagbladet

Avsløringer om Dagbladet

Hei, alt dere har hørt om meg til nå er løgn. Nå kommer den riktige avsløringen om meg. Jeg er egentlig ei blond jente på 18 år som heter Janette og søker etter guttevenner (og litt til) i alderen til 16 - 25. Noen som vil være guttevennene mine? Og så må jeg legge til at jeg bruker bh-størrelse 34D og liker å se på Baywatch sammen med guttevennene mine

------------------------------------------------------------ Vet du hvorfor menn ikke har hemoroider? Det er fordi vi er noen perfekte rasshøl.

1
16 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er ikkje 34D jævligt stor, omtrent som ho der Lolo Ferrari-dama?

1

"Jeg er egentlig ei blond jente på 18 år som heter Janette og søker etter guttevenner (og litt til) i alderen til 16 - 25"

Hahahahahahaha!! Ja du er sannelig en morsom kar, Daggis!

1
Davenstor "Jeg er egentlig ei blond jente på 18 år som heter Janette og søker etter guttevenner (og litt til) i alderen til 16 - 25" Hahahahahahaha!! Ja du er sannelig en morsom kar, Daggis!

Tror du ikke på meg Davenstor? Her har du i hvert fall et bildet med den nye gitaren min, så får du tro hva du vil...

http://www.thrashified.com/dagbladet.jpg

------------------------------------------------------------ Vet du hvorfor menn ikke har hemoroider? Det er fordi vi er noen perfekte rasshøl.

1
Davenstor Du er ikke amerikaner heller!

Jeg behøver vel ikke være amerikaner selv om det amerikanske flagget pryder gitaren min?

------------------------------------------------------------ Vet du hvorfor menn ikke har hemoroider? Det er fordi vi er noen perfekte rasshøl.

1

"Dagbladet skrev: Hei, alt dere har hørt om meg til nå er løgn. Nå kommer den riktige avsløringen om meg. Jeg er egentlig ei blond jente på 18 år som heter Janette og søker etter guttevenner (og litt til) i alderen til 16 - 25. Noen som vil være guttevennene mine? Og så må jeg legge til at jeg bruker bh-størrelse 34D og liker å se på Baywatch sammen med guttevennene mine. ````````````````````````````````````````````````````````````` Til JANETTE..;-)

Kanskje på tide å fortelle "sannheten" om meg også da. Jeg er egentlig en gutt i alderen 16 - 25 år. Mitt navn er Marc, og jeg digger veldig godt Daggis. Hysj......

Til Janette's spørsmål her, så vil jeg svare at jeg godt kunne tenkt meg å være hans guttevenn. Har lenge hatt denne søte jenta i min fantasi. Janette er bare så SØT og GOD! OJJJJJJ.........

Ha en fin dag, Janette. Håper vi kan treffes snart og se på Baywatch sammen. Lol

Klem og Koz fra Marc

1
Xara "Dagbladet skrev: Hei, alt dere har hørt om meg til nå er løgn. Nå kommer den riktige avsløringen om meg. Jeg er egentlig ei blond jente på 18 år som heter Janette og søker etter g...

Så hyggelig da Marc. Det beste med Baywatch er selvfølgelig da de løper, synes ikke du det også?

------------------------------------------------------------ Vet du hvorfor menn ikke har hemoroider? Det er fordi de er noen perfekte rasshøl.

1

Eller kanskje du er en 19-åring fra Kongsvinger med stort behov for oppmerksomhet?

SunGod

1

Lignende innlegg

Backstage Jompa Publisert

Takk for 20 år!

Det er i dag nøyaktig 20 år siden jeg registrerte meg på VGD, etter å ha lusket rundt på forumet uten bruker et par år i forveien. I sommer ble det i likhet med mange andre gamle travere slutt på bruk...
1
0 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Hvor dro alle brukerne?

Har de deltatt i en form for Squid Games, mon tro? I så fall tenner jeg et lys for dem og håper de slapp konkurransen med å hoppe på glassflater 30 meter over bakken. Det så ikke kult ut.
1
2 svar
Backstage Skarpretteren Siste svar

Er alle menn utro?

Leste på CNN.net at Tusvik, bonden og Tønnes menn har vært utro. Er alle menn utro?
Alle menn er utro
25 %
Det er alle kvinner også
25 %
Det er noe trolig alle blir hvis de lever lenge nok
0 %
NEI! (Det partiet Rødt alltid svarer)
50 %

8 stemmer • Avstemningen er over

1
4 svar
Været Langorm Siste svar

En sommer er over.

I dag er det årets siste sommerdag. I morgen er det Barsok. Årets første høstdag. I følge Alma Nakken skal morgendagens vær fortsette høsten ut. Jau jau. :-)
1
1 svar
Laster...