Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Skilsmisse

Og så blir det skilsmisse, da..... Hvordan forklarer man det for en 3-åring? Når i forløpet? Noen som har erfaringer?

1
2 svar

2 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Amadine

Unger på tre år skjønner ikke så mye av konsekvenser. Så lenge mor og far er venner og kan prate med respekt til hverandre så går dette fint. Når først det onde skjer så er det vel den enkleste alderen å bryte opp i når en tenker på ungene. Dem omstiller seg lett i den alderen. De fleste har foreldre i dag som er skilte så unger i den alderen tror det skal være sånn. Ikke gjør det mer komplisert enn det er. Ungen trenger ingen dyp grunn for å akseptere at mor og far skal bo hver for seg i den alderen. Snakk ikke med en 3 åring som om den er voksen og har masse vett. Det er faktisk en umoden krabat som ikke vet stort om livet. Vær venner og unngå krangel og bråk som vil prege et lite barnesinn, så kommer nok pjokken seg frem i livet som andre barn.

1

StoreMeg

Dette har jeg ikke vært igjennom selv, men kjenner noen som ikke sa noe før man flytter ut, og da skulle barna også flytte. Det var ikke helt vellykket for å si det sånn.

Jeg ville vel sagt noe når det var endelig bestemt. Bør vel ikke fortelle alt på en gang, men at mamma og pappa ikke skal bo sammen lenger , og hvordan barna/barnet skal bo er vel noe barna/barnet har greit av å vite før det skjer også. En treåring skjønner mer en du tror, så han/hun kan ha skjønt mye allerede.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Laster...