Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Mor fengslet for å nekte far samvær m felles barn!

I Danmark er en mor fengslet for å nekte faren til hennes barn samvær og for å holde barnet skjult.

Når vil vi i Norge gå kraftigere til verks mot foreldre som nekter den andre forelder tilgang på felles barn?

Myndighetene må jo først og fremmest gå i seg selv for å endre på normgivende strukturelle føringer som legger forholdene så alt, alt, alt for godt til rette for at den ene forelder (som regel mor) skal legge hindringer mellom barnet og den andre forelderen (som regel far)!

1
35 svar

Little_Raccoon

Frihetsberøvelse som straff for frihetsberøvelse er virkelig rettferdighet i praksis!

Jeg gjetter på at du er for dødsstraff også..? :p

Kjære deg, "forelderlikeverd", jeg skjønner at dette med å være forelder er en sak du brenner for mer enn noe annet, og det er bra, ikke misforstå meg der, men et par ting burde du roe ned på. For eksempel dette med hvor håpløse jenter som tar abort eller får barn i 30-40-årene er (deres kropp, deres valg) og at du tydeligvis mener fengselsstraff for at barnet nektes å treffe begge foreldrene er MILDT. Jeg mener, hvis forelderen som nektes å treffe barnet går til politiet, har han/hun truffet barnet igjen i løpet av et par dager, så det kan ikke påføres så grusomt mye skade på barnet om det er borte fra far/mor i tre-fire dager. Hvis ikke forelderen tar kontakt med politiet eller prøver å få se barnet sitt igjen så er det kanskje like greit at det blir sånn, for det virker jo da som han/hun ikke bryr seg. Det påføres nok mye mer skade på de barna som ikke burde treffe en av foreldrene pga mishandling, men som er der bare fordi loven sier de SKAL være der.

Og et lite tips... Ikke så fanatisk! Jeg mener, du kan ikke gjøre livet til barn 100% perfekt. Du kan beskytte mot de største farene, i så stor grad det er mulig (og det er igjen bra) men pass på at du ikke blir helt "alle små barn skal settes i en boble". For å være helt ærlig, barn som vokser opp helt uten en eneste plage eller bekymring i verden blir umodne drittsekker som voksne (beklager overdrivelsen, men de blir hvertfall temmelig bortskjemte). Beskytt barn, men ikke nekt de innsikt til hvordan livet faktisk er, for da går de på en alt for stor smell når det er på tide å begi seg ut i verden.

2

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Likestilling

Likestilling

Bilde

Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Laster...