Barn og Foreldre

TheManWithNoName

Hvorfor vil dere ha Barna borte 24/7?

Først av alt. Å være sammen med dit barn er jo viktigere enn å tjene penger....jeg ser HVER dag at foreldre bruker "må tjene penger" som unskylding for å sende barna vekk.

Hvorfor fikk du barn vis ikke du skal oppfostre ham? Han er DITT barn, ikke barnehagens.

Er du lei av baret/barna dine? Vil du heller ha en karriere en å være sammen med din egen sønn/datter?

Det er noen spørsmål jeg ikke vet svar på. Håper at noen av dere kan svare, så jeg blir litt klokere og får innsyn i foreldres tanker.

1
9 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Vet ikke helt hva du mener med 24/7 - annet enn at det betyr 24 timer i døgnet, 7 dager i uka...og da var det vel i seg selv en overdrivelse.

Men du nevner barnehagen - og der kan det bli lange dager. Også skolefritidsordning etter skoletid gir lange dager.

I utgangspunktet tror jeg ikke foreldre får barn som de ikke vil se, treffe eller tilbringe tid sammen med. Men noen kan nok bli fanget i en karrierekarusell med lange dager,overtid og reising i jobben.

Andre foreldre lever dyrt og må prioritere jobben for å klare å betale for kalaset (dyr enebolig,hytte,et par biler, utenlandsturer, dyre hobbyer etc)

Noen foreldre prioritere jobben og alt ekstraarbeid de kan få fordi de ikke er spesielt høytlønnet men har mange lån å betjene samt faste utgifter - typ huslån,billån,studielån,forbrukslån - strøm,forsikring,barnehage,SFO , mat og husholdningsartikler, klær og fritidssysler for hele familien.

Jeg tror ikke at de fleste yrkesaktive foreldre er lei av sine barn og jobber mye for å slippe å ha noe med dem å gjøre.

Jeg tror derimot at mange jobber mye for å klare sine forpliktelser og kanskje ha litt ekstra slik at barna har alt de trenger og kan delta på ting (alt koster) og ikke stikke seg "negativt" ut i kameratflokken eller klassen. Noen jobber masse for å ha råd til å gi sine barn muligheter,opplevelser og ting som de selve ikke fikk eller hadde når de vokste opp...de drives av at deres barn ikke skal føle seg eller være så utenfor som de gjorde eller var.

2
TheManWithNoName Godt svar, men for å være ærlig hadde jeg lyst å høre en unskylding som ikke skrives med "må tjene penger " etc.... Men langt svar, så du får poeng for den

Godt svar, men for å være ærlig hadde jeg lyst å høre en unskylding som ikke skrives med "må tjene penger " etc

Hva mener du med "høre en unnskyldning som ikke skrives med "må tjene penger" ?

- Ingen arbeider for knapper og glansbilder vet du. Folk arbeider mot betaling.

Du får det til å høres ut som om foreldre arbeider mye bare for å arbeide og slippe å treffe sine barn...at de ikke har behov for pengene/lønnen.

Kanskje du mener at i det minste den ene forelderen burde nøye seg med å jobbe deltid for barnas skyld? At foreldrene ville ordnet seg slik hvis de var galde i sine barn..?

1

Om du kan gi meg penger så kan jeg godt være hjemme 24/7 jeg...

virker veldig gjennomtenkt tråden her..

Jeg har iafall lyst å gi ungen mitt tak over hodet.. og mat på bordet.

1
Arnebelinda Om du kan gi meg penger så kan jeg godt være hjemme 24/7 jeg... virker veldig gjennomtenkt tråden her.. Jeg har iafall lyst å gi ungen mitt tak over hodet.. og mat på bordet.

virker veldig gjennomtenkt tråden her..

Har inntrykk av at det er et ungt menneske som spør....en som (av helt naturlige årsaker) ikke har erfart å ha ansvaret for faste utgifter, lån og de daglige "driftsutgifter" for en familie.

Og ære være for at de unge spør sier jeg bare :)

1
TheManWithNoName

Man må jo spør vis man vil ha svar ^^

1

Lignende innlegg

Psykologi Script Publisert

Sinne

Jeg har tidligere påpekt hvordan ydmykelser fremkaller sinne. hos strandberg og mange av oss, dersom andre stetter oss i en ydmykende situadsjon. Og hva med sjalusi? Hva er det annet enn tanken på utr...
1
0 svar

Oppsigelse

Har fått oppsigelse på leieforholdet etter husleielovene §9-5/6 at boligen skal bygges om, men så får jeg høre at så fort jeg har flyttet skal noen andre inn. Altså ingen ombygging. Jeg har fått meg e...
1
0 svar
Psykologi Slettet-7EYA3G Publisert

Hvordan takle Angst? Psykologens Verktøy

Hvis du sliter med stress og angst, så vil denne samtalen hjelpe: https://youtu.be/5HT3vsg3PVI Psykologen Ida er spesialist på Angst, og forklarer på en god måte både hva det er og hvordan du blir kvi...
1
0 svar
Hus, Hage og Oppussing Wigarth Siste svar

Elektrohjelp

Hei! noen med litt elektro-kunnskap her? Har en gammel el motor fra 60 tallet (3 fas) med fire ledninger. grønn - rød - svart - brun. Hvem ledning er egentlig hva? Noen som vet?
2
2 svar
Psykologi Script Publisert

Warholm

Se bort fra moralen, så er Warholm og Northug litt av samme typen, smarte, følsomme (det er her hemmeligheten ligger), som gjør det utrolige ved de største anledninger.
1
0 svar
Psykologi Script Publisert

Bråthen

Bråthen er simpelthen uavsettelig, det må skiforbundet forstå. De er nødt til å nøye seg med en advarsel, noe sånt, dette er en tapt sak for dem. Bråthen kan vel også roe seg litt. Det må komme til et...
1
0 svar
Psykologi Script Publisert

Bråthen

De som vil sparke Bråthen, kan alle skiftes ut, uten at noe av større verdi for norsk hoppsport går tapt. Bråthen derimot (og Støckl), er enestående ressurser for hopplandslaget. At Bråthen kanskje h...
1
0 svar
Laster...