Barn og Foreldre

mayharriet

VI KREVER GRANSKING AV BARNEVERNET

Vi håper at så mange som mulig stiller på stortinget 13. desember 2013 for å bli med på overrekkelsen av underskriftskampanjen vi har hatt gående!

Solveig Horne hadde dessverre ingen mulighet for å ta i mot oss denne dagen , så vi blir møtt av politisk rådgiver Ronny Røste i stedet – tidspunktet er satt til klokka 14:30.

Tanken er å lage en markering rundt overrekkelsen, så vårt forslag er at vi møtes på Oslo S klokka 13.00, før vi med tente fakler går samlet opp Karl Johans gate og stopper foran Stortinget. Fra kl 14.00 - 15.00 er alle samlet alle utenfor Stortinget , og vi tenner nye fakler mens de som skal overrekke underskriftene går inn. Merk: Alle deltakere medbringer min. 2 fakler hver.

Jeg har søkt om tillatelse både fra Oslo Politidistrikt og Stortinget om tillatelse til fakkeltoget. Merk: Det er en selvfølge at vi viser normal folkeskikk. VI TILLATER IKKE NOEN FORM FOR URO DENNE DAGEN.

Vi skal markere på en ryddig og grei måte at det er mange foreldre som ikke får se sine håpefulle gå i Luciatog denne dagen, og at mange barn må bære lyset og glitteret uten mamma eller pappa som stolt tilskuer.

Barn er også velkommen til å gå i fakkeltog med oss ♥

Media er informert og vi håper å se så mange som overhodet mulig sammen med oss på denne helt spesielle Lucidagen i "2013":https://www.facebook.com/events/1432235437004975/permalink/1432821910279661/

2
13 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Vi skal markere på en ryddig og grei måte at det er mange foreldre som ikke får se sine håpefulle gå i Luciatog denne dagen, og at mange barn må bære lyset og glitteret uten mamma eller pappa som stolt tilskuer.

Dårlig timing å holde protest den 13. på selve Lucia-dagen.

Ville vore lurere å gå å sjå Lucia-toget.

Personlig elsker eg barnevernet, men det er klart, erfaringene er så forskjellige.

1

Det er nå ikke barnevernet som bestemmer om det ikke skal være samvær. Det er det retten som avgjør. Det er vel denne som burde granskes da?

1
eide-linn http://www.underskrift.no/vis.asp?Kampanje=4635 Håper og se MANGE som markerer denne dagen sammen med oss. FOR VÅRE BARN OG FAMILIER

http://www.underskrift.no/vis.asp?Kampanje=4635

Jeg forstår fremdeles ikke hva det handler om. Er det barnverntjenesten i de 428 kommunene en er misfornøyd med? Er det noen av dem? Er det fylkesnemndene? Er det rettsinstansene? Er det det statlige barnevernet? Er det lovgiverne (Stortinget)? Eller er den utøvende makten (Regjeringen)?

3
Meg_selv Det er nå ikke barnevernet som bestemmer om det ikke skal være samvær. Det er det retten som avgjør. Det er vel denne som burde granskes da?

Også på dette feltet kan det være avgjørende å få begynt i riktig ende av en hendelsesrekke. Her, der kravet om begrenset/intet samvær aller først ble satt fram: Ved barnevernet. Ikke i fylkesnemnd, tingrett eller lagrett.

Erfaringene er deprimerende entydige. De dokumenterer at barnevernets preferanser her ytterst sjelden fravikes ved dømmende instans nr 2, 3 eller 4. Og, da uten at barnevernets saks-argumenter er sikret en anstendig og edruelig sannhets-kontroll. Altfor ofte er det pinlig overtydelig at barnevernets påstander og vurderinger glatt og kritikkløst arves og stemples videre av de senere doms-instanser.

Den erfarne barneverns-advokaten A. H. sa det slik: "Barnevernet og fylkesnemnda sover tett i samme seng". Saksbehandlinger og avgjørelser gir sterk mistanke / holdepunkt for at det videre oppstår tilskitnede trekant- og flerkant-forhold mellom doms-aktørene.

Vi har - også i Norge - hellige kuer. Svært hellige. En av disse benevner seg selv som rettsvesenet. Slik stoda er pr i dag, er det selvmord her å gå til frontal-angrep. Men, en av bakdørene står og slamrer på vidt gap. Og dit kommer en, ja nettopp - via barnevernet.

2
Flacoloco Også på dette feltet kan det være avgjørende å få begynt i riktig ende av en hendelsesrekke. Her, der kravet om begrenset/intet samvær aller først ble satt fram: Ved barnevernet. I...

Den erfarne barneverns-advokaten A. H. sa det slik: "Barnevernet og fylkesnemnda sover tett i samme seng". Saksbehandlinger og avgjørelser gir sterk mistanke / holdepunkt for at det videre oppstår tilskitnede trekant- og flerkant-forhold mellom doms-aktørene.

Herregud - jeg er tom for ord.

2

Lillebror synes det er så trist.

Fryktelig trist, sikkert og visst!

Hele familien forsvant avsted,

og uten at han fikk bli med...

Lillebror havnet i fosterhjem,

for naboen mente at mamma var slem...

Det syns ikke Lillebror,

han liker mamma, han!

Kanskje litt rar, men likevel:

Så snill som det går an!

Kari og Mari er svært så kry,

bor i en by, kloke som fy!

De har gått skoler og seminar,

og vet du hva annet de har?

Jo, de har lært seg at far og mor

er langt mindre viktig enn menigmann tror...

Det tror ikke Lillebror,

nei langt, så langt ifra!

Det er det bare barnevern,

og ingen flere' som tror! HILSEN OSS I 3 MAI

1

Tjah Har ikke mye fint å si om BV jeg heller ! Hovedårsaken til at en venninne av meg og søsteren hennes er tungenarkomaner og henger i en park , er at BV fjernet de fra foreldrene og satte de på en institusjon hvor eldstejenta (min venninne) ble utsatt for noe fæle overgrep.og de fikk nesten aldri treffe sine foreldre, så moren tok livet sitt og faren døde av infarkt;(!

En annen venninne fikk BV brasende inn i huset på morsdagen hvor de hentet den lille sønnen hennes etter et opphold på sudmanske!! Heldigvis knuste hun BV og får sønnen sin igjen!

1

Lignende innlegg

Oppsigelse

Har fått oppsigelse på leieforholdet etter husleielovene §9-5/6 at boligen skal bygges om, men så får jeg høre at så fort jeg har flyttet skal noen andre inn. Altså ingen ombygging. Jeg har fått meg e...
1
0 svar
Psykologi Slettet-7EYA3G Publisert

Hvordan takle Angst? Psykologens Verktøy

Hvis du sliter med stress og angst, så vil denne samtalen hjelpe: https://youtu.be/5HT3vsg3PVI Psykologen Ida er spesialist på Angst, og forklarer på en god måte både hva det er og hvordan du blir kvi...
1
0 svar
Hus, Hage og Oppussing Wigarth Siste svar

Elektrohjelp

Hei! noen med litt elektro-kunnskap her? Har en gammel el motor fra 60 tallet (3 fas) med fire ledninger. grønn - rød - svart - brun. Hvem ledning er egentlig hva? Noen som vet?
2
2 svar
Psykologi Script Publisert

Warholm

Se bort fra moralen, så er Warholm og Northug litt av samme typen, smarte, følsomme (det er her hemmeligheten ligger), som gjør det utrolige ved de største anledninger.
1
0 svar
Psykologi Script Publisert

Bråthen

Bråthen er simpelthen uavsettelig, det må skiforbundet forstå. De er nødt til å nøye seg med en advarsel, noe sånt, dette er en tapt sak for dem. Bråthen kan vel også roe seg litt. Det må komme til et...
1
0 svar
Psykologi Script Publisert

Bråthen

De som vil sparke Bråthen, kan alle skiftes ut, uten at noe av større verdi for norsk hoppsport går tapt. Bråthen derimot (og Støckl), er enestående ressurser for hopplandslaget. At Bråthen kanskje h...
1
0 svar
Psykologi JOlsen Siste svar

Depresjon som aldri tar slutt.

Jeg har vært mer eller mindre deprimert siden 70 tallet Jeg har vært deprimert siden tidlig på og er det fremdeles, mer eller mindre. Går på antideppresiva men det tar ikke alt. En ødelagt barndom har...
1
3 svar
Laster...