Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kan far overstyre mor og holde henne utenfor

Hei

Min yngste sønn har bod hos far 1 år. Jeg har planlagt hans konfirmasjon og tema osv. Bla samlet på gamle fotball sko opp igjennom. Og far har vert enig eller har aldri brydd seg. Nå får jeg null info, og ønsker ikke at jeg gjennomføre planen min da han ikke trenger effekter ifølge far. Jeg hadde plan om Liverpool tema, og gledet meg til han endelig skulle komme inn i selskapslokaler. Men nå har tydelig vis far full kontroll på alt. Jeg ønsker ikke hans samboer skal være tilstede og heller ikke at hun skal lage selskap. Dette på grunn av måten de to gjorde ting, lenge før vi ble skilt. Jeg mener at konfirmant er man en gang og da skal en gjøres stas på ikke vare vanlig selskap. Han holder alt skult for meg. Null sammarbeid fra hans side. Han har nå klart å true gutten til å konfirmere seg i kirken, pga farmor til gutten og hans far ikke ville gi gave ved humanist konfirmasjon. Så jeg lurer på har han rett å holde meg totalt utenfor eller er det vi to som foreldre som skal gjøre dette i sammen for gutten?

1
27 svar

27 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

GARDSDATTRA

Hva sier gutten som skal konformere seg? Det er han som er hovedpersonen og sier han et rungende nei til hele konfirmasjonen så er dere minst tre voksne som er skyld i det.

Skam dere.

2

puma1

Hva sier gutten som skal konformere seg?

Den religiøse myndighetsalderen er 15 år. Fra det tidspunktet bestemmer han 100% selv.

1

GARDSDATTRA

Jeg vet det, men i dette tilfellet så har gutten bestemt seg for kirkelig konfirmasjon eller gått med på det. Derfor er ikke det et tema selv om mor tror det.

I dette tilfellet lager begge foreldre bråk og krangling med farmor på sidelinjen som egentlig ikke har noe hun skal ha sagt. Det er det som kan få gutten til å bestemme seg for at dette orker han ikke og derfor kan avlyse hele konfirmasjonen. Og da blir det selvsagt de voksne som sitter med ansvaret og bør skamme seg.

Noen bør her klappe igjen brødsaksa, svelge noen kameler og prøve et samarbeid. Det gjelder både mor og far.

Går ikke det så anbefaler jeg at far og bonusmor som har gutten boende hos seg at de ikke inviterer mor. Men da bør hun slippe å betale sin del for selskapet.

2

puma1

konformere seg

Et artig ord, uansett.

1

GARDSDATTRA

Sitter og skriver i halvmørke med et glass vin og dårlig syn.

1

sl500

Min yngste sønn har bod hos far 1 år. Jeg har planlagt hans konfirmasjon og tema osv. Bla samlet på gamle fotball sko opp igjennom. Og far har vert enig eller har aldri brydd seg. Nå får jeg null info, og ønsker ikke at jeg gjennomføre planen min da han ikke trenger effekter ifølge far. Jeg hadde plan om Liverpool tema,

La de styre på så tar du de gamle fotballskoene med deg å syr det du ønsker inn i talen din.

1

Torotto

Min yngste sønn har bod hos far 1 år. Jeg har planlagt hans konfirmasjon

Da syntes jeg du skal la de ordne selskapet og tenke på hvordan du best kan fylle dagen hans. Lag ikke dette til en kamp! I det lange løp; vil du tjene på det.

1

puma1

Han har nå klart å true gutten til å konfirmere seg i kirken

Jeg tror det blir kinkig å få gjort noe med dette hvis gutten allerede er DnK-medlem via dåp.

Hadde det vært snakk om å melde ham inn i et trossamfunn, f eks DnK, så hadde det krevd begge foreldres samtykke ved felles foreldreansvar.

1

Doozeren

Han har nå klart å true gutten

Det er ikke bra og ikke minst høres objektivt og troverdig ut.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Likestilling

Likestilling

Bilde

Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Laster...