Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Brukt stasjonsvogn: Passat vs Avensis?

Er på utkikk etter brukt statsjonsvogn - prisklasse omkring 100k.

Passat og Avensis blinker seg ut som prefererte valg, men hva bør man gå for. Har hørt at Passater eldre enn 2002 har dårlig forstilling og annet snacks - og at Toyota generet er ansett som mer driftsikkert - noe som igjen kanskje er grunnen til at bruktprisene på Toyotaen ligger litt høyere.

Noen som har synspunkter?

1
14 svar

14 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

brosmeraad

Mitt forslag: 1983 Buick Electra stasjonsvogn.

1

Buick-Riviera

brosmeraad skrev: Mitt forslag: 1983 Buick Electra stasjonsvogn.

tja Hvorfor ikke? :p

Men den heter Estate Wagon da Electra ikke var en fullsizer etter 1981...

1

brosmeraad

Husk typefeilene på Avensis da, samt ta grundig bruktbilsjekk ....

1

Wonderboy

Jeg tror jammen at jeg ville vurdert Toyotaen fremfor Passaten. Ulempen er at Avensis ruster litt fortere enn Passat. Men ellers er Avensis nok en bedre bil holdbarhetsmessig enn Passat. Kjøper du bil i denne klassen så kjøper du jo kjedelig uansett. Så hvorfor da ikke velge den mest feilfrie og fornuftige?

Avensis er også den mest komfortable og etter min mening også den peneste (siden det jo gjelder den forrige).

1

poeten2

Wonderboy skrev: Jeg tror jammen at jeg ville vurdert Toyotaen fremfor Passaten. Ulempen er at Avensis ruster litt fortere enn Passat. Men ellers er Avensis nok en bedre bil holdbarhetsmessig enn Passat. Kjøper du bil i denne klassen så kjøper du jo kjedelig uansett. Så hvorfor da ikke velge den mest feilfrie og fornuftige? >>>>Avensis har 3 års garanti mot lakkrust og 12 år mot gjennomrust. Så her er det ikke noe å bekymre seg for.

Poeten

1

Hollabaloo

"poeten2 skrev: >>>>Avensis har 3 års garanti mot lakkrust og 12 år mot gjennomrust. Så her er det ikke noe å bekymre seg for."

- Har du sjekket opp kravene for å tilfredsstille den 12 års rustgarantien? Regelmessige servicer hos merkeforhandler med rustsjekk, polering av bil 1 gang i måneden, spyling av understell 1 gang i måneden osv osv.... kravene er helt ville (mine eksempler stemmer ikke nødvendigvis 100% med virkeligheten)!!!!

Hysnes ---------------------------------Arrested Development------------------------------------ Buster: Where'd Annyong get that juice box? Annyong: Annyong. Lucille: Those are for his soccer team. No sugar for you. You just get more awful.

1

SKB1963

Skal ikke se bort i fra at Avensis er bedre kvalitet og sånn. Men når det er sagt. Passat er jo en MYE finere bil. I hvertfall å se på.

1

poeten2

SKB1963 skrev: Skal ikke se bort i fra at Avensis er bedre kvalitet og sånn. Men når det er sagt. Passat er jo en MYE finere bil. I hvertfall å se på.

>>Hjelper mye å SE på bilen når den står i veigrøfta med ødelagt forstilling er motohavari;)

Poeten, som ville valgt Toyota

1

7Hansen

Jeg ville gått for Avensis. Jeg kjøpte meg for en tid tilbake en 99-modell Passat, samtidig som min far kjøpte en 01 Avensis. Jeg hadde min bil i 1 år, og måtte koste på den over 30 000,- i reperasjoner, måtte blant annet bytte 8 stag, osv. Noen av påkostningene er slike man må påregne seg, som f.eks registerreim, vannpumpe osv. Jeg betalte 215 000,- for denne i 2003, og solgte den for 175 000,- i 2004. Jeg tapte da totalt ca 70 000,- på denne bilen. Den hadde gått 90 000km da jeg kjøpte, og 125 da jeg solgte den. Min far har fortsatt sin Avensis, og ikke kostet på den en krone siden han kjøpte den, og den hadde gått like langt som min Passat. [_____________________________________________________________________ 7Hansen c/o Manchester United, Old Trafford, Sir Matt Busby Way, Manchester M16 0RA, England](<_____<BR>7Hansen c/o Manchester United, Old Trafford, Sir Matt Busby Way, Manchester M16 0RA, England>)

1

Henke25

Et slikt rykte har Passat som bruktbil. Det virker som om det er få som er heldig med disse bilene.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...