Selvsagt er det mulig. Men hvor mye arbeid det bilr, det kan jeg derimot ikke svare på.

Hvilken motor tenker du da på 2JZ-GE eller 2JZ-GTE?

1
Ribba Selvsagt er det mulig. Men hvor mye arbeid det bilr, det kan jeg derimot ikke svare på. Hvilken motor tenker du da på 2JZ-GE eller 2JZ-GTE?

Hvilken motor tenker du da på 2JZ-GE eller 2JZ-GTE?

Det anner jeg ikke derfor jeg spør her etter råd. Hadde vært kjekt å funnet en rimelig bil som ikke var fortollet inn og flyttet over motoren om det er innenfor rimelighetens grenser når det gjelder arbeid. Tenker på motor fra en nyere model en 94

1
Kero79 [sitat…] Det anner jeg ikke derfor jeg spør her etter råd. Hadde vært kjekt å funnet en rimelig bil som ikke var fortollet inn og flyttet over motoren om det er innenfor rimelighet...

Begge de motorene jeg nevnte, det er fra Supra MK IV. 2JZ-GE er en den selvpustende varianten, mens 2JZ-GTE er Twin-Turbovarianten. Altså den siste er grommotoren. Der er den det nok er mest muligheter med, vil jeg tru.

Men jeg har egentlig ikke noe konkret kunskap å bidra med. Var bare nyskjerrig på hvilken motor du skulle velge.

1

Ok Men takk uansett. Alt er foreløplig på planlegging steget enda. Må vite om det er mye ombygging som skal til først, flytte av motor feste og sånt. Tror egentlig at det ikke skal være de største problemmene men hadde vært fint å fått det bekreftet av noen med bedre peiling en meg.

1
Kero79 Ok Men takk uansett. Alt er foreløplig på planlegging steget enda. Må vite om det er mye ombygging som skal til først, flytte av motor feste og sånt. Tror egentlig at det ikke skal...

HVis du får byttet motoren til noe sterkere, må du vise den for sakkyndig. Før det må du ha et brev fra importøren som viser at bilen tåler den større motoren.

Jeg hadde en 78 modell Volvo 240 med opprinnelig B19 motor. Satte inn en 86 modell 230K, og var nødt til å få brev fra importør, Volvo Norge, som jeg hadde med til biltilsynet for å få bilen godkjent, selv om den nye motoren var original og passet til bilen.

1

Må vel skifte ledningsnett girkasse og masse. men blir vel bra når du først er ferdig men sikkert mye arbeid.

1
Laster...