Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Soting av vinduer.

Noen som vet hvor mye det koster å sote vinduer på bilen?

1
7 svar

7 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

stiglars

Da jeg fikk sota rutene på mondeon så betalte jeg 4500 kr for å ta alle rutene helt til frontruta.Når jeg gjorde det på v70 betalte jeg bare 650 kr for filmen og fikk onkel ungen til å gjøre jobben.Du finner ferdig kutta film til de forskjellige bilmerker på ebay.Det betinger att du kjenner noen som kan ta jobben.

1

BMW320d

Her er mitt råd:

1

ferrek

Kommer an på antall ruter og om du vil at noen som har peiling eller ikke skal gjøre det, men noe særlig under 3500-4000 kan du nok ikke forvente å betale om du ikke kjenner noen som driver med det.

1

Laff1_

Du kan regne med et par tusen, det kommer selvfølgelig litt an på hva slags ruter og hvor mange etc.

1

Nevi

Ikke mer nei. Tenkte kanskje at slik noe kom på ett 5-sifret beløp. Er litt usikker på hvilken vinduer som bruker å bli sotet. Alle utenom frontruta kanskje? Kanskje ikke normalt å sote siderutene forran heller kanskje. Så må uansett sjekke litt ut om dette.

1

piezo

Å sote sidevinduene foran og frontruta har du ikke lov til, men bakover kan man sote som man selv vil. Anbefaler riktignok ikke å gå for de aller mørkeste filmene.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...