holy moses, jeg tror kanskje sønnen min på 5 hadde synes den var kul – helt til han satte seg inn i den og så den klossen noen en gang i tiden har definert som et dæsjbord

1

For ikke å snakke om han hadde (vært lang nok til å) gitt gass.

2.5-liter firer og 110hk er 1-liter og 3.45 ganger så få hester som det skal være.

1

Flott interiør, dashbord og midtkonsoll - det skal sies.

Lurer på hva det er som rører seg oppe i hodene på disse annonsemakerne som legger HELE TEKSTEN UT I BLOKKBOKSTAVER. Det nærmest etser seg inn på netthinna.

1

Håhå, særlig plasseringen av bakhjulene i hjulbuene var flott. Ser ut som om bakakselen skulle ha fått seg en smell bakfra så den er flyttet flere cm forover. Denne var vel faktisk verre enn "ferrari" supraen som var oppe for litt siden.

1

Hahaha! Takk for dagens første ordentlige latterutbrudd :D Ser ut som den er lappet sammen i Photoshop der den bakre halvdelen har helt feil skala :) Prikken over i'en er jo dashbordet og midtkonsollen som kommer rett fra linjalhøgskolen.

Lupus

1

IKKE MANGE AV DENNE!!!

Neivel. Tror jeg kan sette en hundrings på at det er bygget flere 355 replikaer på Fiero enn det er blitt produsert originale.

1

Artig. Ser på Top Gear US nå og der kjører de en 308 GTB som er bygget på nettopp Fiero. Tydeligvis ofte brukt som basis den. Den i Top Gear ser veldig mye bedre ut enn den i annonsen her i det minste.

1
Laster...