Trodde det var selgeren du siktet til. Og jaggu ser det ut til at jeg hadde jeg rett....

3
SUV_4WD Det må være et sånt sett som pleier å følge med tåkelysene det da. Ser hvertfall at IQ-senking (på sjåførene) som regel faller sammen med tåkelys. De som er i denen kategorie har s...

Ser hvertfall at IQ-senking (på sjåførene) som regel faller sammen med tåkelys. De som er i denen kategorie har så lav IQ at blinklysbruk blir for avansert for dem osv.

De som aldri bruker blinklys, men alltid bruker tåkelys uvettig mener nok at tåkelysene på bilen deres er med på å framheve deres fantastiske "maskulinitet" og "overlegenhet".

Det er en viktig del av pakken deres å være en "tøff og imponerende sjåfør." Blinklys er jo kun for sosser, pingler, eldre folk og generelt tørre og kjedelige A4-mennesker. Det tror jeg gjerne at de tenker i alle fall. :)

Ekte helter bak rattet trenger aldri å bruke blinklys, de imponerer damene med å kjøre i hundreoghelvete mot kryss og gjennom rundkjøringer, og dra bilen opp til turtallssperra, helst kombinert med hjulspinn i 1. og 2. gir. :)

Da er det viktig at tåkelysene står på, slik at den framhever støtfangeren som egentlig kunne blitt brukt som snøplog. Fordi den er så lav. Tåkelysene får også bilen til å se lavere ut, noe som selvsagt også er kult. Da blir bilen like lav, som de pleier å ligge i førersetet, slik at de akkurat så vidt klarer å se over rattet.

Når det gjelder maskulanitet, så er jeg også klar over at det finnes kvinner som bruker tåkelys uvettig, og som samtidig er for kule til å bruke blinklys. Så da blir det feil å bruke ordet maskulin.

I disse tilfellene kan man si at de prøver å etterligne de "tøffe guttene", og dermed føler seg inkludert i rånegjengen som ofte er mannsdominert. :)

2

Denne drar nok godt ettersom de har byttet ut panseret på 12 cm2 med et laget av karbonfiber (vel, kanskje ikke ekte men). Sparte sikkert 4 gram på det.

Folka her inne med amerikanere kan i hvert fall holde kjeft om at disse amcarene sine er så forbanna billig i drift. 212 000 for denne er da ikke billig? Ja, for amcarene gomler vel slike til frokost? ;)

1
FFK1903_ Denne drar nok godt ettersom de har byttet ut panseret på 12 cm2 med et laget av karbonfiber (vel, kanskje ikke ekte men). Sparte sikkert 4 gram på det. Folka her inne med amerikan...

Denne drar nok godt ettersom de har byttet ut panseret på 12 cm2 med et laget av karbonfiber (vel, kanskje ikke ekte men). Sparte sikkert 4 gram på det.

Det er velsom du sier ike ekte, sikkert bare noe folie, og det ser jo uansett bare ut som noe lapppverk når de mikser sånn.

Skulle jeg hatt Toyota IQ så ville jeg nok heller hadd standard bil enn en slik som er ombygget til rånerbil (må jo være vanskelig å selge også da dette ikke akkurat er bilen rånere heller ville hatt).

Selgeren glemte visst å ta bilde av kapasiteten til bagasjerommet, så jeg får vel bidra med et bilde der:

http://bildr.no/view/920312

La ikke merke til at det stod noe om at bilen var senket (trådstarters valg av tittel), men det kan jo hende det har stått det før og at selgr har tatt poenget og byttet ut teksten. Eler det ka hende slike rånersett inneholder senking uansett. Jeg kjørte en standard IQ såvidt jeg vet, og den synes jeg hadde ekstremt lav bakkkeklaring, og til og med sånne plastikkdingser foran forhjulene så gjør den enda lavere. Jeg hadde ikke akkurat behov for bakkeklaring den dagen, men det ville jo ofte vært helt håpløst med en slik bil.

Den jeg kjørte var også veldig ustabil på sporete vei, så man måtte drive og korrigere mye. Sikkert fordi det er en veldig smal bil som ikke passer i hjulsporene sammen med at den er veldig kort. Og kort var den, jeg kunne sitte i førersetet forholdsvis normalt og legge innsidn av hånden (altså ikke bare fingertuppen slik somi Suzuki Alto) mot bakruta samtidig som jeg holder inne bremsepedalen, selv om bakruta er ganske loddrett.

For å beskrive Toyota IQ hadde jeg ikke egentlig trengt å slite så mye på tastaturet, kune jo bare kopiert et av Rivieras innlegg om prøvekjøring av hvilken som helst ikke-amerikansk bil :-)

1
BMW320d [sitat…] De som aldri bruker blinklys, men alltid bruker tåkelys uvettig mener nok at tåkelysene på bilen deres er med på å framheve deres fantastiske "maskulinitet" og "overlegenh...

Når det gjelder maskulanitet, så er jeg også klar over at det finnes kvinner som bruker tåkelys uvettig, og som samtidig er for kule til å bruke blinklys. Så da blir det feil å bruke ordet maskulin.

Hmmm...du nevnte ikke noe om rekkefirerdiesel :)

1
Laster...