Statistikk hentet fra britiske Driving Standards Agency viser at i 2011 var det 57.000 britiske kvinner som ikke klarte å ta lappen fordi de begikk en "alvorlig eller farlig" feil når de skulle rygge inn og parkere.

Alvorlig eller farlig filer når man rygger? Hva kan dette være? Ikke se i speilet om det barn bak etc? Tror parkering stod én gang på dagsorden da jeg tok kjøretimer. Dukket ikke opp på oppkjøringen heller.

1
FFK1903_ Statistikk hentet fra britiske Driving Standards Agency viser at i 2011 var det 57.000 britiske kvinner som ikke klarte å ta lappen fordi de begikk en "alvorlig eller farlig" feil...

Når du nevner det..

Jeg rygget én gang inn på skråplass (ved kjøreskolen) og foretok én lukeparkering, som del av opplæringen. På oppkjøringen rygget jeg vel bare ut av plassen ved Biltilsynet.

Mulig det er nøyere nå, og det er kanskje noe annet i England.

1
FFK1903_ Statistikk hentet fra britiske Driving Standards Agency viser at i 2011 var det 57.000 britiske kvinner som ikke klarte å ta lappen fordi de begikk en "alvorlig eller farlig" feil...

Et eksempel på alvorlig eller farlig feil ved rygging er om man rygger på full gass gjennom en travel barnehageparkering, mens man bytter cd, da vil jeg anta det er muligheter for stryk.

Ellers så er jo England et merkelig land, der kan man kjøre på venstre side av midtstripa mens det er møtende trafikk og likevel få lappen, det tror jeg aldri har skjedd i Norge :-)

Men fra spøk til alvor.

Parkering tror jeg det var lite av da jeg tok lappen. Parkerte jo etter endt kjøretime, men tror ikke det var noe mer enn det på personbil. Trente heller på slikt med Pappa istedenfor å tulle bort dyre kjøretimer på slikt.

Men med lastebil med henger så tok vi jo noen få rygginger inn til rampe for å trene litt på det. Men det med å rygge med henger var jo ikke noen ny sak for meg, så det var ikke så voldsomt vanskelig. Eneste er jo at man mister all sikt i speilet på ene siden når man legger over godt med semi med mye overheng foran på skaphenger, det er litt irriterende.

1
Laster...