Jeg har tvilsom linje ja .... kun en strek i dekning på mobil og for ett år siden sørget en hakkespett for att jeg ringte nødnummeret ca 50 ganger på en dag med fast telefonen :))

2
silkshade [sitat…] Jeg fyrte oppe den gamle dinosauren og du har rett. Der så jeg både Onkel Skrues limousin og fire dompapper! Merkelige greier. Det er i grunn bare på vgd jeg har problemer...

Det er i grunn bare på vgd jeg har problemer med Chrome

VGD er elendige greier. Nå har vi også kjørt på Betaversjon i snart 2 år.

På jobben har PC'ene Windows XP og en eldre versjon av IE. Der går det greit å lime inn bilder i innleggene. Hjemme har jeg Windows Vista og nyeste versjon av IE. Der fungerer dette ikke og jeg må bruke FireFox når jeg skal lime inn bilder.

2

Ikke usannsynlig. Aldri før har uttrykket "som man reder ligger man" vært mer misvisende. Det kan være en Volvo 240. Ingvar Kamprad er jo en slags reder. SS IKEA. Hvis noen tar den så er dette mitt siste innlegg på forumet. I så fall: Ha det bra, alle sammen!

Jeg tror årsaken til at noen (eller alle) ikke ser enkelte bilder er tvilsomt bredbånd. Har sjekket med tre nettlesere på en PC. Samt Mac og Linux. Nå er jeg riktignok tilkoplet fiber og kan skryte av synkron linje på opp mot 100 mb/s. Internettporno har aldri vært mer moro. Så jeg ser alt. Men det kan også skyldes innstillinger.

1
Iseran2770 [sitat…] VGD er elendige greier. Nå har vi også kjørt på Betaversjon i snart 2 år. På jobben har PC'ene Windows XP og en eldre versjon av IE. Der går det greit å lime inn bilder i...

Har det kun vært 2 år. Var det ikke i 2008/2009 at Betaversjonene startet?

Uansett, nyeste versjon av Opera fungere "bra" med VGD. Ingen større problemer med noe som helst annet enn at ordlista av en eller annen grunn nekter å fungere. Den fungerte derimot tidligere, men enten har de forandret noe i VGD eller som har det vært en forandring i Opera som gjør at den ikke skjønner at man skriver inn i tekstfeltet "Nytt innlegg".

1

Jeg synes Chrome vanligvis funker fint, men jeg måtte over på Android-tablet før jeg så bildet.

Tenk om man kunne bli fraktet rundt i noe slikt. Nesten så man savner staselige, digre amerikanske cabrioleter.

1
Ribba [sitat…] Begynner? Det har jo vært verstingen blant nettleserne stort sett siden den kom ut på markedet (sammens med Appel sine nettlesere).

Skjønner ikke helt hva du mener, Chrome er vel blant de aller beste nettleserene i de fleste ting man kan sammenligne de på?

Selv bruker jeg både Opera og Chrome, men om jeg måtte velge én hadde det lett blitt Chrome. Spørs vel om Chrome er litt for streng med det jeg mistenker for å være svært dårlig koding i VGD.

1
Ribba [sitat…] Bortsett fra sikkerhet? Har ikke sett de nyeste tallene, men Chrome var rene katastrofen i sin barndom.

Bortsett fra sikkerhet?

Tester betalt av Microsoft viser vel at IE9 er den sikreste browseren, og tester betalt av Google viser at Chrome er den sikreste browseren.. Men uten at jeg har noe konkret å vise til ligger vel Chrome i toppen hva angår sikkerhet.

Jeg tror ikke at det er store forskjeller på hvor sikre de mest populære browserne er, iallefall ikke om man passer på å holde de oppdatert. Gamle browsere er uansett hvem som har laget de rimelig usikre.

En test fra hw.no kan kanskje fortelle litt, men jeg tør ikke å stille meg helt bak resultatet.

1
silkshade [sitat…] Tester betalt av Microsoft viser vel at IE9 er den sikreste browseren, og tester betalt av Google viser at Chrome er den sikreste browseren.. Men uten at jeg har noe konkr...

Tester betalt av Microsoft viser vel at IE9 er den sikreste browseren, men uten at jeg har noe konkret å vise til ligger vel Chrome i toppen hva angår sikkerhet.

De testene jeg har sett, som riktignok er et år gammelt eller eldre, der har Opera stort sett alltid vært den beste, med Firefox på en distansert 2.plass. I fjor snek derimot IE seg inn som nummer to, med Firefox og Safari på henholdsvis 3. og 4. plass.

Chrome ble derimot slaktet når det kom til sikkerhet og hadde vel nesten flere sikkerhetshull enn alle de fire andre nettleserne til sammen..

1
Ribba [sitat…] De testene jeg har sett, som riktignok er et år gammelt eller eldre, der har Opera stort sett alltid vært den beste, med Firefox på en distansert 2.plass. I fjor snek deri...

Google er rimelig åpne mtp feilretting i Chrome også, i motsetning til andre browserutviklere. De tilbyr jo store pengesummer til programmerere og hackere som finner feil ved browseren deres.

Jeg har ikke sett noen tester hvor Chrome gjør det dårligst mtp sikkerhet, i de aller fleste "hackekonkurranser" er det ingen som klarer å kompromittere systemet gjennom Chrome.

Jeg vil tro at sikkerhetshullene i Chrome kommer til å fortsette å komme fordi den vokser mer og mer i popularitet samtidig som at Google utlover rimelig store pengepremier til brukere som greier å finne sikkerhetshull. Men jeg tror ikke at nevnte sikkerhetshull er noe som vi vanlige brukere må bekymre oss for.

Opera er vel såpass liten globalt sett at det ikke er spesielt populært å finne exploits og sikkerhetshull i den lenger. Noe som er fint for de som bruker Opera her i Norge.

Når det gjelder det vi egentlig diskuterer; Chrome på VGD kan det jo være at det er kildekoden til VGD det er noe galt med og at Chrome er for streng til å vise den.

1
Laster...