Det er kun en skikkelig haug om man utbryter "jippi, bilen er stjålet!"...

Ellers sliter genier ofte med distréhet.

2

Jeg trodde også bilen var stjålet en gang om natta. Men den var tauet inn fordi jeg hadde parkert på en taxiholdeplass. Fikk bilen tilbake, men det var litt sure penger.

Hadde innbrudd i en Sierra jeg hadde. Politiet mente de var enten veldig rusa eller veldig ferske, for de greide ikke starte den.

2

haug på seks meter

Flott ihvertfall at man selv innser at bilen er en haug!

Ellers lykke til med hodet!

1

Ha ha ....... kunne godt gjort akkurat det samme :))

1

What to do, what to do.

Jeg opplevde å få bilen stjålet for ganske mange år siden. Min parkeringsplass i fellesgarasjen var veldig tom da jeg skulle på jobb. Min Ferrarirøde Celica var søkk borte.

Abstinensen meldte seg veldig fort så jeg var nærmest klar for å skrive kontrakt på en nesten ny Peugeot 205 1,9 GTI da politiet ringte og meldte ifra at bilen var funnet på Kampen. Celica'en var uansett såpass mye verdt at det ville vært dumt å bestille en ny bil før forsikrigsselskapet anså den som tapt.

1
Skalleman Jeg trodde også bilen var stjålet en gang om natta. Men den var tauet inn fordi jeg hadde parkert på en taxiholdeplass. Fikk bilen tilbake, men det var litt sure penger. Hadde innb...

Hadde innbrudd i en Sierra jeg hadde. Politiet mente de var enten veldig rusa eller veldig ferske, for de greide ikke starte den.

Jeg hadde også innbrudd i en 1989 Escort stv som jeg hadde for flere år siden. Fikk feil på bilen så jeg måtte parkere den i byen, det tok fyr i dashbordet (etter jeg hadde koblet stereoanlegg på egenhånd uten å koble ifra batteriet), og hele ledningsnettet brant opp.

Typisk nok var det den dagen jeg flyttet ut fra hybelen og skulle flytte tingene mine hjem, så alt jeg eide og hadde var i bilen. Det ble stjålet, men iom at ledningene til tenninga var brent så fikk de ikke start, men de prøvde nok hardt og lenge, det var det ingen tvil om, all plastikken rundt rattstammen var ødelagt.

Og at tyvene var rusmisbrukere var det også liten tvil om. Jeg synes oppriktig synd på slike mennesker som lever av slike ting. De tok alle klærne mine, skolebøker og masse annet som ikke hadde noen nytteverdi for noen andre enn meg. Gir liten mening. Jeg fikk 18 000,- igjen på forsikringen, og det ga meg også en liten pekepinn om at det kan være rimelig lett å lure forsikringen på den måten. Uansett er jeg en ærlig mann og det er kanskje noe av grunnen til at det ikke ble noen spørsmål, iom. at jeg brukte et forsikringsselskap som holder til i min hjemby, og hadde anmeldt det til politiet.

1

Så sto jeg der og klødde meg fælt i hårrestene. What to do, what to do. Kanskje melde bilen stjålet? Da slo det meg. Jeg hadde jo flyttet bilen selv. Noen timer tidligere.

Jeg freste inn i et parkeringshus under et stort kjøpesenter i København. Der var det flere nivåer og jeg valgte det første og beste. Så stakk jeg inn og gjorde det jeg skulle. På vei ut tar jeg samme trapp og samme dør. Jeg kjenner meg igjen i parkeringshallen og går hurtig mot bilen...men der er det ingen bil. Det viser seg selvsagt at jeg har bommet på etasjene, men jeg måtte gå mange runder med meg selv for å finne det ut :)

1

Jeg så mot en tom parkeringslomme hvor jeg forlot bilen tidligere på dagen.

Kjørt i fylla igjen nå?

1

Stod vel nylig om et turistpar som trodde bilen var stjålet også. Vel hjemme etter å ha tatt flyet hjem kunne politiet informere dem om at bilen ikke var stjålet, bare trillet ned en skråning fordi de hadde glemt å sette på brekket. De følte seg sikkert kjempesmarte i ettertid...

Ellers trodde fattern at bilen var stjålet for en del år siden da vi spilte bowling. Søkk vekk var den. Etter et kvarter måtte vi bare fortelle han at en av oss hadde flyttet bilen da han tok en tur på toalettet og bilnøklene lå på bordet litt for fristende for oss :)

1
FFK1903_ Stod vel nylig om et turistpar som trodde bilen var stjålet også. Vel hjemme etter å ha tatt flyet hjem kunne politiet informere dem om at bilen ikke var stjålet, bare trillet ned...

Stod vel nylig om et turistpar som trodde bilen var stjålet også. Vel hjemme etter å ha tatt flyet hjem kunne politiet informere dem om at bilen ikke var stjålet, bare trillet ned en skråning fordi de hadde glemt å sette på brekket. De følte seg sikkert kjempesmarte i ettertid...

Det står at endel av reisefølget dro hjemover, mens en ble igjen:

http://www.bygdeposten.no/lokale_nyheter/article6133872.ece

Men sånne saker kommer jo gjerne i flere aviser og det kan hende det har stått mindre der du leste.

Ellers så var det vel også for kanskje en mnd elelr to sidn en sak med en tyske (tror jeg)som ringte politiet fordi noen hadde stjplet bobilen hans hvor også hunden hans var inni. Men da fant politiet den raskt nedi skråningen hvor den hadde trillet. Og den var vel temmelig uskadd om jeg ikke husker helt feil.

ELlers litt rart at det er tyskere som glemmer håndbrekket, jeg trodde de hadde ordnung muss sein, altså at de må ha perfekt orden på alt inkludert om håndbrekket er på osv.

Sel er jeg ikke tysk, men pleier å ha på håndbrekekt ogbilen i førstegir når jeg parkerer, selv om det er flatt, en grei vane, også har man sikring om en skulle svikte. har forøvrlig brukketav et stag til håndbrekketen gang til min forrige bil, så da ble det noen få dager uten håndbrekk inntil jeg fikk laget nytt stag.

1
SUV_4WD [sitat…] Det står at endel av reisefølget dro hjemover, mens en ble igjen: http://www.bygdeposten.no/lokale_nyheter/article6133872.ece Men sånne saker kommer jo gjerne i flere avis...

Men sånne saker kommer jo gjerne i flere aviser og det kan hende det har stått mindre der du leste.

Det gjorde det faktisk ikke, var bare jeg som skummet igjennom VGs papirutgave hvor det stod en notis om det og jeg skrev fritt etter hukommelsen og strøk. Sjekket igjen, og der står det jo at en del av reisefølge ble igjen!

1
Cobber [sitat…] Jeg freste inn i et parkeringshus under et stort kjøpesenter i København. Der var det flere nivåer og jeg valgte det første og beste. Så stakk jeg inn og gjorde det jeg sk...

Jeg freste inn i et parkeringshus under et stort kjøpesenter i København. Der var det flere nivåer og jeg valgte det første og beste. Så stakk jeg inn og gjorde det jeg skulle.

Jeg kom helt til slutt i innleget ditt før jeg skjønte at det ikke dreide seg om et innbrudd fra din side, hehe:-)

1
Cobber [sitat…] Jeg freste inn i et parkeringshus under et stort kjøpesenter i København. Der var det flere nivåer og jeg valgte det første og beste. Så stakk jeg inn og gjorde det jeg sk...

Jeg har også gått ut i parkeringshus til rett plass, men i feil etasje, men siden bil og henger ike var der så skjønte jeg raskt at jeg var i feil etasje og så var det bare å drasse seg videre mens jeg bar på 4 kanner spylervæske pluss en pose med diverse annet jeg hadde handlet.

Dette kommer av at de ikek gidder å merke etasjene med hvilken etasje det er, så når man har gått litt ned og opp for å komme i rett butikk og så skal til bilen så er man kommet i feil etasje og går ut der man tror det er.

Enste merkina er at de har malt dem i ulike farger, men etasjenummer er jo mye mer logisk enn å huske at man parkerte i gul etasje og så gå ut og se om man er kommet til gul etasje.

1
Laster...