Dieselolds [sitat…] Det du ser på dette klippet er at viskerene på frontruten ikke er skjulte bak panserkanten slik de er på en Caprice av den klassiske 80 talls typen. Caprice er en større t...

Bra takk, jeg syns faktisk det skurret litt det der, men med så få og flyktige klipp som det var på TV, så kommer det frem at jeg ikke er den store amcareksperten jeg burde være!

(Og hva med norsk oversettelse av "to protect and to serve" på siden av bilen... )

2

Flott politibil. NRK har laget en morsom miks av gammelt og nytt i denn julekalenderen. Siden jeg har ei på 4 år hjemme følger vi nøye med hver dag.

1

En befrielse at de ikke forsøkte å gjenopplive Pelle-politibil hvertfall. Her i huset følger vi også med på hver episode, selv om podene på 5 og 8 år nok synes det kan være litt lite "action" i perioder. For oss som ikke er så flinke til å skille det ene amerikanske "flaket" fra det andre; hvilken bil er det?; en eller annen Chevrolet eller?

Hadde ikke denne bilen en "rolle" i serien Lillyhammer også, eller er det jeg som roter?

1

Har sett litt jeg også, men det er hovedsakelig for å følge Bjarte. Men Capricen var et morsomt syn.

Kanskje BR har fått seg jobb hos rekvisittavdelingen hos NRK?

1

amrik

Her er forresten en video som viser hva som skjer hvis man mister en frukt på taket til en amcar, bilen blir fullstendig ødelagt:

http://www.youtube.com/watch?v=tbNKVmWj1K4

Med en litt mindre frukt hadde det sikkert gått bra, men alt er jo så digert der borte over dammen.

1
Dieselolds [sitat…] Er ikke noe Caprice det der, ser mer ut som noe Chrysler produkt alla Dodge Aspen eller noe....

Er ikke noe Caprice det der

Ok; venter i spenning på noen som vet. Jeg greier ikke å skille nesten noen av de amerikanske modellene fra 70-80 og 90 tallet (2000 tallet også for den del. En fugl hvisket meg i øret at særtegnet til Cadillac var stående baklykter. Om det stemmer lenger, eller hvor lenge det er siden det var slik, har jeg ikke peiling på - men har lyst på å lære mer....

1
Laster...