SIXT esc

Side 1

Det tok sin tid, men endelig kom bekreftelsen jeg ventet på i dag. Aston Martin DB9 Coupé står klar i Frankfurt og venter i september, da blir det to og et halvt døgn med denne :-)

Jeg reiser til IAA sammen med en kamerat, og for å få mest mulig kjøretid med bil, har vi reservert to biler. Den andre blir noe mer moderat:

BMW 6er Coupé *NAVI*, Mercedes-Benz CL500 Coupé *NAVI*

Jeg mistenker at IAA ikke blir høydepunktet på denne turen, selv om jeg ser frem til det også.

4

Litt mer sparsommelig med sylindre under panseret en enzo, men jeg ser uansett frem til 4,5 døgn med BMW M3 i september... hvis bekreftelsen på reservasjonen kommer igjennom i løpet av et par dager!

Har planlagt en runde i alpene + besøk på Porsche-museum i Stuttgart: http://goo.gl/maps/oaV0v

Blir en del hyggelige gjensyn med pass man har passert i adskillig enklere leiebiler, og noen nye opplevelser som jeg har hatt lyst til lenge.

3
asteryx Hvilket utleiested har disse på listen? Eller må du velge bil først? Når jeg går til listen først og velger f.eks vanquish, deretter sted og tid, får jeg bare opp en liste over de...

Hvilket utleiested har disse på listen? Eller må du velge bil først?

Hvis du går inn på denne linken, så kommer det opp hvilke stasjoner som har tilbudet tilgjengelig. Men det er ikke sikkert treffene som kommer opp inkluderer alle modeller på alle datoer og stasjoner. Det er kun flyplassen i München blant flyplasser, resten er noen "city stasjoner" i Berlin, Bonn, Düsseldorf, Frankfurt a. M., Hamburg og Stuttgart.

Jeg har nå sendt reservasjonsforespørsel på Aston Martin DB9 Coupé. Den skal bekreftes i løpet av 2 virkedager, så da får vi se om jeg får bil tildelt :-)

2

For 3 dager blir prisen bare ca. NOK 5.000 for Aston Martin DB9 Coupé (og da med egenandel redusert til 0!!), riktignok med bare 450 km inkludert.

Det var dritbillig. Riktignok er man dømt til å ryke på mange ekstra kilometer.

Jeg betalte 4000 for en dag og 500 km i en Porsche 997 Carrera 4S (Avis). Og 8000 for 4 dager og 1100 km i en Cayman 2,9 (også Avis).

1
Iseran2770 [sitat…] Det var dritbillig. Riktignok er man dømt til å ryke på mange ekstra kilometer. Jeg betalte 4000 for en dag og 500 km i en Porsche 997 Carrera 4S (Avis). Og 8000 for 4 dag...

Det var dritbillig. Riktignok er man dømt til å ryke på mange ekstra kilometer

Det er utvilsomt et sinnsykt bra tilbud, selv om man kjører det dobbelte av inkludert kjørelengde. Aston Martin Vanquish koster heller ikke mer enn ca. 6.600 med 0 egenandel og 450 km over 3 dager. Hos de mindre spesialiserte utleierne av spesielle biler ville en slik bil fort kostet det samme pr. dag, og med en egenandel på +/- 10.000 euro.

Hvis man også tar med i vurderingen at Sixt i Norge skal ha 5.500 for en Ford Galaxy i samme periode (riktignok med fri km, men 5.000 i egenandel) så får man enda bedre perspektiv på prisen :-)

1

1 euro/km

Skulle bli ca 1600 kroner timen om du legger inn en grei cruise fart 200 km/t. Kan bli dyr den ja.

1
Skalleman [sitat…] Ville du klart å hatt Therese Johaug (eller en annen sexy dame du er svært begeistret for) alene på en hytte i 3 dager uten å tafsa litt?

Med tanke på at jeg har gått på mer smeller med biler enn damer, så begynner jeg å bli bekymret nå. Du har nesten argumentert meg bort fra tanken :-)

Men jeg har faktisk klart meg med rundt 80 mil på 3 dager med 512 TR, og riktignok drøye 110 mil så vidt jeg husker med 360 Modena, jeg opplevde det som tilstrekkelig "tafsing". Det var nesten utelukkende kjøring på småveier i Tyskland/Østerrike. En dag er verre, da føler man at tiden må utnyttes maksimalt. Med kun 15 mil inkludert kan det bli en dyr fornøyelse.

1

Min siste Sixt-leie var i Nederland. Bilen var den godt over gjennomsnittlige stygge Hyundai i10.

1

Hvilket utleiested har disse på listen? Eller må du velge bil først?

Når jeg går til listen først og velger f.eks vanquish, deretter sted og tid, får jeg bare opp en liste over de vanlige bilene...

1
enzo328 [sitat…] Hvis du går inn på denne linken, så kommer det opp hvilke stasjoner som har tilbudet tilgjengelig. Men det er ikke sikkert treffene som kommer opp inkluderer alle modeller...

Hvis du går inn på denne linken, så kommer det opp hvilke stasjoner som har tilbudet tilgjengelig.

Takk for at du informerer om denne. Jeg er veldig fristet, men Tyskland er feil land. Italia 15-16 mai trenger jeg lekebil. Noen som vet om tilsvarende på Italia? Vet at Hertz har noe, men har aldri klart å leie en morsom bil der.

1
Forfun [sitat…] Takk for at du informerer om denne. Jeg er veldig fristet, men Tyskland er feil land. Italia 15-16 mai trenger jeg lekebil. Noen som vet om tilsvarende på Italia? Vet at H...

Noen som vet om tilsvarende på Italia? Vet at Hertz har noe, men har aldri klart å leie en morsom bil der.

Såvidt meg bekjent finnes det ikke et land i verden der du kan leie så mye spennende biler til en så bra pris som i Tyskland. Det finnes diverse utleiere som tilbyr eksotiske biler også i andre land, men det er som regel betydelig dyrere og til helt andre vilkår med hensyn til bla. forsikringer, egenandeler, depositum etc.

Lander du på en større flyplass i Italia, kan det være at utvalget er noe mer omfattende enn det som fremgår av diverse nettsider. Det kan være en ide å komme i kontakt med utleiestedet på flyplassen direkte, ikke gå gjennom sentral booking. Bla. i Brüssel hadde de et langt mer spennende utvalg av leiebiler enn det som fremgikk av alle de etablerte selskapenes hjemmesider, mulig det også er slik i Italia. Jeg har heller aldri kommet over noe spennende/eksotisk i Italia, annet enn Fiat som i og for seg var eksotisk i Norge en stund.

1
Laster...