Mange useriøse forhandlere i Oslo området. Styr også unna Sandvika Bil - har aldri opplevd maken til frekk og usmakelig selger.

2

Det er lite å finne om de, så det skulle være grei skuring?

Har aldri hørt om de eller sett forretningen, men man får vel kanskje feelingen på firmaet om man tar en tur dit.

1

Var en ut innom i dag, bilen jeg var interessert i var ikke inne. Gikk en tur over veien til konghelle bil og der fant jeg egentlig noe som var mye mer interessant... Man kan kanskje finne både dårlige og gode erfaringer hos alle bilforhandlere.....?

1

Hva om man kjenner et verksted som man stoler på, og spør om de vet om noen av bilene de har på kundelisten er til salgs?

1

Anbefales overhodet IKKE. Fyren er gjennomført useriøs. Slicks er ikke godkjente sommerdekk, og stålfelger er ikke av aluminium. Å holde det han har lovet på mail, det gjorde han ikke i mitt tilfelle. Jeg reiste derfra uten bil, med beskjed at jeg var "frekk" som forlangte at han skulle holde det som var lovet på telefon og i mail.

1

Artig at min lokale bruktbilbutikk er så lite seriøs. Har noen av dere som har handlet der fått med dere at 2 etg. er totalt utbrent siden i våres (se det knuste glasset) og at porten allerede er skiftet ut minste en gang det siste året etter at den ble knust ?

Ikke minst er det artig å se alle bilene som dukker opp der noen ganger på kvelden/helgene med desperate bileiere som sitter utenfor i telefonen i timesvis mens de venter på bilselgeren?

1

Bilene jeg liker liker ikke kona osv, sikkert en kjent problemstilling for mange av dere :)

Nei fordi jeg kjøper mine egne biler så får hun kjøpe sine. Enkelt og greit men skal man bare ha en bil ser jeg problemet

1
m-sport Mange useriøse forhandlere i Oslo området. Styr også unna Sandvika Bil - har aldri opplevd maken til frekk og usmakelig selger.

Styr også unna Sandvika Bil - har aldri opplevd maken til frekk og usmakelig selger.

Er det de som skriver alle annonser i Caps Lock og er uoffisiell offisiell forhandler av Seat? Frekke og usmakelige selgere er det flere som sliter med. Det er en grunn til at vi kjørte 1 time ekstra for å plukke opp ny Citroën fremfor å kjøpe den lokalt.

1

Nei jeg er sikker på at ALLE andre bruktbilselgere er bedre enn Oslo Autosalg AS, eller som det het tidligere Visperud Autosalg AS!

En bilselger som unnlater å svare på reklamasjoner til tross for at han har gitt 6 måneders garanti og frem til 135000 km, når bilen har gått rett rundt 100000 km er for meg totalt useriøst og så lite voksent at jeg rett og slett mener eieren bør finne seg noe annet å drive med.

Når han da etter godt og vel 1 ukes intens reklamasjon over telefon og emailer - ikke svarer, og når han da på søndag kveld svarer meg at vi snakkes i morgen, og når jeg da ringer og sender sms så får jeg først beskjed om at han ikke kan snakke nå og så at han er på "høstferie"!!! Lurer på om den høstferien varer lenge, og jeg har tenkt å ringe han natt og dag helt til jeg får alt det jeg har krav på ihht garantiene og ihht kjøpsloven som varer i 5 år!!!! :-) :-D

Så folkens hold dere LANGT unna Oslo Autosalg AS og eieren, og bilen jeg kjøpte 1. september 2015 og som nå er registrert i mitt navn ligger fortsatt ute for salg, og nå er vi på 3. oktober 2015!

Går nok veldig SAKTE i hodet til denne eieren, så hold dere unna!!!!!

1

Pass dere for denne bilselgeren! Oslo autosalg... Useriøs!!!!!

Servicehefte var "jukset", sommerfelger som bilen var avbildet med ble ikke sendt med, bilannonsen ble slettet mens kontraktskriving pågikk, lurte til seg 3680 kr ved å kreve omreg.avg to ganger. Ettersom bilannonssen hadde blitt slettet, hadde jeg ingen bevis!

1
Laster...