Bil esc

Innlegg

Bil

fcuk

Veyron, lettkjørt

Rundt 300km/t med ei hånd på rattet, og kamera i den andre - har ikke engang knyttet skolissene.

1
10 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Og så fort i en sving? Er det reelt eller er det fotomontasje?

Skulle heller sett en Veyron i Drive-Thru på Burger King!

1
nometalhorse [sitat…] Holder det med McDonalds?

Grunnen til at slike dyre "superbiler" så sjelden sees i drive-thru er nok ikke at eierne av disse er så sunne. det er nok heller at disse bilene er så utrolig upraktiske til slikt at eierne heller bruker en av de andre bilene sine eller får levert maten hjem om de skal spise hurtigmat.

For når man ser på bildet i linken din så ser man en person som sitter nesten på bakken og strekker seg opp mot luka høyt der oppe. Bilen er også laget slik at føreren sitter langt fra bilens ytterkant så det blir lengre å strekke seg. dessuten gir det dårligere oversikt over bilens siden og særlig fordi speilet ikke stikker utafor bilsida heller, da blir mister man muligheten til millimeterpresisjon når det gjelder plassering sideveis. Og at bilen og felger og dekk er kjempedyre øker heller ikke motivasjonen for å kline seg helt opptil "fortauskanten" heller. Og at det er lavprofildekk som heller ikke tåler stort gjør ikke saken bedre. Og i tillegg så pleier jo slike biler å ha ganske høy motorlyd og det sammen med at man er langt unna betjeningen gjør det vanskeligere å kommunisere uten å stoppe motoren.

Jeg tenker nok han sitter der nede på bakken og ønsker han hadde en SUV som takler også denne oppgaven bedre enn alternative biler gjør.

Men av de jeg har sett så er det en kassebil som har korket det til verst i forbindelse med kjøp av hurtigmat. Jeg kom med lastebil og skulle passere en den gylne måke (hurtigmatkjeden med den gule M-en i logoen sin) like ved ring 3 i Oslo. Veien der har et felt i vhver retning pluss at det er lov å parkere på begge sider. Jeg skulle bare rett forbi der, og det var tett av parkerte biler der. Men en kassebil med skap hadde parkert i veibanen og føreren var ikke å se. Jeg antok han leverte varer inne på McD, men det tok sin tid. Det var akkurat litt for smalt til at jeg kunen passere med lastebilen siden han ikke hadde parkert ordentlig inn til den parkerte bilrekka engang, så da ble jeg stående der, og det ble alle andre også siden det va ble full stopp. Siden det er avkjøring fra Ring 3 like bak der så lurte jeg på om det kom til å korke seg der også siden omtrent alle som tar av der havner i denne korke n skapt av kassebilen. Etter hvert kommer han ut, med burger og brus og slikt og kan flytte bilen så alle vi andre kan passere.

jeg tenkte på å gå inn og spørre etter føreren av den feilparkerte bilen, men fant ut at det ikke ville være noe lurt da sikkert mange oppfatter halve situasjonen og da ville sett jeg tar en tur inn på McD mens lastebilen står i veien og ingen kommer forbi. Så da er det bedre å sitte bak rattet og vente og være en del av køen.

Ellers så registtrerer jeg at det er følgende reklame på denne sida:

Mercedes-Benz A-klasse kampanje.mercedes-benz.no Fra 259.900 - nå med mindre motor og lavere pris. Les mer her!

2
SUV_4WD Grunnen til at slike dyre "superbiler" så sjelden sees i drive-thru er nok ikke at eierne av disse er så sunne. det er nok heller at disse bilene er så utrolig upraktiske til slikt...

Grunnen til at slike dyre "superbiler" så sjelden sees i drive-thru er nok ikke at eierne av disse er så sunne. det er nok heller at disse bilene er så utrolig upraktiske til slikt

Jeg håper at forklaringen heller er at de har råd til noe annet enn den superbillige dritten McDonald selger.

1
Iseran2770 [sitat…] Jeg håper at forklaringen heller er at de har råd til noe annet enn den superbillige dritten McDonald selger.

Ettersom jeg har forstått av de prisene jeg har sett så er det jo ikke akkurat spesielt billig å kjøpe mat og drikke på McD heller, så økonomi kan vel ikke akkurat være noe argument for å bruke McD.

Man kan få mye sunnere mat hvis man tar med seg McD-pengene på butikken.

Tenker da på de som stadig spiser på McD selv om de er nær hjemme eller annet kjøkkenaktig de har tilgang på. At noen velger å spise der når de er på reie uten tilgang til slikt er noe annet og har vel heller å gjøre med at det er lettvint enn at det er spesielt økonomisk.

Tror det må være en del år siden jeg har spist på McD, mens jeg spiste både banan og eple tidligere i dag, så SUV-førere er da ikke nødvendigvis så voldsomt usunne.

1
rosmebraad [sitat…] Men Veytron har vel mulighet for hengerfeste? Med motorkraft og 4x4 burde den være godt utgangspunkt for trekkbil.

Jeg har i grunnen aldri sjekket muligheten for hengerfeste på Veyron, da det uansett er en bil som er i dyreste laget selv uten hengerfeste.

dessuten tror jeg den er temmelig ubrukelig til mye av det man skal bruke bil til av hengertrekking da den vel har elendig bakkeklaring og vil sette seg fast ganske lett. Kunne jo selvfølgelig brukt den til å kjøre avfall på dynga da, for da er det asfalt hele veien. Men det hadde vel bare tatt lenger tid, for det er en del fartsdumper på vei dit (som alle andre steder jeg skal).

1

Lignende innlegg

Bil Tradem Publisert

Hei,

Jeg lurer på hva dere tenker om reprasjon på en bil. Jeg har en Hyundai 2012 modell som har kjørt ca 182 000km og har nettopp vært hos et verksted. De ville bytte klosser, skiver og El caliper bak på...
1
0 svar
Bil add Siste svar

Noen med peiling på bil? (Hjulbolt)

Jeg har en Skoda Karoq. Skulle til å stramme hjulboltene, men manglet verktøyet. Jeg kjøpte da et tradisjonelt hjulkryss hos Biltema for 69 kr som støtter 17, 19 og 21 mm. Når jeg søker opp størrelse...
1
5 svar
Bil Mustang2015 Siste svar

Spesielle nummerskilter

Spørsmål om verdi på biler med spesielt registeringsnummer. Tror dere en helt "vanlig" bruktbil har mer verdi enn tilsvarende biler hvis den har en spesiell bokstavkode på nummerskiltet? for eksempel...
1
1 svar
Bil e_1955 Siste svar

Samme bil i 18 år; når blir jeg lurt?

Har hatt samme bil i 18 år; en 2004 Honda HR-V, kjøpt ny i september 2004, bare kjørt av meg. Fra september 2004 til desember 2021 har jeg kjørt 83000 km. og forstår at jeg kjøpte meg en utrolig drift...
1
1 svar
Bil Zalo123 Siste svar

Radioenheten fungerer ikke i bilen

Helt ut av det blå sluttet radioenheten i min Ford Mondeo 2012 modell å virke. Dette resulterte i problemer med å få hørt på radio, telefon kobler seg ikke til og brytere for vifte/temperatur funksjon...
1
2 svar
Laster...