Bil esc

Innlegg

Bil

Redigo

Toyota Celica?

Hei, jeg skal ha min første bil og vurderer sterkt en Toyota Celica. Hva mener dere om denne bilen? Har dere noe erfaring fra denne, er det et safe kjøp? Taper den seg veldig i verdi?

Er vel denne som ser mest interressant ut. Den står ganske nærme der jeg bor og den ser veldig fin ut.

http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=44685359

Si gjerne deres mening. Blir satt stor pris på.

MvH Ruben Sommer Andersen

1
15 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ganske greie biler dette tatt i betraktning av framhjulstrekk og ikke så veldig mye hester. Ikke så mye problemer heller utenom at det kan være oljeforbruk på motorene, og det kan bli veldig dyrt å fikse. Ville sagt at 120.000 kr er alt for mye for en 2000 modell som har gått over 200.000 km.

http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=44740020

T sport som er nyere og har gått mindre. Men er nok en god del dyrere forsikring på denne

1

Jeg ville vurdert et slikt kjøp to ganger hadde jeg vært deg. Celica T20 og T23 er kjent for å ha et unormalt høyt oljeforbruk. Flere jeg kjenner har måttet bytte motor på grunn av dette.

Jeg har hatt Celica T20 selv, og det at man må etterfylle olje oftere enn man fyller bensin sier vel det meste.

Sett bort fra oljeforbruket er det en veldig morsom bil å kjøre, spesielt når man kommer på litt svingete veier. 143 hesteren går overraskende godt også.

Jeg sier dog ikke at alle har oljeproblemer, du kan være heldig å kjøpe deg et feilfritt eksemplar, men veldig mange har dette problemet. Som sagt; tenk deg om èn ekstra gang før du kjøper.

Lykke til! : ))

1

Si gjerne deres mening.

Uansett hva slags bil som er aktuell så sjekk forsikringspriser på den aktuelle bilen, for der kan det fort være store forskjeller mellom ulike biler.

Særlig typiske ungdomsbiler (noe en eldre Celica gjerne er) har en tendens til å være dyre å forsikre. Har ikke selv sjekket om forsikringsprisen på Celica er kurant eller ille, det kan du gjøre selv.

1

Selger tror bilen er verdt uhorvelig mye penger grunnet bodykit og lambodører.

1

Mulig det er Norges billigste Golf GT som det står i annonsen, men det er trolig også den mest spartansk utstyrte.

1

Det er ikke alltid antall hestekrefter og 0-100 tider sier mye om kjøreopplevelse. Celica er et godt eksempel i så måte. En komfortabel og sportslig bil. Kjøreglad og smidig som bare det. I større grad enn mange atskillig bedre motoriserte biler med eller uten sport i navnet.

Bil i annonse bør du være skeptisk til, noe som flere i tråden påpeker. Ikke utelukkende fordi den er stylet, og fordi den kan ha fått skade av eksostuning, men fordi det kan virke som at selger prøver å få dekket noe av utgiftene til prosjektet. Det til tross for at bilen kan være mindre verdt enn en "kjedelig" urørt bil nettopp på grunn av "oppgraderingene".

Hvis du likevel er interessert i eksemplaret, sjekk motor grundig for oljesvetting og forbruk. Lytt etter ulyder.

1

Lignende innlegg

Bil Tradem Publisert

Hei,

Jeg lurer på hva dere tenker om reprasjon på en bil. Jeg har en Hyundai 2012 modell som har kjørt ca 182 000km og har nettopp vært hos et verksted. De ville bytte klosser, skiver og El caliper bak på...
1
0 svar
Bil add Siste svar

Noen med peiling på bil? (Hjulbolt)

Jeg har en Skoda Karoq. Skulle til å stramme hjulboltene, men manglet verktøyet. Jeg kjøpte da et tradisjonelt hjulkryss hos Biltema for 69 kr som støtter 17, 19 og 21 mm. Når jeg søker opp størrelse...
1
5 svar
Bil Mustang2015 Siste svar

Spesielle nummerskilter

Spørsmål om verdi på biler med spesielt registeringsnummer. Tror dere en helt "vanlig" bruktbil har mer verdi enn tilsvarende biler hvis den har en spesiell bokstavkode på nummerskiltet? for eksempel...
1
1 svar
Bil e_1955 Siste svar

Samme bil i 18 år; når blir jeg lurt?

Har hatt samme bil i 18 år; en 2004 Honda HR-V, kjøpt ny i september 2004, bare kjørt av meg. Fra september 2004 til desember 2021 har jeg kjørt 83000 km. og forstår at jeg kjøpte meg en utrolig drift...
1
1 svar
Bil Zalo123 Siste svar

Radioenheten fungerer ikke i bilen

Helt ut av det blå sluttet radioenheten i min Ford Mondeo 2012 modell å virke. Dette resulterte i problemer med å få hørt på radio, telefon kobler seg ikke til og brytere for vifte/temperatur funksjon...
1
2 svar
Laster...