Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Man kan si mye om Tesla..

...men ingen kan nekte for at den tåler en trøkk:

Bilde 1 og 2.

Quiz: Hva slags bil var den andre involvert i ulykken? Jalopnik sier "Opel(?)", men det første jeg tenkte var Citroën Xsara eller Megane coupe.

4
10,5k svar

MacanT

Elbilens viktigste egenskap er å kunne snylte på fellesskapet.

ZZZzzzzzzz

2

rosmebraad

ZZZzzzzzzz

**************

Kaffe og frokost for å starte dagen, solide innlegg kl. 2359 for å ta kveld!

2

SUV

Hva mener du er elbilens viktigste egenskap (altså fortrinn foran bensin/dieselbilen) for dem som kjøper elbiler?

For de fleste elbilkjøperne så er nok den viktigste egenskapen å kunne snylte på fellesskapet. Men det tar seg jo så dårlig ut å si akkurat det så da finner de på noe annet og begynner å snakke om at det er så bra at den slipper ut så lite (om man ikke tar med produksjonen av batteriene og hele bilen da) og den slags for å finne en annen begrunnelse. Men det er jo som regel lett å se at de ikke er så opptatte av utslipp når de før gjerne har algt biler med høyere utslipp enn det vanlige folk har og de ofte har høye utslipp på andre områder der de lett kunne kuttet hvis utslippskutt hadde vært så viktig.

Tenk gjennom hvordan bilparken er og har vært hos dem du kjenner som har elbil. Gjengangeren blant mine bekjente med elbil er at de har en mye høyere dieselandel enn gjennomsnittet (viser at de er opptatte av drivstofføkonomi, men ikke utslipp) og at de ofte har hatt biler som er høyere oppe på hat-lista til miljøvernerne enn det gjennomsnittsbilen til andre bekjente er. Og som regel har de ikke snakket noe som helst positivt om miljøvern før de kjøpte seg snyltebil.

Unntaket er vel dem som er miljøpolitikere og derfor på et vis er tvunget til å snakke positivt om miljøvern også mens de kjører rundt i utslippsverstinger før de på en måte blir tvunget av sin egen ideologi (og idioti) til å bytte til elbil.

1

MacanT

For de fleste elbilkjøperne så er nok den viktigste egenskapen å kunne snylte på fellesskapet.

Tullprat

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...