Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Da har Autofil testet bilpolish Biltema wax polish pris 70 kr terningkast 3, Smartwax 299 kr terningkast 5, Autoglym super resin polish pris 199 terningkast 6, Meguiars next generation wax 2.0 pris 356 terningkast 5 , Swissvax cleanerfluid + Swissvax shield pris 339 +1190 terningkast 5 .panseret på Test bilen var delt opp i soner og vasket flere ganger til forskjeller ble synlige .

1
13 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

trheim11

Tok en runde med Autoglym HD wax idag og ble fornøyd med resultatet. Jaggu nesten en treningsøkt dette. :-)

2

Iseran2770

Autoglym super resin polish

Testen er helt grei for meg :-)

Jeg har bare brukt Autoglym super resin polish de siste årene. Problemet er at jeg polerer litt for sjelden. Til gjengjeld bytter jeg bil ganske ofte.

2

Rhino9

Tommy har et navn innen miljøet som strekker seg langt utenfor norges grenser. Og det, vel fortjent. Er ikke få lekkerbiskner han har lagt hånden på.

Blir spennende å se hva slags prissjikt den kommer i. Tipper edn havner rundt nivået til Crystal Rock.

1

nometalhorse

Tommy Lund fra det norske Detailers club miljøet har nå fått navnet sitt på en egen voks hos Swissvax - .Tommy Lund's Utopia. Ettersom de er verdensledende på området kan vi vel si at dette er ganske stort. Det er en spesiell show voks som ikke vil selges i noe stort volum. Tommy har også vært i Sveits for å jobbe på biler der så han har tydeligvis et godt navn innen miljøet.

1

diemaco

De omtaler Menzerna polish og superfinish positivt men er ikke med i testen.De skriver også at Autoglym HD wax ikke skal legges på med maskin.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...