Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Bytte fra Disel til EL-bil

Har en Skoda Octavia 2011 modell. Vurderer å bytte denne ut med en EL-bil. Men jeg har rett og slett ikke peiling på bil og om det ville vært smart.

Bruker bilen egentlig ganske lite. Om man bytter inn med f.eks Renault så blir det ikke så veldig mye ekstra for en helt ny bil. Men er det verdt det?

1
15 svar

15 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Burkar

Elbil funker sikkert bra til ditt bruk med mye småkjøring. Vi har en elbil og en hybrid i husstanden, og elbilen kjøres mest.

Det er ikke noe problem å bruke elbil på harryturer o.l., men det må planlegges et stopp ved en hurtiglader. En matbit eller en kaffekopp mens du venter, så er det bare å suse videre.

BMW i3 og Nissan Leaf er begge ute i nye utgaver med lenger rekkevidde enn tidligere, så ta en titt på de.

2

m-sport

Støtter deg i valget av elbil - det vil gi deg svært lave kostnader sammenlignet med bensin/dieselbil. Om du ikke har et voldsomt plassbehov ville jeg kjøpt en brukt BMW i3. Disse får du pent brukt ned mot 200 000 kr. Har du behov for rekkevidde kjøper du den nye som koster rundt 300 000 kr ok utstyrt. Fantastiske biler med høy grad av opplevd kvalitet, god kjørekomfort og en av de sprekeste elbilene i denne klassen.

1

sl500

Det første du bør finne ut er hvor kan du lade den. Kan du ikke lade hjemme eller på jobb så høres det slitsomt ut å måtte stå å blomstre mens bilen lader her og der. kia sine biler har blitt bra og står ikke tilbake for andre merker i samme prisklasse. Markedest lengste garanti får du også.

1

engavif

Det første du bør finne ut er hvor kan du lade den. Kan du ikke lade hjemme eller på jobb så høres det slitsomt ut å måtte stå å blomstre mens bilen lader her og der.

Jobb vet jeg at det er mulighet til å lade. Er mulig også i garasjen hjemme.

1

M-T

Da må du kjøpe deg elbil. Sett deg ned litt å regn på kostnadene med elbil kontra dieselbil, garanterer deg at du kommer til å spare masse med elbil.

1

M-T

Bruker bilen egentlig ganske lite. Om man bytter inn med f.eks Renault så blir det ikke så veldig mye ekstra for en helt ny bil. Men er det verdt det?

Trenger du egentlig bil?

Om du trenger bil, er elbil veldig mye mer økonomisk enn dieselbil.

1

engavif

Jo, jeg trenger en bil. Det er ikke alltid kollektivt er like bra.

1

Skalleman

Kjører du veldig lite så ville jeg vurdert å selge bilen og heller leie bil de gangene du trenger bil.

1

lillegubben

Du er jo en tilhenger av frihet - det er mye frihet i å slippe å planlegge når man skal bruke bil.

2

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...