Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Leiebil Fort Lauderdale

Noen som vet hvilket selskap med best bilpark på Fort Lauderdale?

Vil leie en Ford Mustang cabriolet eller som andrevalg en Chevrolet Camaro cabriolet. Marerittet er en Chrysler Sebring eller en gammel modell. Skal leies i 15 dager og leveres i New York. (500 dollar + tax i enveisleie).

Ser ut som Hertz eller Alamo er mest aktuell. Hertz tar ca 9700 for Camaro eller lignende, men tredobbel pris for en Mustang som er garantert modell.

Alamo tar ca. 11400 for Mustang eller lignende. Det pussige er at de skulle ha dobbel pris når jeg ble medlem som Alamo insider.

Avreise om noen uker.

Ruten er ned til Key West så nordover igjen.

Tips mottas med takk spesielt angående billeie men også til severdigheter eller stopp spesielt nord for Florida mot New York.

1
16 svar

16 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

sl500

Det virker som du har det meste under kontroll så da er det bare å ønske god tur og pass deg for trafikkpolitiet.

2

sl500

Har du sjekket om det lønner seg å bytte leiebil på vei til NY ? Det er ofte billigere å leie i by enn på flyplass og kanskje du kan kjøre den et stykke oppover før man må ut med et saftig gebyr på 580 dollar + tax (=21%?) Jeg leide i Orlando og leverte i Miami uten enveis gebyr.

Det var foresten en frisk biltur dere legger ut på. Har du sjekket hvor mange mil det er fra Miami-Key West-NY ?

2

elysian

Sjekket dette og eneste mulighet er da Jacksonville (JAX). Blir da 250 eller 300 dollar i enveis + tax, men det er en ganske liten flyplass med bare 5 mill passasjerer i året. (Fort Lauderdale er omtrent som Gardermoen ca 30 mill) Så tenkte med meg selv at utvalget kan være svært begrenset. Ofte bare amerikanere sikkert som flyr dit også. Er jo ofte turistene som vil ha en slik bil som jeg vil ha. Dette var lenge planen inntil jeg sjekket flyplasstørrelse. Neste store flyplass er ett stykke opp. Feks. i Europa er det nesten bare Munchen og Frankfurt (+ kanskje ett par til, gjerne i Tyskland) som tilbyr bra cabrioleter til en ganske rimelig sum. Ellers må du ofte innom spesialbyråer som koster flesk.

(er gratis innad i Florida og bytte eller å leverer bil. Glemte å svare siste setningen din i farten. Tenkte på denne måten i tillegg til å halvere risikoen for å ende opp med en Sebring med å dele opp turen i 2, men slo hele ideen ifra meg. Gambler alt på bra bil på første forsøk, hehe.)

1

elysian

Da er Mustangen bestilt. Ble bestilling direkte fra Alamo. Alle forsikringer inkl. + ekstra sjåfør og levering sent ettermiddag midt på Manhattan i nærheten av hotellet. Kom på 6000 kr + 5000 kr i enveisleie.

Rentalcars hadde kun levering på flyplass for Mustang. Kom opp kun Sebring for levering i byen så da sparer jeg den taxiregningen. Skal være noen dager i New York og da frister det ikke med leiebil.

Turen blir vel på ca 2700-2800 km ca. Spørs hvilke steder vi skal innom.

1

sl500

En ting til. Få deg et kredittkort i Handelsbanken så har du gratis egenandel forsikring på leiebilen Egenandelen er høy i USA og kr 25000 er ofte normen. Handelsbanken er så vidt jeg vet de eneste som har det tilbudet med mindre man har kredittkort med et saftig årsgebyr. Som en god nummer to er Norwegian Bank som har dette som et tilvalg på sitt kort til noen få hundrelapper i året. Dette er langt billigere enn å kjøpe forsikring direkte av leieselskapene eller fra tredje part via nettet når man bestiller. God tur.

2

Larsabal

Få deg et kredittkort i Handelsbanken så har du gratis egenandel forsikring på leiebilen

Egenandelseliminering er også inkludert hvis man har Reiseforsikring Best fra DnB

1

sl500

Når jeg var i Folrida før jul leide vi bil via denne siden. Leie bil i USA Alamo tar under kr 6000 for Ford Mustang eller liknende for vilkårlig valgt dato i August. + ekstra for levering i NY. Nå leide vi en kjedlig SUV da vi var to menn med to barn så har ingen erfaring med å leie Mustang. Den betalte vi ca kr 4000 for i 14 dager.

Ford Mustang er en leiebil det myser av så jeg tror det er god mulighet for at det er nettopp en slik dere får utlevert. Alamo hadde mange Ford Mustang stående når vi hentet vår leiebil men vi landet på flyplassen i Orlando. Bilen ble riktig nok levert deres flyplass men fikk ikke sett hva som sto i "garasjen" da henting ikke var på samme sted som levering.

2

elysian

Fått opp samme pris som deg. Ca. 5700 + enveis. Enveis kommer på ca. 580 dollar eller 5000 kr akkurat omtrent. Har også brukt rentalcars med hell før i Tyskland og fikk da ny E klasse cab i Munchen og ny 4 serie cab i Frankfurt, men begge steder var med Sixt som er kjent for å ha nye og bra biler. Har også Norwegian kortet som jeg tenkte å kjøpe tilleggsforsikring på.

Tenkte kanskje Gold choice med Hertz var valget og ta og få muligheten til å velge Mustang selv da siden vi lander en mandag og forhåpentligvis mye ledige biler. (har man samme muighet hos Alamo? Velge bil i samme klasse om du ikke er fornøyd?) Men siden de tar nesten 3 gangeren for å garantere den modellen tipper jeg de vil ha noe ekstra for det muligens. Heller mer mot Rentalcars igjen nå, siden jeg tipper Alamo er større der og Mustang er utgangsmodellen de har i annonsen. Leien blir da ca 360 kr eller 42 dollar pr døgn (+enveis totalt 700 kr pr dag) som ikke er så galt. Under halvparten av det ferrek måtte ut med, men mulig billigere i Florida, eller billigere om man kjører motsatt vei fra det mange gjør.

1

ferrek

Kan ikke hjelpe så mye med lokasjonen, men vi leier nå en 2016 Mustang cab 3,7 V6 fra Hertz på LAX. Hadde ikke reservert denne biltypen i det hele tatt, men oppgraderte da vi kom dit. Ganske nøyaktig 100$ dagen. Fri km.

2

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...