Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Brukt diesel eller bensin??

Nå er det vel slik at hybrid-bil er mest i vinden. Men hva gjør man når man ikke har sjans å kjøpe ny bil, men må kjøpe gammelt til maks 100 000. Skal man gå for diesel eller bensin. Ser her at brukt diesel i den prisklasse kan gjøre dype innhogg i lommeboken. Men så var det drivstofforbruk og bensinbil.

Er det noen som kan gi tips om trygge motorer med liten feilhistorikk både av bensin og diesel uavhengig av merke. Men bil må vere minst på størrelse med f.eks en Ford Focus.

1
4 svar

4 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Trolljegern

Innsparingen på forbruket til en dieselmotor er ikke-eksisterende om man tar i betraktning typisk dieselrelaterte reparasjoner.

2

HOOONDA

Mazda 3 2010 bensin

Denne kan anbefales, sporty kjøreegenskaper og god kvalitet!

1

rosmebraad

Har du ikke rekkene av motforstillinger man har på forumet her, så er kanskje en brukt Prius i bra stand, bekreftet av merkeverksted, noe å satse på.

Ellera ville jeg tent alle varsellamper når du er på jakt i den prisklassen: Det er grunner til at der er såpass mange bilverksteder og at mange/de fleste av dem har mye å gjøre.

1

piezo

Kommer jo an på hvordan du bor. I byen er det ikke noe sjakktrekk å kjøpe dieselbil i disse tider. Nå er heller ikke bensinforbruk noe man skal fokusere så mye på. Jeg pendlet 35 000 km i året med en Passat 1.8T. Det gikk litt bensin, men det var service og reparasjoner som virkelig satte fart på kronene i løpet av en måned.

Mazdaen det er linket til burde jo være et greit kjøp. Det er vanskelig å si at konkrete biler vil holde for evig i denne prisklassen, hvordan forrige eier har vedlikeholdt bilen er langt viktigere.

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...