Nye VGD er lansert! Mer informasjon

VW Golf 2007 Bremsepedal går i bunn ved bremsing

Ved bremsing går pedalen sakte innover helt til bunn. Det er ingen synlig lekkasje. Har byttet hovedsylinder uten noen endring. Ved lufting med lufter som suger bremsevæske fra lufteniplene får jeg ut masse luft fra høyre forhjul. jeg har sugd gjennom omtrent en halv liter bremsevæske uten at det blir noen endring.

1
4 svar

4 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Hollabaloo

Kanskje du finner noen gode tips i denne tråden?

Kan hende du må blø abs-systemet vha diagnose-programvare også? Og skal ikke hovedsylinderen bløs separat når den byttes? (jeg har aldri byttet en hovedsylinder før)

En annen ide kan være å fortsette sånn du allerede gjør. Du har prøvd med 0,5 liter. Prøv med 1 liter til og se om det er igjen noe luft da... DOT4-bremsevæske på Biltema er billig.

1

Hollabaloo

Får du bare luft fra høyre foran, eller luft+bremsevæske? Og hvilken rekkefølge lufter du i?

1

rolfkirkemo

Jeg lufter som jeg lærte en gang på yrkesskolen; lengst unna hovedsyl. altså h.bak-v.bak-v.foran og h. foran. Det kom både luft og bremsevæske.

1

Hollabaloo

Høres bra ut. Og du har husket å etterfylle i bremsevæskebeholderen så den ikke går tom (og begynner å trekke inn luft) under luftingen?

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...