Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei kjøpte en bil for noen dager siden og fant nå ut at han har kanskje lurt meg med vinterdekkene, fordi på bilen må man ha 5 muttere men på dekkene er det bare 4 hull. Går dette Ann eller har han lurt meg..

1
9 svar

9 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

JudasT

Går dette Ann eller har han lurt meg..

Nei, Ann er helt uskyldig; det er nok selgeren som har surra.

2

sl500

Hva med å spørre selger? Kanskje han er en suseladd så han har sendt med hjulene til enn annen bil i husstanden. Tror jeg hadde undersøkt litt for jeg hadde konkludert med å blitt lurt hadde jeg vært deg. Du har vel en kontrakt eller salgsannonse der vinterhjulene er omtalt? I såfall så er det bare å kreve ett sett med vinterhjul som passer på bilen.

2

Ribba

Hva med å spørre selger? Kanskje han er en suseladd så han har sendt med hjulene til enn annen bil i husstanden.

Det var nå det første som slo meg også. Altså at dette kunne være en enkel forveksling av hjul. Det kan jo være fort gjort om man er litt vinglete og er av typen som kanskje stresser litt.

Og om den forrige eieren har gjort en slik tabbe, så er det jo ikke usannsynlig at han ikke vil oppdage det selv før tiden er inne for å bytte om til vinterhjulene, og da kan det jo være at han sitter i samme klemma som det TS gjør.

Så jeg ville definitivt først ha prøvd på den diplomatiske løsningen før man kommer med noen mer kritiske beskyldninger.

1

RickiBK

fordi på bilen må man ha 5 muttere men på dekkene er det bare 4 hull. Går dette Ann eller har han lurt meg..

Man bør ikke ha muttere i dekk i det hele tatt.

Og definitivt ikke hull.

2

SUV

Her kom det ikke mye tilbakemelding på hvordan denne saken endte. Forsøkte selger å lure deg eller hadde han (eller Ann) bare sendt med deg hjulene til feil bil?

Et lite tips kan være å følge opp trådene du har startet med sprøsmål om hjelp. For om du siden blir nødt til å spørre om noe og folk ser at det er jo bare den personen som ikke gidder å følge opp, så gidder man ofte ikke å svare selv om man har et godt svar.

1

FredPerry

Virker som en dum måte å lure noen på i så fall. Er ikke så lenge siden jeg solgte et Geneva-anlegg på Finn. Glemte å sende med fjernkontrollen, og måtte ta en noe pinlig visitt til selgeren senere på kvelden.

1

SUV

Og når du kom frem til selgeren så viste det seg at det var deg, så da måtte du ta turen til kjøperen? :-)

1

Lignende temaer

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Båt og Sjø

Båt og Sjø

Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...